View Full Version : تهییه بکاپ به صورت هفتگی یا ماهانه
alimooghashang
دوشنبه 26 مرداد 1394, 08:42 صبح
سلام
من یه دیتابیس طراحی کردم، که باید بصورت هفتگی یا ماهانه بک اپ گرفته بشه!
و به این صورت باید باشه که بک آپی که گرفته میشه در یک فایل جدید ذخیره بشه که بشه بعدها ازش استفاده بشه!
چند جدول از جدول های دیتابیس در طول ماه بیش از 1 ملیون رکورد داره و بعد از بک آپ گرفتن باید کلیه اطلاعاتش حذف بشه چون نیازی بهشون نیس فقط باید برای موارد اضطراری در بک آپ ها موجود باشه! ولی بقیه جداول باید بصورت دست نخورده باقی بمونه و فقط بک اپ گرفته بشه!
این کار به چه صورتی باید انجام بشه؟
آیا باید سرویس خاصی رو اجرا کرد؟ یا از JOB در SQL سرور میشه استفاده کرد؟
با تشکر
abdullah20
دوشنبه 26 مرداد 1394, 18:22 عصر
باید در sql به زبان فارسی بخوام بگم یک کار تعریف کنید تا طی فواصل معین مثلا هفتگی از دیتابیس بکاپ تهیه کنه
در مورد سرویس هم باید سرویس sqlagent در حال اجر باشه که در هنگام نصب sql باید تنظیم کرده باشید با بالا امدن ویندوز شروع به کار کنه
یا گر در هنگام نصب تنظیم نکردید میتونید با sql server configuration manager تنظیم کنید این سرویس با بالا امدن ویندوز شروع به کار کنه
alimooghashang
دوشنبه 26 مرداد 1394, 18:51 عصر
ممنون
یه مثال میزنم شاید بهتر متوجه بشین!
مثلا 1 ملیون رکورد این ماه بک آپ گرفته بشه و داخل فایلی به اسم همون ماه ذخیره بشه (DB_1394_04) و از دیتابیس حذف بشن که دیتابیس سبکتر بشه و دستورات سریع تر اجرا بشن! و فایلی که ایجاد میشه بصورت خودکار اتچ شده باشه حالا با اسم جدیدش (DB_1394_04) که نیاز نباشه کاربر سطح بالا اون رو ریستور کنه که بشه ازش استفاده کرد و از داخل برنامه همون کاربران سطح پایین بتونن دیتای ماه های قبل رو هم ببینن ولی در حالت عادی با دیتای ماه جاری کار کنن!
امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم!
alimooghashang
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 12:10 عصر
همچنان منتظریم
s.karim
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 12:44 عصر
job بنویسین براش دیگه
توی اون جاب همه این کارایی که نام بردین رو میشه تعریف کرد.
alimooghashang
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 12:53 عصر
ببینید ما این ماه رو بک آپ گرفتیم و رکورد ها حذف شد
چیزی که من میخواستم این امکان بود که SQL Server این امکان رو داره که خودش مدیریت کنه این بک آپ هارو یا نه! مثلا اگه رکورد های دو ماه قبل رو خواست خودش بک آپ دیتابیس دوماه قبل رو Restore کنه!
منظورم بد گفته میشه
mandanim
پنج شنبه 26 شهریور 1394, 23:46 عصر
سلام
اره عزیزم
این کار رو با یه Job می تونی بنویسی
البته فکر کنم شما از من استاد ترید
چند تا راه وجود داره
یه راهی که من یه زمانی انجام می دادم این بود که برای سال مالی گذشته یه باک آپ میگرفت و بعد از backup می اومد restore می کرد
بعد می گفتم اگه sp در خواستی برای سال خاصی بود برو فلان دیتابیس در غیر اینصورت همین دیتا بیس
من این برنامه رو برای یک شرکتی نوشتم که 13 دستگاه پرس داشت که هر دقیقه هر کدوم اطلاعات خاصی می فرستادن
میشد سالیانه
6832800 رکورد
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.