ورود

View Full Version : سوال: برنامه نویسی برای شبکه

absolute_z3ro
یک شنبه 25 مرداد 1394, 12:59 عصر
سلام و خسته نباشید بر شما عزیزان :66:
سوالی در رابطه با برنامه نویسی شبکه داشتم ، بخش های فروم رو دیدم ، ولی بخش مناسبی برای سوالم که برنامه نویسی + شبکه هست پیدا نکردم ، برای همین تو بخش شبکه زدم.
سوال من این هست : برای یک مهندس شبکه چه زبان برنامه نویسی مناسب تره ؟! یعنی شبکه کار بخواد در زمینه ی تخصص خودش برنامه نویسی هم کنه که به تخصصش ربط داشته باشه ! البته این نکته هم حائز اهمیت هست که این زبان انتخابی بر روی platform های مختلف مثل ویندوز و لینوکس قابل اجرا باشه.
با این تفاسیر خودم به C - C++ - Python رسیدم.
البته تا حالا با هیچکدوم کد نزدم. بنظر شما اساتید برنامه نویسی چه انتخابی داشته باشم ؟!
ممنون

Mask
یک شنبه 25 مرداد 1394, 18:54 عصر
سلام. بنده هنوز استاد نشدم. اما با تجربه این چند ساله در زمینه برنامه نویسی و شبکه داشتم، دست اخر با تمام کلنجارهایی که با زبانهای مختلف داشتم(حداقل برای شناختن) دست اخر به پایتون رسیدم.
واقعا این زبان برای کار با شبکه طراحی شده.البته این نظر شخصیم بود.

absolute_z3ro
یک شنبه 25 مرداد 1394, 19:23 عصر
تا که راه یابی
به استاد بنگر
به دنبالش باش
با او برو
از نگاه او بنگر
استاد شو!

حتما یک روزی به این درجه خواهی رسی ، براتون آرزوی موفقیت می کنم.
ممنون بابت راهنماییتون.
من هم که داشتم پایتون رو بررسی میکردم دیدم کتابخانه های زیادی برای کارهای مختلف شبکه داره.
ولی متاسفانه آموزش درست و حسابی از این زبان برنامه نویسی به صورت فارسی پیدا نکردم !
البته نا گفته نمانه چنتا کتاب رو دیدم ولی حس میکنم آموزش هایی که به صورت تصویری داده میشه خیلی بازدهی بیشتری داره.
باز هم تشکر از راهنماییتون.
موفق باشید

Mask
دوشنبه 26 مرداد 1394, 11:33 صبح
یک پشنهاد دوستانه:
به هیچ نحوی برای برنامه نویسی از کتاب و منابع فارسی استفاده نکنید. حداقل از مراحل متوسط به بالا.

terminator68
دوشنبه 26 مرداد 1394, 11:45 صبح
سلام
شما اول بگید منظور برنامه نویسی برای شبکه دقیقا چی می خواهید؟

برنا مه هایی که اکثرا با پایتون یم نویسن اسکریپتی هستش....البته qt که اومده کارو راحت کرده..

شما نرم افزارهایی که می خواهین بنویسید می خواهین چجوری باشه؟؟
تحت دسکتاپ باشه که طرف کار کنه یا نه؟