ورود

View Full Version : بدست آوردن آدرس مک و سیستم عامل کلاینت

hrkhrkhrk
سه شنبه 20 مرداد 1394, 12:53 عصر
سلام
یه سرور داریم
بعد باید این سرور بتونه ip ، mac address و نوع و نسخه سیستم عامل کلاینت رو بفهمه
آیا این کار عملی هست؟
نکته 1: این اطلاعات نباید به صورت دستی ارسال شه ( فرض کنیم کاربر داره با تلنت ارتباط برقرار می کنه )
نکته 2: من از ایندی 10 استفاده می کنم
لطفا هرچه سریعتر کمک کنین

Mask
سه شنبه 20 مرداد 1394, 18:27 عصر
بله. به راحتی قابل انجامه.
کافیه کل 255 ای پی همرنج سرور رو پینگ کنید تا ای پی های ولید رو جدا کنید.
در مرحله بعد با استفاده از تابع GetMac میتونید ، ای پی رو داده و مک سیستم ها رو دریافت کنید. و یه روش دیگه هم اینه که جدول Arp رو لود کنید و مک های متانظر با ای پی ها رو در بیارید.
برای نوع سیستم عامل هم میتونید از Wmi Remotly و یا کامند SystemInfo استفاده کنید. (http://superuser.com/questions/323238/how-can-i-determine-the-os-of-a-remote-computer)

hrkhrkhrk
سه شنبه 20 مرداد 1394, 21:33 عصر
فک کنم منظورمو بد رسوندم ( یا منظور شما رو متوجه نشدم )
ما می خوایم mac و ip کلاینت رو بدست بیاریم نه سرور رو
با توجه به این که ممکنه ip کلاینت ها dynamic باشه،(و برنامه تحت اینترنت اجرا میشه) پینگ کردنشون میسره؟
در کل اگه این تیکه

کل 255 ای پی همرنج سرور رو پینگ کنید

رو بیش تر باز کنید ممنون می شم

Mask
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 08:07 صبح
وقتی میفرمایید سرور داریم و کلاینت ، منظور این میشه که دارید روی یک شبکه محلی کار میکنید. پس همه ای پی ها ولید و در دسترس هستند.
اما اگر اینطور نباشه ، و کلاینتها در شبکه اینترنت باشند، دوباره دو حالت پیش میاد؟ایا ای پی ولید دارند یا ندارند.در ابتدا با دقت بیشتر نوع شبکه و مشخصاتش رو بیان کنید.

hrkhrkhrk
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 11:04 صبح
خب
شبکه روی اینترنته
افرادی که وصل می شوند یک درخواست می فرستند و یک جواب می گیرند
سپس ارتباطشون قطع می شه
کاربر عادی هم هستند ( یعنی آی پی داینامیک دارند ) و از پیش تعریف شده هم نیستن ( یعنی هر کی بخواد می تونه وصل بشه )

Mask
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 11:05 صبح
ایا شما یوزر و پسورد سیستمها رو دارید؟

hrkhrkhrk
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 11:27 صبح
نه...................

Mask
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 15:04 عصر
اگه نه، پس میشه هک کردن. چون بدون دونستن اطلاعات اولیه سیستم کاربران شما میخواهید اطلاعات بگیرید.
و از حوصله و بحث این فروم خارجه. میتونید در فرومهای هک مطرح و جواب بگیرید.