ورود

View Full Version : وقتی صفحه زوم یا کوچیک میکنم اشیا جاشون عوض میشه

siros1983
جمعه 23 مرداد 1394, 23:44 عصر
سلام دوستان
من یه مشکلی که دارم بعد اینکه قالب تموم میشه وقتی صفحه زوم میکنم یا کوچیک میکنم بعضی از چیزا وسط صفحه نمیمونن و یه جور بدی میشه
اینم مثالش
http://s6.picofile.com/file/8206304976/p1.rar.html

وقتی زوم میکنم منوی بالایی و لوگوها وسط نمیومنن و کلا استایل بهم میریزن
این چیزا باید چکار کنم همیشه وسط بمونن

ravand
شنبه 24 مرداد 1394, 07:43 صبح
قالب واکنش گرا بساز تا دگه این مشکل رو نداشته باشی.

sinoser
شنبه 24 مرداد 1394, 08:34 صبح
عزیز من کدهاتو بررسی کردم نحوه کد نویسیت از پایه اشتباه هست. دقیقا عین این می مونه که قاشق غذا رو دور سرت بچرخونی بزاری دهنت.
مشکل یکی دوتا نیست که بگم بهتره ویدیو های اموزشی طراحی وب رو ببینی سایت w3schools.com هم می تونه کمکت کنه و باید بیشتر تمیرین کنی . استعدادشو داری ولی خیلی عجولی.

siros1983
شنبه 24 مرداد 1394, 10:55 صبح
عزیز من کدهاتو بررسی کردم نحوه کد نویسیت از پایه اشتباه هست. دقیقا عین این می مونه که قاشق غذا رو دور سرت بچرخونی بزاری دهنت.
مشکل یکی دوتا نیست که بگم بهتره ویدیو های اموزشی طراحی وب رو ببینی سایت w3schools.com هم می تونه کمکت کنه و باید بیشتر تمیرین کنی . استعدادشو داری ولی خیلی عجولی.
مرسی داداش میدونم مشکل زیاد داره
تازه دو سه هفته ست یاد گرفتم قبلش هیچی بلد نبودم
هر روز دارم تمرین میکنم

sinoser
شنبه 24 مرداد 1394, 11:31 صبح
مرسی داداش میدونم مشکل زیاد داره
تازه دو سه هفته ست یاد گرفتم قبلش هیچی بلد نبودم
هر روز دارم تمرین میکنم

من کتاب "آموزش html5 و css3 در قالب پروژه " انتشارات ناقوس با ترجمه امیر عباس عبدالعلی رو پیشنهاد می کنم.
اگر دقیق بخونیش و تمریناشم انجام بدی قول می دم بتونی پروژه های خوب رو بگیری و انجام بدی.

siros1983
شنبه 24 مرداد 1394, 11:53 صبح
من کتاب "آموزش html5 و css3 در قالب پروژه " انتشارات ناقوس با ترجمه امیر عباس عبدالعلی رو پیشنهاد می کنم.
اگر دقیق بخونیش و تمریناشم انجام بدی قول می دم بتونی پروژه های خوب رو بگیری و انجام بدی.

مرسی داداش پیداش کردم
حدود 200 صفحه ست
همین هفته اکی میکنم دمت گرم