ورود

View Full Version : شیوه اتصال به وب سرور آنلاین

computer-mag
یک شنبه 25 مرداد 1394, 17:08 عصر
سلام استاید خسته نباشید
یک سوال مبتدیانه داشتم. می خواستم ببینم که دوستان در asp.net MVC چجوری میتونم وب سرورم رو روی وب سرور آنلاینی که روی هاست دارم ست کنم که بتونم برنامه رو همینطوری که آنلاین هستش دیباگ کنم؟ باید ذکر کنم که من با asp.net mvc یک وب سرویس Rest نوشتم و وبسایت نیست اروری دارم که فقط در حالت آنلاین رخ میده ولی نتیجه json من خالی میاد و ارور رو نداره واسه همین میخوام به وب سرور آنلاینم وصل بشم و دیباگ کنم که بتونم ارور رو در بدنه کد ببینم
ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید

hakim22
یک شنبه 25 مرداد 1394, 17:34 عصر
شما باید دسترسی ریموت به سرور اصلی داشته باشید. (سرور اختصاصی با مجازی) در غیر این صورت دیباگ خط به خط ممکن نیست.
شما البته میتوانید روی IIS سیستم خودتون سایت رو با IP فیک شبیه سازی کنید.

برای رهگیری خطا از یک سیستم لوگ استفاده کنید. میتوانید Elmah را سریع و ساده روی سایت نصب کنید تا خطاها برای شما ایمیل شود.
همچنین از Glimpse هم میشه استفاده کرد. یا خودتون یک سیستم لوگ بسازید و خطاها را درون آن ذخیره کنید.

computer-mag
دوشنبه 26 مرداد 1394, 08:11 صبح
سلام ممنونم. ببینید در اصل بنده میخوام از یکی از وبسایتهایی که روی سرور خودم دارم در وبسایت دیگه ای که روی همون سرور هست و در اصل نسخه دو کار ما هست فایل آپلود کنم ولی چون دو وبسایت مجزا هستند نمیتونم از A در B از طریق برنامه فایل آپلود کنم آیا برای این مشکل راه حلی هست؟