View Full Version : مشکل در تغییر قیمت یک سیستم فروشگاهی
vahid2star
دوشنبه 26 مرداد 1394, 18:53 عصر
با سلام خدمت دوستان گلم
بنده به تازگی با اکسس اشنا شدم
یک سیستم فروشگاهی ساده درست کردم ولی چندتا مشکل اساسی دارم .می خواستم اگر امکانش هست بنده را راهنمایی کنید
سوال اول : وقتی قیمت جنسی عوض میشود تمام فروش های قبلی نیز قیمت آنها تغییر میکند و به قیمت جدید تبدیل میشوند
میخواست بدونم چکار باید کنم تا وقتی قیمت جنسی را بروز کردم قیمت فروش های قبلی تغییر نکند و بتوانم گزارش فروش بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
vahid2star
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 22:39 عصر
سلام مجدد
کسی نیست راهنمایی کنه
به نظر سخت نمياد
من ميخوام پس از تغییر قیمت جدید فروش های قبليم با قیمت قبلی باقی بماند
لطفا راهنمایی کنید
amir91
پنج شنبه 29 مرداد 1394, 06:44 صبح
سلام
می بایست از dlookup در رویداد یک دکمه استفاده کنی
vahid2star
پنج شنبه 29 مرداد 1394, 07:29 صبح
ممنون ولی میشه بیشتر توضیح بدید من دقیقا باید چکار کنم بنده مبتدی هستم
mosaArabi
پنج شنبه 29 مرداد 1394, 10:08 صبح
سلام
در نمونه اعداد 0 و 4 را وارد کن و با اینتر به تکس 12 برید محاسبه انجام میشه . دوباره اعداد 0 و 4 را تغییر بدید تا با اینتر به 12 نروید محاسبه انجام نمی شود
حالا شما میتوانید عملیات اینتر را در یک کلیک به نام مثلا محاسبه بگذارید
mosaArabi
پنج شنبه 29 مرداد 1394, 10:20 صبح
اینم نمونه کلیک محاسبه خدمت شما
vahid2star
پنج شنبه 12 شهریور 1394, 19:46 عصر
سلام مجدد
ولی بنده اصلا متوجه منظور شما نشدم
بنده میخواهم قیمت اجناس را تغییر بدم ولی مشکل اینه که فروش های قبلی هم تغییر می کنند. و با قیمت جدید محاسبه میشوند.
لطفا راهنمایی کنید
صبا9841
جمعه 13 شهریور 1394, 11:41 صبح
سلام- فروش قبلی که باید توی جدول باید بمونه(حتما جدول داره) چیزی که شما میبینی تغییر میکنه قیمت فروشه هر قلم در تعداد کالاست. معمولا توی جدول ریز اقلام (گاها فهرست بها) هر کالا چند قیمت با تاریخ های مختلف داره اما کالای فروش رفته (یا خدمت انجام شده) دیگه تغییر نمیکنه!!! اگه میتونت نمونه بذار تا دوستان بهتر نظر بدن.
vahid2star
جمعه 13 شهریور 1394, 11:57 صبح
دقیقا مشکل من همینه میخوام جدولی درست کنم که قیمت های جدید را با توجه به تاریخ ورود اجناس وارد کنم و تو فاکتور قیمت هر کالا را از اون جدول قیمت بگیرم ولی نمی دونم چطوری این کار را انجام بدم.
Rasool-GH
جمعه 13 شهریور 1394, 12:04 عصر
سلام با توضیحاتی که دادین اولا به نظر میرسه که بین جدول فروش و جدول قیمت ها از ریلیشن استفاده کردید . این طراحی باید عوض بشه . مورد دوم اینکه نمونه بزارید تا بشه قطعی نظر داد . مورد سوم اینه که کلا طراحی جداول باید تغییر کنه
vahid2star
جمعه 13 شهریور 1394, 12:39 عصر
سلام
نمونه ای که کار کردم را ضمیمه کردم.
دانلود ضمیمه (http://up.persianscript.ir/do.php?filename=d18f-New-Microsoft-Database.zip)
Rasool-GH
جمعه 13 شهریور 1394, 15:59 عصر
سلام . برای اینکه به منظورتون برسید کافیه در جدول لیست فروش یک ستون قیمت اضافه کنید و در هر فروش قیمت همون موقع در لیست درج بشه . محاسبه سود و فروش رو هم از روی لیست فروش انجام بدین
vahid2star
جمعه 13 شهریور 1394, 16:03 عصر
سلام
اینکار امکان پذیر نیست چون من حدود 500 قلم کالا دارم و قیمت هارو نميشه حفظ کرد. و امکان اشتباه وجود دارد.
Rasool-GH
جمعه 13 شهریور 1394, 17:34 عصر
اصلا نیازی به حفظ نیست . در همون فرم که قیمت را محاسبه میکنید و جزئیات فروش رو در جدول فروش ثبت میکنید قیمت رو هم در جدول ثبت کنید
amir91
شنبه 14 شهریور 1394, 07:16 صبح
سلام
با تغییر در جدول کالا از آن موارد به بعد در جدول فروش قیمت جدید ثبت می شود
فایل نمونه (http://up.persianscript.ir/do.php?filename=4f7c-db2.rar)
vahid2star
سه شنبه 17 شهریور 1394, 15:06 عصر
سلام
من میخوام قیمت اتوماتیک ثبت بشه و نیازی به ثبت مجدد نباشه
vahid2star
سه شنبه 17 شهریور 1394, 15:08 عصر
فایل شما هم مشکل داره وقتی کالای جدید تعریف میکنم تو قسمت فرم فروش فقط میشه کد محصول را وارد کنی و همش کالای با اسم تست رو نشان میده و کد کالای جدید هم وارد میکنی باز هم تست رو نشون میده
amir91
چهارشنبه 18 شهریور 1394, 11:07 صبح
سلام
اصلاح شد
در دستورات vb میتونی به جای کد کالا از نام کالا استفاده کنی
دانلود فایل (http://up.persianscript.ir/do.php?filename=be1b-db2.rar)
vahid2star
شنبه 21 شهریور 1394, 10:42 صبح
سلام و ممنون که پاسخ بنده را دادید
کد vb بر اساس جستجو با معیار نام ایجاد کردم ولی مشکل اینه نمیتونم با کمبو باکس کار کنم یعنی وقتی نام کالا را در کمبو باکس وارد میکنم قیمت ها از جدول نمیگیرد . فقط نام یکی از اجناس شماره ثبت شده که تو کمبو باکس وقتی اونو انتخاب میکنم ، درست کار میکنه.
نمونه
135176
amir91
یک شنبه 22 شهریور 1394, 12:24 عصر
اصلاح شد
دانلود فایل (http://up.persianscript.ir/do.php?filename=760d-acss.rar)
vahid2star
یک شنبه 22 شهریور 1394, 12:52 عصر
سلام واقعا تشکر
ولی من قبلا همین کد را استفاده کرده بودم ولی جواب نمیداد.
اگر لطف کنید و بگید مشکل کار من کجاست.ممنون میشم
اخه الان یه فایل دیگه درست کردم با همون کد شما ولی بازم جواب نمیده . ولی تو فایلی که شما فرستاید خوب کار میکنه
amir91
یک شنبه 22 شهریور 1394, 14:36 عصر
مشکل از کد نیست ، combo که شما می سازید باید یک ستون داشته باشد که از شما دو ستونه است به همین دلیل بود که کد 4 را که میزدی قیمت را نشان می داد چون از ستون اول که کد کالا بوده اطلاعات را می خواند
vahid2star
دوشنبه 23 شهریور 1394, 10:36 صبح
سلام واقعا ممنون مشکلم حل شد.
حال اگر تویه جدول که چند نام مشابه داشته باشیم و بخواهیم با تابع Dlookup اخرین مقدار وارد شده را برگردانیم چه کار باید کنیم.من دستور را نوشتم ولی تابع فقط اول موردی که همخوانی دارد را بر میگرداند.
amir91
سه شنبه 24 شهریور 1394, 08:05 صبح
به نظر من یک کوئری بساز که آخرین مقدار در آن فراخوانی شود و تابع خود را بر مبنای کوئری تعریف کن نه جدول
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.