View Full Version : SQL Server
Aydavn
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 13:16 عصر
سلاممم
یه مشکل بزرگ دارم لطفا راهنماییم کنید
من برای پروژه پایانی دانشگاهم طراحی وبسایت برداشتم و جداول و استور پروسیجر ها رو با SQL 2014 درست کردم
و مشکل من اینجاس که PC دانشگاهمون فقط SQL 2012 داره و شنیدم امکان تبدیلش نیست
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟ 25 مرداد روز دفاعمه :گریه::گریه:
SabaSabouhi
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 14:27 عصر
سلاممم
یه مشکل بزرگ دارم لطفا راهنماییم کنید
من برای پروژه پایانی دانشگاهم طراحی وبسایت برداشتم و جداول و استور پروسیجر ها رو با SQL 2014 درست کردم
و مشکل من اینجاس که PC دانشگاهمون فقط SQL 2012 داره و شنیدم امکان تبدیلش نیست
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟ 25 مرداد روز دفاعمه
:گریه::گریه:
سلام
راه حل خیلی ساده هست.
نیازی نیست دیتابیس رو با روشهای backup-restore یا detach-attach به دانشگاه منتقل کنی.
کافیه یه script کامل از دیتابیس بگیری و اونجا اجراش کنی.
برای گرفتن script از management studio استفاده کن، روی دیتابیس کلید راست رو بزن، گزینهی Tasks و سپس Generate Scripts
رو انتخاب کن. تنظیمات رو باز کن ( دکمهی Advanced ) و مقصد رو sqlserver 2012 بگذار. اگه دادهها رو هم میخوای Script کنه،
باید type of data to script رو برابر schema and data انتخاب کنی.
قبل از این که Script رو ببری دانشگاه رو دستگاه خودت یکبار امتحانش کن که مشکلی نداشته باشه.
صبا صبوحی
Aydavn
پنج شنبه 22 مرداد 1394, 12:30 عصر
سلام
راه حل خیلی ساده هست.
نیازی نیست دیتابیس رو با روشهای backup-restore یا detach-attach به دانشگاه منتقل کنی.
کافیه یه script کامل از دیتابیس بگیری و اونجا اجراش کنی.
برای گرفتن script از management studio استفاده کن، روی دیتابیس کلید راست رو بزن، گزینهی Tasks و سپس Generate Scripts
رو انتخاب کن. تنظیمات رو باز کن ( دکمهی Advanced ) و مقصد رو sqlserver 2012 بگذار. اگه دادهها رو هم میخوای Script کنه،
باید type of data to script رو برابر schema and data انتخاب کنی.
قبل از این که Script رو ببری دانشگاه رو دستگاه خودت یکبار امتحانش کن که مشکلی نداشته باشه.
صبا صبوحی
خیلی ممنون از کمکتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.