ورود

View Full Version : کم حجم ترین نرم افزار دیتابیس نصبی بر روی کامپیوتر مشتری(؟)

hosseinam1370
یک شنبه 25 مرداد 1394, 10:15 صبح
دوستان من با sql server 2012 یه دیتا بیس ساختم ، و حالا میخام اونو به همراه نرم افزارم برای نصب بر روی کامپیوتر مشتری نصب کنم،
حالا چه نرم افزاردیتابیسی باید به همراه برنامه ام ، بر روی کامپیوتر مشتری نصب کنم؟
من که نمیتونم sql server 2012 چند گیگابایتی رو روی کامپیوتر مشتری نصب کنم.

اگه با خود ویژال استدیو هم دیتابیس بسازم باید رو کامپیوتر مشتری چی نصب کنم؟

یه لطف کنید یکم ساده تر توضیح بدید برای اینکار من باید چیکار کنم ، چون اصلا تو باغ نیستم ، خیلی سرچ کردم تو نت ، ولی انگار گیر دارم.

با تشکر.

SabaSabouhi
یک شنبه 25 مرداد 1394, 12:30 عصر
دوستان من با sql server 2012 یه دیتا بیس ساختم ، و حالا میخام اونو به همراه نرم افزارم برای نصب بر روی کامپیوتر مشتری نصب کنم،
حالا چه نرم افزاردیتابیسی باید به همراه برنامه ام ، بر روی کامپیوتر مشتری نصب کنم؟
من که نمیتونم sql server 2012 چند گیگابایتی رو روی کامپیوتر مشتری نصب کنم.

اگه با خود ویژال استدیو هم دیتابیس بسازم باید رو کامپیوتر مشتری چی نصب کنم؟

یه لطف کنید یکم ساده تر توضیح بدید برای اینکار من باید چیکار کنم ، چون اصلا تو باغ نیستم ، خیلی سرچ کردم تو نت ، ولی انگار گیر دارم.

با تشکر.

سلام
اگه نرم‌افزار تک کاربره هست، کم حجم ترین و راحت‌ترین گزینه MS Sql Server Local DB هست.
رایگانه و به راحتی از سایت مایکروسافت قابل دانلود هست. این نسخه بیشتر برای توسعه دهنده‌های
نرم‌افزار ایجاد شده.
ضمن این که MS Sql Server Express Edition هم هست که اون هم رایگانه و از سایت مایکروسافت قابل دانلوده.

فرق این دو تا اینه که LocalDb سرویس نداره، و با اولین درخواست اجرا می‌شه در حالی که Express Edition
سرویس داره. در نتیجه همیشه اولین ارتباط با LocalDb کمی کندتر از Express Edition هست.

در نسخه‌ی 2012 32بیتی اندازه‌ی LocalDb حدود 30 مگابایت و اندازه‌ی Express Edition حدود 120 مگابایت هست.
در نسخه‌ی 2014 64بیتی اندازه‌ی LocalDb حدود 45 مگابایت و اندازه‌ی Express Edition حدود 205 مگابایت هست.

صبا صبوحی

hosseinam1370
یک شنبه 25 مرداد 1394, 18:26 عصر
بسیار ممنون.

میشه لطف کنید بگید چطور برنامه نوشته شده ام باید با دیتابیس ارتباط برقرار کنه توسط نرم افزارهای گفته شده؟
من MS Sql Server Local DB رو نصب کردم ، ولی هیچ محیطی برای کانکت نداره.

تو نت هم گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد، حداقل بگید باید چیکار کنم بسیار ممنون میشم.

با تشکر.

SabaSabouhi
دوشنبه 26 مرداد 1394, 08:19 صبح
بسیار ممنون.

میشه لطف کنید بگید چطور برنامه نوشته شده ام باید با دیتابیس ارتباط برقرار کنه توسط نرم افزارهای گفته شده؟
من MS Sql Server Local DB رو نصب کردم ، ولی هیچ محیطی برای کانکت نداره.

تو نت هم گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد، حداقل بگید باید چیکار کنم بسیار ممنون میشم.

با تشکر.

سلام
دو نسخه‌ی LocalDb و Express Edition هیچ‌کدوم Management Studio رو به همراه ندارن ( برای کوچک شدن
برنامه‌ی قابل نصب )
اما شما می‌تونی Management Studio رو برای نسخه‌ی مورد نظرت ( همیشه آخری رو بگیر ) از سایت مایکروسافت
دانلود کنی.
خجم این پک برای نسخه‌ی 2014 64بیتی حدود 720 مگابایت هست.
ضمن این که اصولاً برای مشتری نباید Management Studio رو نصب کنی. فقط نصب Engine کافی هست.

اگه با VS کار می‌کنی، می‌تونی او رو دانلود نکنی چون بیشتر نیازمندی‌هات رو خودش انجام می‌ده.
البته Diagram و Backup-Restore رو نداره، اما تقریباً بقیه امکانات رو در اختیارت قرار می‌ده.

صبا صبوحی

hosseinam1370
دوشنبه 26 مرداد 1394, 12:11 عصر
درسته که access در سیستم مشتری نیازی به نصب نرم افزار خاصی نداره؟یعنی این داستانای sql رو نداره؟!

با تشکر از وقتی که میگذارید.

golbafan
دوشنبه 26 مرداد 1394, 13:29 عصر
درسته که access در سیستم مشتری نیازی به نصب نرم افزار خاصی نداره؟یعنی این داستانای sql رو نداره؟!
با تشکر از وقتی که میگذارید.

اکسس نیاز به نصب نداره ولی فکر نمیکنم براحتی بتونید با سرور ارتباطش بدید!

اگر هنوز دیتابیس رو تولید نکردید، MySQL رو امتحان کنید. برای برنامه های متوسط گزینه خوبی هست و برای اجرا در سیستم مشتری فقط به یک فایل 4 مگابایتی به نام libmysql.dll نیاز دارید