ورود

View Full Version : connection string برای نرم افزار کاربردی

ghm.1988
شنبه 24 مرداد 1394, 23:34 عصر
با سلام
دوستان من دو تا سوال داشتم
اول اینکه میخواستم ببینم مشکل برنامه زیر چیه:

Dim constring As String = "Data Source=MyPcName;AttachDbFilename=""C:\Db.mdf"";Integrated Security=True;Connect Timeout=30"
Dim con As SqlConnection = New SqlConnection(constring)
con.Open()

دیتا بیس و دیتا ست رو درست کردم و در خط Open خطا میده.

134303

دوم اینکه میخوام ببینم اگر بخوام برای یک نرم افزار که بخواد در هر کامپیوتری براحتی اجرا بشه پایگاه داده انتخاب کنم چه پایگاه داده ای از انواع SQL بهتره و به چی نیاز داره.
باتشکر.

mehdi.safavie
یک شنبه 25 مرداد 1394, 00:10 صبح
کانکشنت رو به این تغییر بده ببین درست میشه ؟

Public Connection As New SqlConnection("Data Source=.\SQLExPRESS;Integrated Security=True;Initial Catalog=DatabaseName")

DatabaseName اسم دیتابیسته

ghm.1988
یک شنبه 25 مرداد 1394, 02:12 صبح
اکسپرس گذاشته بودم میگفت not registered in your machine .

دیتا سورس رو (LocalDB)\v11.0 قرار دادم درست شد.

یه جا خوندم که اکسپرس سبکه و یه جا برای برنامه ای که میخواست توی کامپیوتر های مختلف اجرا کنه استفاده کرده بود.

برنامه من زیاد پیچیده نیست. هدفم اینه که این برنامه بتونه براحتی در کامپیوتر های مختلف با نصب مثلا فلان فایل سبک، پایگاه دادش که لوکال هست و فایلش کنار خودش هست راه اندازی بشه.

میخوام ببینم با این localDB\v11.0 مشکلی برای انتقال نرم افزار به کامپیوتر های دیگه دارم؟ چه بسته ای لازمه؟ البته بازم اگه راه سبکتری مثل همون اکسپرس هست بهتره.

jamal_ch
یک شنبه 25 مرداد 1394, 08:43 صبح
سلام
اگه میخوایی به راحتی اجرا بشه و درگیر sql express نشی , و درگیر داتنت فریم ورک هایی که زمان نصب میخواد نشی و داده های شما زیاد نیستند بهتره از دیتابیس access استفاده کنی برای کارهای کوچیک عالیه