View Full Version : بهم ریختکی دیتابیس بعد از بکاپ و ریستور
HOSSEINONLINE7
سه شنبه 20 مرداد 1394, 19:40 عصر
سلام دیتابیس های پروژه های WinApp که با Sql Express هستن بعد از بکاپ گرفتن و ریستور کردن روی Sql Server من استورهاش بهم میریزن . مثلا چند تا استور اصلا نیست . اونا که هست متغیرهاش حروفش کوچک و بزرگ شده و باعث میشه پروژه به مشکل بخوره .
Sql 2012 , 2014 نصب کردم روی هر دو همین مشکل بوجود میاد . جالبه فقط روی سیستم من اینطور میشه .
مشکلش چیه ؟
SabaSabouhi
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 09:19 صبح
سلام دیتابیس های پروژه های WinApp که با Sql Express هستن بعد از بکاپ گرفتن و ریستور کردن روی Sql Server من استورهاش بهم میریزن . مثلا چند تا استور اصلا نیست . اونا که هست متغیرهاش حروفش کوچک و بزرگ شده و باعث میشه پروژه به مشکل بخوره .
Sql 2012 , 2014 نصب کردم روی هر دو همین مشکل بوجود میاد . جالبه فقط روی سیستم من اینطور میشه .
مشکلش چیه ؟
سلام
دوست عزیز، چیزی که میگی شدنی نیست. حتماً اشکال از جای دیگهای هست.
مثلاً ممکنه تو یه فایل بیش از یک backup باشه. یعنی روی یک backup موجود دوباره baackup گرفتی و هنگام برگردوندن
بجای آخری اولی رو برمیگردونی.
صبا صبوحی
HOSSEINONLINE7
جمعه 23 مرداد 1394, 18:50 عصر
سلام
دوست عزیز، چیزی که میگی شدنی نیست. حتماً اشکال از جای دیگهای هست.
مثلاً ممکنه تو یه فایل بیش از یک backup باشه. یعنی روی یک backup موجود دوباره baackup گرفتی و هنگام برگردوندن
بجای آخری اولی رو برمیگردونی.
صبا صبوحی
فعلا که شده خودمون هم واقعا گیج شدیم . اشکال عجیبی هست . کلا بکاپ از sql express بگیرم و بخوابم روی sql خودم ریستور کنم این اتفاق میفته .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.