ورود

View Full Version : اگر radio button کلیک شد ...

mtkzzzz
پنج شنبه 22 مرداد 1394, 01:33 صبح
سلام
من با کمک css به radio button کلاس اختصاصی دادم و نوع نمایش دکمه اون رو به حالت دلخواه تغییر دادم و عکس دلخواه تغییر دادم.
روش کار به این صورته که خود input‌ رو display:none میگذاریم. سپس lable رو در حالت چک شده و چک نشده بک گراند می دیم : تالار عروسی تهران (http://www.talarnet.com/reception-halls/tehran-venues/)

input[type="checkbox"] {display:none;}
input[type="checkbox"] + label {display:inline-block ;background:url(../images/check_radio_sheet.png) left top no-repeat;}
input[type="checkbox"]:checked + label {background:url(../images/check_radio_sheet.png) -23px top no-repeat; }

الان میخوام وقتی که radio button کلیک شد یک باکس div‌ در ادامه اون که با سی اس اس hide شده رو show کنم. باغ تالار تهران (http://www.talarnet.com/garden-hall/garden-halls-tehran/)
بصورت طبیعی میشه اینطور استفاده کرد :

$(document).ready(function() {
$('input[type="radio"]').click(function() {
if($(this).attr('id') == 'p1') {
$('.banki').show();
}

else {
$('.banki').hide();
}
});
});

اما مشکل اینجاست که input ما در سی اس اس مخفی شده و در حالت checked قرار نمیگیره که بخوایم بگیم اگر کلیک شد ...
راهی به ذهتون میرسه ؟

sinoser
پنج شنبه 22 مرداد 1394, 07:35 صبح
سلام
من با کمک css به radio button کلاس اختصاصی دادم و نوع نمایش دکمه اون رو به حالت دلخواه تغییر دادم و عکس دلخواه تغییر دادم.
...
اما مشکل اینجاست که input ما در سی اس اس مخفی شده و در حالت checked قرار نمیگیره که بخوایم بگیم اگر کلیک شد ...
راهی به ذهتون میرسه ؟
رادیو رادیو می کنی بعد دستور css واسه checkbox می نویسی !!!
لیبل هر دکمه رادیو رو به خودش به کمک صفت for لیبل هاتو به input هات پیوند تا در حالت معمول این انتخاب شدنه صورت بگیره.

در مورد اسکریپت باید بگم , تو دستور دادی گفتی وقتی [input[type=radio کلیک شده فلان کار رو بکن. خب وقتی مخفیشون کردی رو چی کلیک کنه کاربر ؟ باید دستور بدی روی لیبل ها کلیک شد انگاه برو input[type=radio]:checked رو انتخاب کن اگر ای دی اون برابر فلان بود و ....

mtkzzzz
جمعه 23 مرداد 1394, 09:17 صبح
رادیو رادیو می کنی بعد دستور css واسه checkbox می نویسی !!!
لیبل هر دکمه رادیو رو به خودش به کمک صفت for لیبل هاتو به input هات پیوند تا در حالت معمول این انتخاب شدنه صورت بگیره.
همین کار رو کردم. سی اس اس رو اینجا اشتباه نوشتم.

در مورد اسکریپت باید بگم , تو دستور دادی گفتی وقتی [input[type=radio کلیک شده فلان کار رو بکن. خب وقتی مخفیشون کردی رو چی کلیک کنه کاربر ؟ باید دستور بدی روی لیبل ها کلیک شد انگاه برو input[type=radio]:checked رو انتخاب کن اگر ای دی اون برابر فلان بود و ....
ممنون. حل شد.