View Full Version : mac book pro یا Imac
arya-m
شنبه 24 مرداد 1394, 23:05 عصر
من این موضوع رو در یک تاپیک دیگه مطرح کردم ولی کسی درست جواب منو ندادن
بعضی ها میگن Imac بهتره چون صفحه نمایش بزرگ تری داره ولی میخواستم بدونم imac بخرم یا مک بوک پرو ( البته اگر مک بوک پرو را بخرم به مانیتور بزرگ دارم و به آن وصل میکنم و با صفحه نمایش بزرگ تره برنامه نویسی میکنم ! )
تازه من 2 دبیرستان هستم
ممنون میشم جواب من رو بدهید !!!
masoud_pnu
شنبه 24 مرداد 1394, 23:29 عصر
ببینید خودتونو وابسته به ابزار نکنید.بنظرمن اگه پولتونو جای دیگری استفاده کنید بهتره.اگرم که از لحاظ مالی مشکل ندارید که...دارندگی و برازندگی!در اون صورت من مک بوک رو ترجیح میدم.دلیلشم قابل حمل بودنشه.و مصرف پایینتر.
arya-m
یک شنبه 25 مرداد 1394, 15:31 عصر
بله شما درست میفرمایید ولی خب میش با 1 ملیون و 500 هزار تومن هم یه لپتاپ ساده خرید ولی خب این ها عمرشون کمه من خودم یه لپتاپ فوجیتسو داشتم که حدود 2 تومن بود ولی اصلا راضی نبودم ( از نظر کیفیت و وزن ( زیباییش رو که بیخیال !!!! ) و همین لپتاپ فوجیتسو فقط 1 سال برام کار کرد ) برای همین تصمیم گرفتن یه بار پول زیاد بدم ولی دیگه پول پای لپتاپ ندم ! ( البته بعد 3-5 لپتاپ رو عوض میکنم !! )
ممنون میشم راهنمایی ام کنید که :
مک بوک پرو بگیرم و موقع برنامه نویسی به مانیتور بزرگ وصل کنم ( 2 ماینتوره بشه )
و یا
imac بگیرم و به صورت کامپیوتر شخصی استفاده بشه
دلیل شما برای جواب این سوال هم خیلی برام مهمه
پیام حیاتی
یک شنبه 25 مرداد 1394, 16:01 عصر
سلام
مک بوک پرو بگیرید بعد باید یک صفحه نمایش بزرگ با امکانات بروز بگیرید که هزینش کم نیست ...از نظر من لپ تاپ باید کنار یک pc قدرتمند باشه من اول می گفتم پول میدم یه لپ تاپ خوب میخرم با مانیتور بزرگ ، این مدل رو گرفتم :
http://www.digikala.com/Product/DKP-22462/Acer-Aspire-V3-772G/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%A7%D9%8A%D8%B3%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%8A%D8%B1-V3-772G
نزدیک 4 میلیون هزینه شد.
الان بعد از یک سال پشیمونم که چرا pc نستم یا ای مک نگرفتم.
قدرت لپ تاپ ها به اندازه ای که روی کاغذ نوشته شده نیست.مانیتور 17" هم برای برنامه نویسان خصوصا دات نت کارها که با ویژوال کار می کنن باز کوچیک هست.مشکلات بروزرسانی قطعات سخت افزاری در اینده و برخی مشکلات دیگر.
اگر من جای شما بودم به جای پرداخت 8 تا 9 میلیون برای اخرین مدل ای مک یک pc قوی با مانیتوری همانند مدل زیر جمع می کردم.
http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/series/xr
پیشاپیش هر خریدی که انجام دادید مبارکتون باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.