PDA

View Full Version : چینش تعداد زیادی div

barnamenevis2016
شنبه 17 مرداد 1394, 17:42 عصر
سلام....من می خواستم بدونم، بدون استفاده از جاوا می شه تعداد زیادی div که عرض های یکسان ولی ارتفاع های متغیر دارن رو در سه ردیف چید.به طور نمونه سایت زیر رو نگاه کنید.
https://www.pinterest.com/pin/373728469050334387/

من یک روش ساده که به نظرم رسید، این بوده که یک جدول سه تونه داشته باشیم و یا سه div رو که کنار هم داشته باشیم و در هر ستون، مثلا 1/3 از کل تعداد div ها قرار بدیم.ولی یک مشکل کار اینکه، ارتفاع های div ها متغیره و یا متفاوته و اگر بخواهیم توی هر ستون 1/3 div ها رو قرار بدیم، یک دفعه پیش می آد که یک ستون طولش دو برابر ستون های دیگه می شه و این کار رو بی ریخت می کنه.من می خوام طول هر ستون، تا حد ممکن، یکسان باشه.حالا فرض کنید.بیست تا div با ارتفاع های متفاوت رو چطوری به سبکی که توضیح دادم کنار هم بچینیم.
ممنون، توضیح بدید.

sinoser
یک شنبه 18 مرداد 1394, 12:09 عصر
سلام....من می خواستم بدونم، بدون استفاده از جاوا می شه تعداد زیادی div که عرض های یکسان ولی ارتفاع های متغیر دارن رو در سه ردیف چید.به طور نمونه سایت زیر رو نگاه کنید.

ممنون، توضیح بدید.

با css نچ!
چیزی که می خوای مثل اینه که بگی مسله ریاضی رو حل کنم ولی از مغز و پردازش و محاسبه فکر استفاده نکنم. پس باید حفظ باشی تا بتونی بدون تفکر بنویسیش.

barnamenevis2016
یک شنبه 18 مرداد 1394, 13:56 عصر
با css نچ!
چیزی که می خوای مثل اینه که بگی مسله ریاضی رو حل کنم ولی از مغز و پردازش و محاسبه فکر استفاده نکنم. پس باید حفظ باشی تا بتونی بدون تفکر بنویسیش.
منظورتون اینه که css محاسبه و پردازشی توی کارش نیست و نمی تونه مسائل ریاضی رو حل کنه؟؟من فکر نکنم انقدر ضعیف باشه،مثلا توی تصاویر.ما width تصویر رو مشخص می کنید و بدون نیاز به جاوا، height تصویر هم متناسب، اندازه گیری می شه!اینجا یک مسئله ریاضی ای حل شده دیگه...
از طرفی، به html5 و ورژن های جدید css من گفتم بعید نیست، یک نیمچه حتی هوش مصنوعی و چیزی اضافه شده باشه که بشه یک همچین کاری انجام داد.!
خلاصه، من با جاوا اینکار رو انجام دادم.ولی گفتم که شاید بشه، بدون جاوا اینکار رو کرد....فکر می کنم یکم به استفاده از جاوا، بی مورد حساس شدم، باید حساسیتمو بزارم کنار!!