ورود

View Full Version : راهنمایی درباره شغل کارشناس پایگاه داده

pooyan.a
جمعه 16 مرداد 1394, 18:47 عصر
سلام دوستان

من میخوام به طور تخصصی در زمینه پایگاه داده فعالیت کنم ولی خب اطلاعات چندانی درباره وضعیت کاری و مهارت های لازم ندارم، البته خیلی سرچ کردم ولی مطلب مناسبی پیدا نکردم
دوستانی که اطلاعاتی دارن لطف کنن درباره فرصت های شغلی و اینکه چ مهارت هایی لازمه ی توضیحی بدن

مرسی

pswin.pooya
جمعه 16 مرداد 1394, 22:16 عصر
من میخوام به طور تخصصی در زمینه پایگاه داده فعالیت کنم ولی خب اطلاعات چندانی درباره وضعیت کاری و مهارت های لازم ندارم، البته خیلی سرچ کردم ولی مطلب مناسبی پیدا نکردم

چند سال پیش Database administrator یکی از بهترین ها بود حتی برخی کشورها صف مهاجرت برای مدیرهای پایگاه داده ارواکل نداشتن اما الان اینقدر زیاد شدن که از لیست مشاغل مورد قبول خیلی از کشورها حذف شدن. داخل ایران هم شرکتهای کمی وجود داره که نیاز داشته باشن و البته اونهایی که توسعه نرم افزار میدن. به راحتی می تونن برنامه نویسهایی رو پیدا کنن که تسلط کافی رو داشته باشن و یا بصورت موقت یکی رو استخدام کنن که خیلی کم پیش میاد.

pooyan.a
شنبه 17 مرداد 1394, 19:17 عصر
چند سال پیش Database administrator یکی از بهترین ها بود حتی برخی کشورها صف مهاجرت برای مدیرهای پایگاه داده ارواکل نداشتن اما الان اینقدر زیاد شدن که از لیست مشاغل مورد قبول خیلی از کشورها حذف شدن. داخل ایران هم شرکتهای کمی وجود داره که نیاز داشته باشن و البته اونهایی که توسعه نرم افزار میدن. به راحتی می تونن برنامه نویسهایی رو پیدا کنن که تسلط کافی رو داشته باشن و یا بصورت موقت یکی رو استخدام کنن که خیلی کم پیش میاد.

ممنون از جوابتون

نظر شما و بقیه دوستان درباره پایگاه داده های nosql چیه؟ با توجه به اینکه مبحث جدیدیه و جای کار زیادی داره، میشه ب عنوان شغل و تخصصی درنظر گرفت؟

من الان دانشجوی نرم افزارم و سال سوم هم تموم شد ولی هنوز زمینه کاری مناسبی پیدا نکردم البته تو زمینه های مختلفی بیشتر به صورت تئوری کار کردم مثل برنامه نویسی (زبان های سی شارپ و سی پلاس پلاس) و شبکه و کمی طراحی وبسایت ولی دنبال ی کاری هستم ک ب صورت تخصصی و عملی روش کار کنم، میشه ی راهنمایی کنید چون الان واقعا سردرگمم

سوداگر
یک شنبه 18 مرداد 1394, 02:28 صبح
من الان دانشجوی نرم افزارم و سال سوم هم تموم شد ولی هنوز زمینه کاری مناسبی پیدا نکردم البته تو زمینه های مختلفی بیشتر به صورت تئوری کار کردم مثل برنامه نویسی (زبان های سی شارپ و سی پلاس پلاس) و شبکه و کمی طراحی وبسایت ولی دنبال ی کاری هستم ک ب صورت تخصصی و عملی روش کار کنم، میشه ی راهنمایی کنید چون الان واقعا سردرگمم

من حسرت میخورم که چرا توی تهران نیستم که یه جای درست و حسابی (جایی که خبری از مایکروسافت نباشه:لبخند:) کارورزی برم. نه اینکه بیخبر باشم چون سربازی تهران بودم خیلی بهتر از شهرستانه. اینجا مجبوراً باید طراح سایت بشیم حالا ASP یا PHP ولی توی تهران دستتون بازتره. مجازی سازی، مدیر سیستم لینوکس، برنامه نویس سیستمی و ... تقریباً هرچیزی رو خوب بلد باشید بیکار نمیمونید.
100 درصد نمیشه گفت کدوم رشته ولی منم که مثل شما سال سومم تصمیم گرفتم لینوکس رو ادامه بدم و برای کار بیام تهران (فرار مغزها!)
چون از استادمون (توی سوادش شک ندارم) پرسیدم که چرا لینوکس به این خوبی هست ولی خیلی جاها از ویندوز استفاده میشه؟ گفت نیروی کار مسلط به لینوکس کمه(یعنی بلد باشید امنیت شغلی هم دارید).
میتونید به صورت خودخوان با فیلم و کتاب برید جلو و مدرک LPIC 1 و LPIC 2 بگیرید هزینه هر آزمونم 200 دلار هست، تحریم هم نیستیم. دانش شبکه و ++C هم بدردتون میخوره. توی تهران هم دانشگاه شریف (لایتک) بعد از LPIC2 هزینه آموزشها رو برمیگردونه و استخدام میکنه.

pooyan.a
یک شنبه 18 مرداد 1394, 22:18 عصر
مرسی از راهنماییتون
اتفاقا چندوقتی میشه ک لینوکس هم کار میکنم، ولی خیلی ب طور تخصصی دنبالش نبودم در حد آشنایی با دستورات ترمینال

توی تهران هم دانشگاه شریف (لایتک) بعد از LPIC2 هزینه آموزشها رو برمیگردونه و استخدام میکنه.

میشه بیشتر درباره این موضوع توضیح بدید؟

سوداگر
دوشنبه 19 مرداد 1394, 00:05 صبح
http://laitec.ir/?page_id=1389&idGroups=824
فعلا اونایی که LPIC2 بگیرن و مورد تایید باشند به استخدام شرکت پیک در میاد. کلا آموزشگاه برای ورود به بازار هم کمک میکنه حالا این نبود یکی دیگه.

همین الان این سایت رو دیدم اسپانسرش مبین نته مدرس جادی معروف ثبت نام کردم خیلی جالبه:

http://daneshabad.com/Program.aspx?id=68

pooyan.a
دوشنبه 19 مرداد 1394, 18:13 عصر
http://laitec.ir/?page_id=1389&idGroups=824
فعلا اونایی که LPIC2 بگیرن و مورد تایید باشند به استخدام شرکت پیک در میاد. کلا آموزشگاه برای ورود به بازار هم کمک میکنه حالا این نبود یکی دیگه.

همین الان این سایت رو دیدم اسپانسرش مبین نته مدرس جادی معروف ثبت نام کردم خیلی جالبه:

http://daneshabad.com/Program.aspx?id=68

ممنون ، خیلی لطف کردید