ورود

View Full Version : دانشگاه؛ دولتی، غیر انتفاعی، آزاد

youngold
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 01:51 صبح
به لحاظ اعتبار مدارک در کشور و خارج از کشور به ترتیب دانشگاه دولتی ، غیر انتفاعی و آزاد در چه سطحی هستند؟
و به لحاظ سطح علمی به طور متوسط و یا منحصراً (برای واحد دانشگاهی خاص و یکی یک دانه!) چطور هستند؟
و چند درصد افرادی که گله مندند (که عموماً صرفاً کد نویسند) از تحصیلات خوب دانشگاهی برخوردارند؟
و در پایان به نظر شما چند درصد این اشخاص تحصیل کرده واقعاً در رشته های علوم کامپیوتر توان تحقیقات و ارتقا خود و مطالعات علمی قابل قبول را دارند؟

youngold
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 20:33 عصر
آپ........

ناامید
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 23:16 عصر
سلام.
فرقی نمیکنه چه دانشگاهی بری اگر هدفت بزرگ باشه دانشگاه جوابگو نخواهد بود و در نهایت رسیدن به هدف دست خودته و اینکه دانشگاهی نباید بری که استادان به راحتی غیبت میکنند یا دانشجویان و اساتید از سر و ته ترم میزنن چون تاثیر مستفیم رو سطح عملی دانشگاه داره اینطوری عمر و هزینت هدر میره مثل من، فرقی هم نمیکنه کدنویس باشی یا پیگیر تجزیه تحلیل من هر دو رو میپسندم اما... .
صرفا کد نویسا آدمای کمی نیستن یه کد نویس قوی باید طراحی الگوریتم - ریاضیات - زبان انگلیسی - ساختمان داده - زبانهای برنامه نویسی مورد نیاز(کتابخانه ها و ...) بعضی وقتها هم الکترونیک و آگاهی به نحوه کارکرد سی پی یو (مثلا برای برنامه نویسی موازی) و ... رو باید بلد باشه.

StepUp
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 16:25 عصر
دانشگاه‌های دولتی تنها خوبیشون اینه که اکثرا درست حسابین

abdullah20
پنج شنبه 21 آبان 1394, 01:20 صبح
به نظر من بیشتر بستگی به خود شما داره و خودتون باید تلاش کنید دانشگاه زیاد فرقی نداره خوب البته اول دولتی و بعد ازاد