View Full Version : گفتگو: نظرخواهی در مورد ثبت اطلاعات بصورت بخشهای جداگانه
adineh67
یک شنبه 25 مرداد 1394, 14:01 عصر
سلام
من تو فرم ثبت نام چند تا تب دارم که اطلاعات مربوط به کاربر رو تو بخشهای جداگانه ازش دریافت می کنه برای مثال بخش مشخصات هویتی،بخش اطلاعات تماس،بخش علاقه مندیها و ...
حالا نمیدونم تو هر تب باید یه دکمه ی ثبت جداگانه قرار بدم یا اینکه یه دکمه ی کلی:متفکر: (با توجه به اینکه آی دی کاربر بعد از ثبت مشخصات هویتی بدست میاد و بعد از اون برای بخشهای دیگه ازش استفاده می شه)
jamal_ch
یک شنبه 25 مرداد 1394, 14:22 عصر
سلام
من نمونه این جوری کار کردم و تو هر تب وقتی میزنه گام بعدی اطلاعات رو ذخیره میکنم و ایدی رو که scop_identty بدست اوردم تو یک هایدن ولیو نگهداری میکنم تا اطلاعات بعدی رو با استفاده از همین ایدی ذخیره کنم با توجه به postو back شدن صفحات در وب بنظر من این کار بهتره
adineh67
یک شنبه 25 مرداد 1394, 19:39 عصر
سلام
من نمونه این جوری کار کردم و تو هر تب وقتی میزنه گام بعدی اطلاعات رو ذخیره میکنم و ایدی رو که scop_identty بدست اوردم تو یک هایدن ولیو نگهداری میکنم تا اطلاعات بعدی رو با استفاده از همین ایدی ذخیره کنم با توجه به postو back شدن صفحات در وب بنظر من این کار بهتره
آخه واسه من یه مشکلی هست اونم اینکه یسری اطلاعات تو تب های دیگه ضروریه که وارد شن اگه کاربر از گام اول فراتر نرفت چیکار باید کرد؟!!!
jamal_ch
دوشنبه 26 مرداد 1394, 08:07 صبح
چک کردن اونها رو با استفاده از ولیدیتور نزار تو رویداد خود دکمه چک کن
و چون اطااعات قبلی رو ذخیره کردی هیچ مشکلی پیش نمیاد
loti88
دوشنبه 26 مرداد 1394, 12:18 عصر
راه های مختلفی هستش شما میتونید از یه Wizard یا MultiView استفاده کنین که در این سورت همه Event ها رو میشه کنترل کرد.
پیشنهاد من به شما این هستش که کار حرفه ای اگه میخواین انجام بدین ، همه اطلاعات رو بفرست به Store Procedure اونجا همه عملیات رو انجام بده.
یعنی Insert رو انجام بده @@Identity رو بگیر و بقیه اطلاعات رو ثبت کن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.