PDA

View Full Version : اپلود فایل

angel72
شنبه 17 مرداد 1394, 21:59 عصر
سلام دوستان من یک پروژه ی سایت طبق فیلم های آموزشی مهندس صیف زاده درست کردم و مثل ایشون دو تا فلودر adminو web دارم و وقتی مطلبی را در قسمت admin آپلود میکنم مسیرش داخل فولدر web هست . و تا اینجا هیچ مشکلی ندارم اما چون می خواستم یک قسمت مدیریت مطالب ایجاد کنم تا مدیر سایت بتونه مطالب موجود در سایتو همراه با تصویر به صورت خلاصه ببینه (داخل جدول ) به مشکل برخوردم برای اینکه فولدری که تصویر مطلب ها آپلود شده در کنترل های داخل admin دسترسی وجود نداره !!! اگه ممکنه راهنماییم کنید و البته خیلی سریع هم به جوابش نیاز دارم ممنون .

pbm_soy
یک شنبه 18 مرداد 1394, 00:36 صبح
به تصاویر دسترسی ندارید یا اینکه آدرس را اشتباه میدهید؟!
احتمالا آدرس را اشتباه میدهید باید آدرس را از ریشه سایت بدید و یا اینکه بصورت نسبی از جایی که در آن قرار ذارید بدید
توجه اگه آدرس را بصورت
/filename بدید یعنی فایل در فولدر جاری است ویا اینکه قبل از خط مورب نقطه هم باشد به معنی فولدری که این اسکریپت در حال اجرا قرار دارد معنی میدهد اگر قبل از خط مورب دو نقطه بگذارید به معنی فولدر والدین فولدر جاری میشود

../../images/filename

در کثال بالا هر دو نقطه به معنی یک پله عقبتر رفتن در ساختار درختی فولدرهاست یعنی دوفلدر عقبتر برگرد و در ان وارد فولدر تصاویر شد و به فلان فایل دسترسی داشته باش
توجه داشته باشید که این موارد فولدر جاری را تغییر نمیدهند

angel72
یک شنبه 18 مرداد 1394, 10:32 صبح
سلام توضیح خوبی بود.من با استفاده از تابع base_url به شکل زیر مشکلم برطرف کردم :باز هم از پاسختون متشکرم.