ورود

View Full Version : برنامه نویسی با مک

arya-m
دوشنبه 19 مرداد 1394, 18:01 عصر
سلام من میخواستم مک بوک پرو بخرم ولی بعد شک کردم که شاید برنامه نویسی با مک خیلی خوب نباشد میخواستم از شماها بپرستم که
با سیستم عامل مک چه زبان های برنامه نویسی میشود انجام داد ( مثل java , C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ , pyton و ..... )
ممنون میشم جواب سوال منو بدید :)
:لبخندساده:

mahdavy
دوشنبه 19 مرداد 1394, 21:49 عصر
باهاش میشه با اکثر زبان ها کارکرد.
اگه مدل پرقدرتی داشته باشید میتونید روش ویندوز هم نصب کنید و ویژوال استودیو هم داشته باشید.
ولی درکل اگه استفادتون بیشتر برنامه نویسیه بهتره pc بگیرید.
اگر هم مجبورید داعم جابه جا بشید یه لپ تاپ ویندوزی میان رده بخرید کافیه.(لپ تاپ های رده بالا بخش زیادی از قیمتشون بخاطر گرافیکشونه که به کار یه برنامه نویس نمیاد و خرج اضافیه)
در کل لپ تاپ آلت قتاله به حساب میاد چون باعث گردن درد و کمر درد و خیلی عوارض دیگه میشه.(خودم3 ساله با لپ تاپ کار میکنم و کمر و گردن درد گرفتم)
نهایت سعیتون رو بکنید که از کامپیوتر استفاده کنید.(اگر هم به مک علاقع شدید دارید imac بگیرید.)
با تشکر.

FastCode
دوشنبه 19 مرداد 1394, 23:48 عصر
سلام من میخواستم مک بوک پرو بخرم ولی بعد شک کردم که شاید برنامه نویسی با مک خیلی خوب نباشد میخواستم از شماها بپرستم که
با سیستم عامل مک چه زبان های برنامه نویسی میشود انجام داد ( مثل java , C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ , pyton و ..... )
سلام
به جز چند تا زبون خاص مایکروسافت مثل VB6 و foxpro و C++/CLI و استفاده از Windows Forms Designer و چند تای دیگه همه کاری میتونید باهاش بکنید.

کامبیز اسدزاده
سه شنبه 20 مرداد 1394, 06:48 صبح
با سیستم عامل مک چه زبان های برنامه نویسی میشود انجام داد ( مثل java , C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ , pyton و ..... )

سلام

دو روش دارید :

1.استفاده از محیط xCode همراه با زبان های C++ و OBjective-C
2.استفاده از محیط Qt Creator و دیگر IDE همراه با زبان C++

روش های دیگری هم مثل Java و ... هستن ولی همچین کاربرد خاصی ندارند.

arya-m
شنبه 24 مرداد 1394, 00:37 صبح
من میخوام لپ تاپ رو بخرم :
http://www.digikala.com/Product/DKP-71038/Apple-MacBook-Pro-MF840-with-Retina-Display-13-inch-Laptop/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-Apple-%D9%85%DA%A9-%D8%A8%D9%88%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D9%88-%D9%85%D8%AF%D9%84-MF840-%D8%B3%D9%8A%D8%B2%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D9%8A%D9%86%DA%86%D9%8A-%D8%A8%D8%A7-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%8A%D8%B4-%D8%B1%D8%AA%D9%8A%D9%86%D8%A7
من فکر کردم خب به جای imac بیام لپتاپ mac book pro رو بخرم و از طریق کابل htmi به یک مانیتور بزرگ تر ( مانیتور دارم ) وصل کنم اینجوری مشکل کوچک بودن صفحه هم برطرف میشه !
به نظر شما باز هم با این ترفند بهتر نیست مک بوک پرو بگیرم ؟
البته من 2 دبیرستان هستم و غیر از فتوشاپ و برنامه نویسی و دیدن سریال و فیلم کار دیگه نمیخوام کنم ( اصلا اهل بازی نیستم )
ممنون میشم پاسخ من رو بدهید :) :لبخندساده:

FastCode
شنبه 24 مرداد 1394, 10:15 صبح
مدل دقیق CPU مشخص نیست

arya-m
شنبه 24 مرداد 1394, 12:53 عصر
آخر مشخص نشد من این رو بگیرم وصل کنم به یک مانیتور بزرگ تر (حالت 2 مانیتوره ) بهتره و موقعی خواستم برم بیرون راحت جداش کنم و یا imac بگیرم