ورود

View Full Version : سوال: پروژه جدید در اکلیپس

homa sadeghi
شنبه 24 مرداد 1394, 12:15 عصر
سلام
من چه طوری یه پرو/ژه جدید تو اکلیپس درست کنم و چه طوری اجرا کنم و ننتیجه رو ببینم

ali-baba
شنبه 24 مرداد 1394, 13:08 عصر
سلام
چه پروژه ای می خواید درست کنید؟ پروژه جاوا ی ساده؟؟؟
دقیقا می خواید چی کار کنید؟
چون برنامه مدیریت پروژه هم زیاده... بستگی به خودتون داره که می خواید چیکار کنید.
باتشکر...

homa sadeghi
یک شنبه 25 مرداد 1394, 09:14 صبح
یه پروژه وب که jsp ,ejb ,... داشته باشه
از کجا بدونیم یه پروژ ک از قبل روش کار شده نوعش چیه؟؟؟؟؟؟؟/

ali-baba
دوشنبه 26 مرداد 1394, 08:25 صبح
سلام
ببینید... اگه یه پروزه به صورت معمولی و توسط یک IDE ساخته بشه... فقط و فقط همون برنامه می تونه اون رو باز کنه (البته به جز پروژه های ایکلیپس که توسط Intellij Idea هم باز میشه)، در بقیه پروژه ها بر اساس فایل تنظیماتشون میشه به این ساختار پی برد... مثلا پروژه های Maven با فایل pom.xml و پروژه های ANT با فایل Build.xml و غیره...
اگه بخواید یه پروژه با EJB و JSF و JPA بسازید، کافیه با maven اون رو بسازید که خیلی بهتر و به صورت یک پروژه ear براتون میسازه، که اگه با netbeans کار می کنید فقط کافیه تویه پروژه های Maven دنبال ear بگردید(Enterprise application project ) ... تویه Maven هم میشه ساخت که عمومی تر باشه و بهتر براتون کار کنه...
ولی اینکه بخواید jsp و ejb و غیره رو بکار ببرید خوب کافیه یه پروژه بسازید و جار فایل هاش رو اضافه کنید.
باتشکر...

Eclipsesazman
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 10:00 صبح
سلام
ببینید... اگه یه پروزه به صورت معمولی و توسط یک IDE ساخته بشه... فقط و فقط همون برنامه می تونه اون رو باز کنه (البته به جز پروژه های ایکلیپس که توسط Intellij Idea هم باز میشه)، در بقیه پروژه ها بر اساس فایل تنظیماتشون میشه به این ساختار پی برد... مثلا پروژه های Maven با فایل pom.xml و پروژه های ANT با فایل Build.xml و غیره...
اگه بخواید یه پروژه با EJB و JSF و JPA بسازید، کافیه با maven اون رو بسازید که خیلی بهتر و به صورت یک پروژه ear براتون میسازه، که اگه با netbeans کار می کنید فقط کافیه تویه پروژه های Maven دنبال ear بگردید(Enterprise application project ) ... تویه Maven هم میشه ساخت که عمومی تر باشه و بهتر براتون کار کنه...
ولی اینکه بخواید jsp و ejb و غیره رو بکار ببرید خوب کافیه یه پروژه بسازید و جار فایل هاش رو اضافه کنید.
باتشکر...

سلام
ببخشید من یه متد میخوام که لیست تمام کاربرام رو از دیتابیسم برگردونه و توی Jsp صداش بزنم و در یک لیست برگردونم ..
.روی لیست هم باید فور بزنم ..اگه میشه زود جواب بدین...ممنونم

محمد فدوی
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 13:03 عصر
سلام
ببخشید من یه متد میخوام که لیست تمام کاربرام رو از دیتابیسم برگردونه و توی Jsp صداش بزنم و در یک لیست برگردونم ..
.روی لیست هم باید فور بزنم ..اگه میشه زود جواب بدین...ممنونم

پرسیدن دوتا سؤال توی یه تاپیک کار درستی نیست. بهتره سؤالت رو جداگونه مطرح کنی.