View Full Version : اوضاع امنیت نرم افزار ایران
youngold
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 01:08 صبح
میخواستم ببینم احوال این حوزه از نرم افزار در ایران در زمینه وب ، شبکه و ... چطوره، و اشخاصی که در این زمینه ها فعالیت میکنند واقعاً به لحاظ تحصیلات دانشگاهی در چه سطحی هستند؟ آیا کسانی که دم از برنامه نویسی میزنند و همه چیز را در آن خلاصه میبینند تحصیلات قابل قبولی در زمینه نرم افزار یا مهندسی کامیپوتر دارند؟ چند نفر دکترای قابل قبول نرم افزار یا مدرک ارشد با معدل قابل قبول در این رشته های داریم؟ که در نهایت توانسته باشند با مدارک خوب دانشگاهی در این حوزه وسیع امنیت فعالیت کنند.
همون طور که پیداست نهاد های مهم کشور رو به اینترنتی شدن هر چه بیشتر میروند اما پیشرفتیست با حداقل زیرساخت که به مرور به صورت قصور در مسائل امنیتی پدیدار خواهد شد و من به شخصه بازار خوبی رو با توجه به کم بودن شرکت های کارامد در این زمینه میبینم ضمن اینکه کار امنیت کار سنگین و مو شکافانه ایست که برای هر کیس بایستی مراحل آنالیز از نو انجام شود و هر شرکت هرچند توانمند در این زمینه نخواهد توانست بیش از تعدادی معین کار پذیرا باشد ، حتی افزایش پرسنل هم در این مراکز تا حدودی قابل قبول و بیش از آن مشکل ساز خواهد شد ، البته چرایی این موضوع از این بحث خارج خواهد بود و در همین حد فکر میکنم کفایت میکنه.
youngold
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 01:09 صبح
و نکته دیگر مورد سوال بنده میزان آگاهی امنیتیست که تحصیل در رشته امنیت اطلاعات در مهندسی نرم افزار میدهد که واقعاً در چه حد کمک کننده خواهد بود و در چه حد تحقیقات و کار پژوهشی میطلبد.
پیام حیاتی
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 01:25 صبح
اگر تمامیه رشته های دانشگاه ها به جزء پزشکی رو بخوایم بررسی کنیم خصوصا" در زمینه فناوری اطلاعات و گرایش های کامپیوتر هیچکدام کارآمد و مطابق بازار روز نیستند.
اگر ملاک حرفه ای بودن یا درجه استادی رو بر اساس آموزش ها و مدارک دانشگاهی داخل کشور بخواهیم بسنجیم اشتباه بزرگی کرده ایم.
اما اگر بخواهیم به صورت مستقل و یا همراه با تحصیلات دانشگاهی دوره های مرتبط رو بگذرونیم و خودمون رو بالا بکشیم مسیر بسته نیست.
در خصوص استخدام و وضعیت اقتصادی کشور صحبت نکنیم بحث مفید تر خواهد بود.
youngold
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 01:54 صبح
اگر ملاک حرفه ای بودن یا درجه استادی رو بر اساس آموزش ها و مدارک دانشگاهی داخل کشور بخواهیم بسنجیم اشتباه بزرگی کرده ایم.
واحد های دانشگاهی مشابه همین واحد ها در خارج از کشور تدریس میشود و بهترین متخصصین و استخدامی ها را دارند
در خصوص استخدام و وضعیت اقتصادی کشور صحبت نکنیم بحث مفید تر خواهد بود.
راجع به آن بخشی که مربوط به گلایه های بی مورد و انتظارات کودکانه صرفاً کد نویسان نمیشود صحبت کنید مفید خواهد بود
پیام حیاتی
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 02:04 صبح
این تایپیک را مطالعه بفرمائید :
http://barnamenevis.org/showthread.php?503443-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%9F
Amir 2010a
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 08:43 صبح
اگر تمامیه رشته های دانشگاه ها به جزء پزشکی رو بخوایم بررسی کنیم خصوصا" در زمینه فناوری اطلاعات و گرایش های کامپیوتر هیچکدام کارآمد و مطابق بازار روز نیستند.
دقیقابا فرمایشات دوست عزیز موافقم
رشته دانشگاهی شما هر چی باشه نهایت باید در اون زمینه وارد بازار کار بشین و کسب درامد کنین
رشته های فناوری اطلاعات و کامپیوتر به احتمال قریب به یقین به نسبت تلاش و زحمتی که میکشین نیازمند یهای مادی شما رو برآورده نخواهد کرد
قبلا تو یه پست مشابه سرگذشت خودم رو گفتم دوست دوران کنکو رمن که با هم درس میخواندیم رفت پزشکی و من کامپیوتر حالا طرف ماهی 50 -70 میلیون درآمدشه ولی ما چی......
یه پرستار ساده ماهی 2.5 حقوقشه تازه با مدرک کاردانی بعدشم تو شهرستان یه دوست پرستار در طرح قاصدک که توسط وزارت بهداشت اجرا میشه 6 میلیون تومن برای شش ماه کارانه میگیره یعنی دریافتی اضافه بر حقوق
یه دفعه برای یه کار شبکه رفت و امد داشتیمبه یه شرکت پزشکی و آنجا با چند متخصص آشنا شدم
حقوق و درآمد بالای 300 میلیون در ماه ولی نکته فاجعه بارش اینجاست که همین عزیزان یک مهندس کامپیوتر تمام وقت استخدام کردن که کارهای طراحی سایت - نوشتن مطلب - نگهداری سیستم ها و پشتیبانی شبکه رو با حقوق 1.5 در ماه براشون انجام میده
حالا درسته کار اونا سخته ولی مگه ما مهندسین هم نباید روزی 6 ساعت مطالعه مستمر داشته ابشیم روزی 10 ساعت پشت سیستم بعد تو هر شرکت رسیدی به سن 40 اگه نندازنتون بیرون محترمانه عذرتون رو میخوان
حالا اگه بتونی بشی مسئول سایت شبیه این سایت برنامه نویس شاید بتونی درآمد خیلی بالا اونم از اموزش تازه کارها که هنوز نمیدونن چی به چیه داشته باشی
توجه : هدف بنده اصلا القا< ناامیدی در دوستان نیست بلکه القا این امر است که شما نسبت به تلاش و کوششی که برای تحصیل و به روز نگه داشتن دانش خود میکنید برداشت مادی شما بسیار اندک خواهد بود حالا اگه کسی کنار یه حرفه دیگه علاقه به کامپیوتر و برنامه نویسی و امنیت داشته باشه که اون حسابش جداست
youngold
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 08:55 صبح
دقیقابا فرمایشات دوست عزیز موافقم
رشته دانشگاهی شما هر چی باشه نهایت باید در اون زمینه وارد بازار کار بشین
رشته های فناوری اطلاعات و کامپیوتر به احتمال قریب به یقین به نسبت تلاش و زحمتی که میکشین نیازمند یهای مادی شما رو برآورده نخواهد کرد
قبلا تو یه پست مشابه سرگذشت خودم رو گفتم دوست دوران کنکو رمن که با هم درس میخواندیم رفت پزشکی و من کامپیوتر حالا طرف ماهی 50 -70 میلیون درآمدشه ولی ما چی......
یه پرستار ساده ماهی 2.5 حقوقشه تازه با مدرک کاردانی بعدشم تو شهرستان یه دوست پرستار در طرح قاصدک که توسط وزارت بهداشت اجرا میشه 6 میلیون تومن برای شش ماه کارانه میگیره یعنی دریافتی اضافه بر حقوق
یه دفعه برای یه کار شبکه رفت و امد داشتیمبه یه شرکت پزشکی و آنجا با چند متخصص آشنا شدم
حقوق و درآمد بالای 300 میلیون در ماه
حالا درسته کار اونا سخته ولی مگه ما مهندسین هم نباید روزی 6 ساعت مطالعه مستمر داشته ابشیم روزی 10 ساعت پشت سیستم بعد تو هر شرکت رسیدی به سن 40 اگه نندازنتون بیرون محترمانه عذرتون رو میخوان
حالا اگه بتونی بشی مسئول سایت شبیه این سایت برنامه نویس شاید بتونی درآمد خیلی بالا اونم از اموزش تازه کارها که هنوز نمیدونن چی به چیه داشته باشی
توجه : هدف بنده اصلا القا< ناامیدی در دوستان نیست بلکه القا این امر است که شما نسبت به تلاش و کوششی که برای تحصیل و به روز نگه داشتن دانش خود میکنید برداشت مادی شما بسیار اندک خواهد بود حالا اگه کسی کنار یه حرفه دیگه علاقه به کامپیوتر و برنامه نویسی و امنیت داشته باشه که اون حسابش جداست
حالا اگه کسی کنار یه حرفه دیگه علاقه به کامپیوتر و برنامه نویسی و امنیت داشته باشه که اون حسابش جداست
قصد جسارت ندارم ولی شما در زمینه امنیت نمیتونی حرفی برای گفتن داشته باشی ازین جهت با تاپیک مغایرت داری چراکه اگر داشتی امنیت رو اون گوشه کنار شغل فرعی نمی انداختی، یک متخصص امنیت خوب یا حتی کسی که در حد کار خودش امنیت بلده بایستی به ساز و کار کاری که داره انجام میده تسلط داشته باشه، البته نمیخوام از عدم وجود زیر ساخت حداقل برای این رشته ها دفاع کنم ولی این قضیه مربوط به صنفیت رشته در مملکت میشه و ارتباطی با اصل کلامم درش نمیبینم چراکه مورد پرسش من تحصیلاتی هست که در اون سر دنیا هم به این شکله برای چندمین بار تکرار میکنم. تو پست اول هم کیفیت تحصیلات این اشخاص رو ذکر کردم بدم هم نمیاد برای مثال از خود شما که مسیر تحصیل رو از کار جدا میدونی بپرسم در چه دانشگاهی، چه رشته ای ، تا چه مقطعی و با چه معدلی فارغ شدی
youngold
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 09:03 صبح
باید اضافه کنم روی کلامم با اشخاصیست که این راه رو از مسیر تحصیلی طی کردن تا به امنیت رسیدند و میخوام از طی این مراحل برام بگن.
حالا اینکه یک عده کثیر معتقدن امنیت و کار فنی و فلان در عمل مهم تره چیز دیگه ایه(که گوش ماهم ازین حرفا پره؛ که فکر میکنم در ابتدای کلامم هم این امر مشخص بوده تا الان!) که درستو غلطش اصلاً اینجا مورد سوال من نیست درچند اینم یک چیز نسبیه. گاهی سال ها زمان میبره تا درک کنید تحصیلات در چه قالبی از عمل میتونه در بیاد، یک عده هم مسیر متفاوتی رو میرند که به خودشون مربوطه.
Amir 2010a
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 09:52 صبح
قصد جسارت ندارم ولی شما در زمینه امنیت نمیتونی حرفی برای گفتن داشته باشی ازین جهت با تاپیک مغایرت داری چراکه اگر داشتی امنیت رو اون گوشه کنار شغل فرعی نمی انداختی، یک متخصص امنیت خوب یا حتی کسی که در حد کار خودش امنیت بلده بایستی به ساز و کار کاری که داره انجام میده تسلط داشته باشه، البته نمیخوام از عدم وجود زیر ساخت حداقل برای این رشته ها دفاع کنم ولی این قضیه مربوط به صنفیت رشته در مملکت میشه و ارتباطی با اصل کلامم درش نمیبینم چراکه مورد پرسش من تحصیلاتی هست که در اون سر دنیا هم به این شکله برای چندمین بار تکرار میکنم. تو پست اول هم کیفیت تحصیلات این اشخاص رو ذکر کردم بدم هم نمیاد برای مثال از خود شما که مسیر تحصیل رو از کار جدا میدونی بپرسم در چه دانشگاهی، چه رشته ای ، تا چه مقطعی و با چه معدلی فارغ شدی
دوست عزیز در کلیت مسئله فرقی نداره اگه منظور شما متخصص امنیت شبکه است که بازم شما باید برنامه نویس خبره و یه مهندس کامپیوتر خوب باشین مسیر تحصیل و کار یکیه در نهایت همه ما هدفمون کسب درامد است نه پرکردن اوقات فراغت
من گفتم به نسبت زحمتی که میکشین برداشت زیادی ندارین در حالیکه در بسیاری رشته ها با 1/10 زحمت ما میتونن حقوق و مزایا بیشتر و استرس خیلی کمتر داشته باشن
بگذریم
امنیت شبکه مربوط به امنیت سیستم ها -دیوایس ها و بستر وب میشه
به نسبت کارش سخت تر در امد بیشتر و استرس اون هم زیادتر است مهمترین گرایش های امنیت شبکه های وایرلس - شبکه های مبتنی بر لینوکس و ویندوز و وب است که هر کدوم رو میتونید مدارک بین المللی رو کسب نمایید
از لینوکس شروع کنید چون در حال حاضر اکثر سرورهای لینوکسیه و در ادارات دولتی از متن بازها استقبال بیشتری میشه
همچنین امنیت دیوایس های سیسکو فایروال و ..
,ولی بنده به شخصه استخدامی تحت عنوان امنیت شبکه ندیم تا حالا
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.