ورود

View Full Version : کمک برای قیمت گذاری اپلیکیشن

tara1367
دوشنبه 26 مرداد 1394, 16:34 عصر
سلام

اپلکیشن در واقع فروشگاه اینترنتی به من پیشنهاد شده که نسبتا برنامه پییچیده ای هست. که صفحه اول شامل یک سری category هست بعد از انتخاب اون ها صفحه محصولات مرتبط با آن ها نمایش داده میشه و نهایتا با انتخاب محصول مورد نظر صفحه دیگی باز می شود که اطلاعات ، گالری عکس و جزئیات محصول نمایش داده می شود. اما یک مقدار از سایر برنامه های فروشگاه اینترنتی پیچیده تر هست. دیتابیس از طریق webservice از سایت خوانده و برگردانده میشود. برنامه هم باید بصورت آفلاین کار کند و هم آنلاین. به محض آنلاین شدن اطلاعات باید sync شود.
کسی میتونه حدود قیمت این اپ سفارشی رو پیشنهاد بده؟
با سپاس

reza_web
سه شنبه 27 مرداد 1394, 06:56 صبح
اين كه گفتيد خيلي دقيق نيست
مثلا پرداخت الكترونيكي و سبد خريد داره يا نه؟ نظر دهي داره يا نه
ولي قيمت نميتونه كمتر از 10 تومن باشه. با امكاناتي كه گفتم ميره روي 15 به بالا

tara1367
سه شنبه 27 مرداد 1394, 10:09 صبح
خیلی امکاناتش بیشتر از این حرفاست:

1 - کل اپلیکیشن به زبان انگلیسی هست بنابراین پرداخت نیز با creditcard و paypal هست.
2 - سبد خرید دارد و اگر کاربر اینترنت گوشیش خاموش بود، کالاهایی که بصورت آفلاین در دیتابیس گوشی ذخیره شده اند رو می تواند انتخاب کند، به محض آنلاین شدن اطلاعات سبد خرید کاربر روی web فرستاده شود.
3 - گالری عکس
4 - تقویم شمسی و میلادی و مبدل ایت دو تاریخ
5 - گزارش تراکنش و خریدها (تاریخ ، قیمت، وضعیت سفارش و ...)
6 - امکان انتخاب روش پستی
7 - نویگیشن بار با قابلیت expand شدن
8 - نظر دهی
9 - لینک به چند تا وبلاگ و نظر دهی در اون وبلاگ ها (که البته بعد از یک بار کانکت شدت، برای دفعات بعدی باید وبلاگ بصورت آفلاین نیز کار کند یعنی ذخیره اطلاعات تا آخرین زمان آنلاین شدن)

ولی دوستان قیمت واقعی لطفا بگید فکر می کنم 15 خیلی زیاد باشه.
با سپاس

armsoftpc
سه شنبه 27 مرداد 1394, 10:35 صبح
سلام
امکاناتی که درخواست کردن ازتون خیلی زیاده
اتفاقا قیمت واقعی همینه، 15 تا 20 میلیون تومن قیمت همچین برنامه ای!
تازه این قیمت برای برنامه نویس عادی
اگه شرکت بودین که قیمت تون بالای 20 میلیون تومن می تونستید بگیرید.

tara1367
سه شنبه 27 مرداد 1394, 10:45 صبح
با سپاس
ممنون میشم اگر دوستان دیگه هم نظری بدن. من روی نظرات شما یک میانگین و جمع بندی داشته باشم. :لبخندساده:
gjmkdyttyhujk
سه شنبه 27 مرداد 1394, 11:13 صبح
این پروژه شما باید بالای 7-8 میلیون حداقل باشه.چرا؟ به چند دلیل:1- این پروژه احتمالا بیش از یک ماه زمان خواهد برد. که توی یک ماه میشه این حدود پول رو جمع آوری کرد 2- این پروژه چون یه پروژه ی کاملی هست و امکانات کامل و زیادی هم خواسته شده و جزئیاتی داره که کافرما مطرح کرده مانند گزارشات و تراکنش ها و غیره 3- همچین پروژه ای نیازمند یک رابط کاربری خوب هم هست که اون هم مقداری زمان صرفش خواهد شدد.

در کل همچین پروژه ای با 10 تومن قابل انجام هست. یعنی 10 تومن برای این پروژه مناسب هست تقریبا.

tara1367
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 11:51 صبح
دوستان دیگه هم میتونن راهنمایی کنن؟
با سپاس

reza_web
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 12:14 عصر
این پروژه شما باید بالای 7-8 میلیون حداقل باشه.چرا؟ به چند دلیل:1- این پروژه احتمالا بیش از یک ماه زمان خواهد برد. که توی یک ماه میشه این حدود پول رو جمع آوری کرد 2- این پروژه چون یه پروژه ی کاملی هست و امکانات کامل و زیادی هم خواسته شده و جزئیاتی داره که کافرما مطرح کرده مانند گزارشات و تراکنش ها و غیره 3- همچین پروژه ای نیازمند یک رابط کاربری خوب هم هست که اون هم مقداری زمان صرفش خواهد شدد.

در کل همچین پروژه ای با 10 تومن قابل انجام هست. یعنی 10 تومن برای این پروژه مناسب هست تقریبا.

اولا بيش از يكماه وقت ميبره
دوما چه كاريه كه تو يكماه 7-8 ميليون بشه توش پول جمع آوري كرد بگو ما هم بريم تو اون كار!! (البته منظورم كار براي برنامه نويس هاست)
سوما رابط كاربري(همون گرافيك برنامه) را بايد به يك متخصص گرافيك بسپاري يا حداقل ازش مشورت بگيري(هزينه آن هم بايد حساب كرد)

ehsanh22
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 12:26 عصر
هزینه ساخت چنین برنامه ای رو میتونی از سایت ponisha هم پیگیری کنی . ولی بنظر من بالای 15 میلیون تومان باشه . کار کمی نیست !

gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 15:50 عصر
اولا بيش از يكماه وقت ميبره
دوما چه كاريه كه تو يكماه 7-8 ميليون بشه توش پول جمع آوري كرد بگو ما هم بريم تو اون كار!! (البته منظورم كار براي برنامه نويس هاست)
سوما رابط كاربري(همون گرافيك برنامه) را بايد به يك متخصص گرافيك بسپاري يا حداقل ازش مشورت بگيري(هزينه آن هم بايد حساب كرد)

جناب آقای reza-web اولا که من گفتم که احتمالا یک ماه زمان خواهد برد که بستگی به توانایی های برنامه نویس داره که اونو تو چه مدتی پیاده کنه. دوما شما اگه خوب کارتو بلد باشی و وقتت رو بیهوده تلف نکنی می تونی 7-8 میلیون رو دربیاری. در مورد سوما هم که فرمودی باید خدمتت عرض کنم که اون کارفرما نگفته که یه گرافیست هم بهت میدم که ظاهر برنامه رو درست کنه. گفته همچین برنامه ای می خوام ظاهرش هم اینطوری باشه.حالا کار گرافیست رو می خوای خودت انجام بده یا با یکیشون صحبت کن. پس این قیمتی که من گفتم هزینه گرافیست هم شامل میشه.

dalmif
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 16:23 عصر
سلام.
به نظر من این قابلیت ها خیلی زیاده باور کنید باید یک برنامه نویس فوق حرفه ای باشید تا بتونید این برنامه رو پیاده کنید من تا حالا فروشگاه نوشتم اما نه به این گستردگی.
به نظر من 15 تا 20 میلیون تومانه
اما اینم خدمتتون بگم که واقعا اول ببینید که می تونید چنین پروژه ای رو به عهده بگیرید. (توهین نباشه) چون برای خودم هم پیش اومده که نتونستم اما تحویل گرفتم پروژه رو. اگه دیدید نمیتونید 100 میلیون هم که باشه شما قبول نکنید چون خیلی براتون دردسر داره.

tara1367
دوشنبه 02 شهریور 1394, 11:44 صبح
دوستان ممنون از نظر و راهنمایی همگی لطف کردین. مدت زمان تقریبی که به اون شرکت قول دادم حدود 4 ماه هست و دو نفر هستیم.

mnakhaeipoor
دوشنبه 02 شهریور 1394, 15:02 عصر
200000000 ريال