View Full Version : کارایی برخی از کد ها در جاوا
سینا اکبری77
سه شنبه 27 مرداد 1394, 09:14 صبح
سلام دوستان.
من تو برنامه نویسی یک مشکلی دارم و اون هم اینه که خیلی از کدها و دستورات رو نمیتونم حفظ کنم چون خیلی به کار نمیان ولی وقتی لازمشون دارم یادم نمیاد و نمیتونم پیداشون کنم.
مثلا کد Integer.parseInt عدد رو از رشته خارج میکنم، ما از این جور دستورات خیلی زیاد داریم و همش رو واقعا نمیتونم حفظ کنم.
میخوام ببینم منبعی، کتابی، سایتی و.... وجود نداره که این دستورات رو نوشته باشه و کارایی و کاربردشون رو توضیح داده باشه؟
ممنون
Sina.iRoid
سه شنبه 27 مرداد 1394, 10:30 صبح
سلام
دوست عزیز IDE ها برای همین کارها ساخته شدن تا ما نخوایم چیزی و حفظ کنیم. شما فقط کافیه مفهوم کدها رو بفهمید. هرجا که لازم شد ازشون استفاده کنید IDE ها به راحتی راهنماییمون می کنند و کد ها رو برامون می نویسن.
منظور از IDE برنامه هایی ست که برای نوشتن کدهای برنامه نویسی به کار میره. مثه اکلیپس.
سینا اکبری77
سه شنبه 27 مرداد 1394, 17:33 عصر
سلام
دوست عزیز IDE ها برای همین کارها ساخته شدن تا ما نخوایم چیزی و حفظ کنیم. شما فقط کافیه مفهوم کدها رو بفهمید. هرجا که لازم شد ازشون استفاده کنید IDE ها به راحتی راهنماییمون می کنند و کد ها رو برامون می نویسن.
منظور از IDE برنامه هایی ست که برای نوشتن کدهای برنامه نویسی به کار میره. مثه اکلیپس.
ممنون. اما بالاخره من باید بدونم چه کدی چیکار میکنه که بتونم برنامه مورد نظرم رو بنویسم دیگه.
محمد فدوی
سه شنبه 27 مرداد 1394, 17:38 عصر
ممنون. اما بالاخره من باید بدونم چه کدی چیکار میکنه که بتونم برنامه مورد نظرم رو بنویسم دیگه.
تحت هر شرایطی، فریمورکهای جاوا اونقدر بزرگ هستن که نمیشه همهچیز روحفظ کرد. در نهایت مجبوریم از قابلیتهای IDE یا رجوع به مستندات اون فریمورک استفاده کنیم.
سینا اکبری77
سه شنبه 27 مرداد 1394, 20:56 عصر
میشه راهنمایی کنید.
به عنوان مثال مثلا من دستوری رو میخوام که تعداد کاراکتر های رشته رو بهم بگه و این کد یا دستور رو بلد نیستم (این کد رو بلدم ها به عنوان مثال عرض کردم).
چجوری از تو ادیتور(اینتلیج یا اکلیپس) همچین چیزی رو پیدا کنم که چنین کاری رو انجام بده.
کلا از کجای ادیتور بفهمم چه دستور یا کدی چیکار میکنه.
واقعا اگه بتونید یادم بديد نصف برنامه نویسی رو یاد گرفتم.
سپاس سپاس سپاس
-سیّد-
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 06:13 صبح
سلام
برای این مورد خاص که مثال زدید، میتونید JDK رو نصب کنید (نه JRE) که شامل Source های کلاسهای پایهی جاوا هست. بعد داخل IDE تون هم تنظیمش کنید، بعد از اون اگه یه رشته داشته باشید و جلوش نقطه بزنید، فهرست متدهاش رو نشونتون که میده، روی هر کدوم که برید توضیحاتش (JavaDoc) رو نشونتون میده و میتونید مطالعه کنید.
همچنین هر کتابخونه یا فریمورکی که استفاده کنید، معمولاً یه tutorial و/یا manual داره که میتونه کمکتون کنه. همچنین میتونید Source اون کتابخونه یا فریمورک رو هم دریافت کنید که اون هم میتونه کمکتون کنه (اگه از maven استفاده میکنید یه گزینه داره که کنار هر jar که میگیره، تلاش کنه source اش رو هم بگیره. توی IDE تون باید تیکش رو بزنید).
سینا اکبری77
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 08:00 صبح
ممنون آقا سید.
سینا اکبری77
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 09:03 صبح
دوست عزیز کاری که گفتید رو انجام دادم توضیحی نیومد فقط کد هایی که میشه در اون محل استفاده کرد رو نشون داد.
من فکر کنم منظورم رو درست نرسوندم.
ببینید من مشکل اصلیم تو برنامه نویسی اینه که نمیدونم چه دستور و کدی چیکار میکنه و با خیلی هاش آشنا نیستم.
من میخوام چیزی(سایت، کتاب ، فایل و...) باشه که بنویسه مثلا Length کارش محاسبه کاراکتر هاست.
یا مثلا System.out.prinln(); کارش نمایش یک دستور رشته ای یا غیر رشته ای است و برای خروجی استفاده میشه.
اصلا چنین چیزی وجود داره؟
:اشتباه:شما ها که برنامه نویسی حرفه ای هستید چنین چیز هایی (کار هریک از دستورات، کدها، نحوه استفاده از اونها، کلاس ها و...) رو چجوری یاد گرفتید و متوجه شدید:متفکر:
یکم تو اینترنت تحقیق کردم، مثل اینکه شرکت اوراکل چنین چیزی رو داره به اسم Java doc( درسته؟ یا اشتباه فهمیدم؟) ولی خیلی شلوغ پلوغ و سردرگمه
محمد فدوی
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 09:52 صبح
اولا اینکه شما بعد از اینکه JDK رو نصب میکنید، به احتمال زیاد JavaDoc رو هم روش نصب میکنید و IDE شما هم JavaDoc رو خودش توی تنظیماتش میذاره. واسه همین وقتی جلوی یک رشته نقطه «.» میذاری، و وقتی توی لیستی که باز میشه روی متد length قرار میگیری بعد از چندلحظه JavaDoc هم به نمایش در میآد و میتونی در موردش توضیحاتی رو ببینی.
علاوه بر این وقتی مثلا چنین کدی رو داری:
String name = "Hello";
int len = name.length();
و نمیدونی متد length چکار میکنه، یکی از چیزایی که کمکت میکنه ممکنه مطالعهی کد منبعش باشه. برای اینکار کافیه Ctrl رو بگیری و روی length کلیک کنی تا کد کلاس String و متد length رو بهت نشون بده. اینجا میتونی JavaDoc رو هم بالای هر متد ببینی...
در مورد بالا بردن دانشت در مورد ابزارهای برنامهنویسی، بهتره یه کتاب خوب بخونی.
اولین و مطمئنترین راه به دستآوردن اطلاعات در مورد یه کتابخونه، خوندن مستندات وبسایت تولیدکنندهشه. در مورد JDK طبیعتا اولین انتخاب وبسایت Oracle (http://www.oracle.com/index.html) هست که خیلی هم کامل توضیحاتی رو داده و در این مورد معتبرترین منبعه و البته اصلا هم سردرگم کننده نیست توضیحاتش.
انجمنهای پرسش و پاسخی مثل Stackoverflow (http://stackoverflow.com/) هم تقریبا به همهی پرسشایی که ممکنه برات پیش بیاد پاسخ دادن قبلا! وارد سایتش شو و هر سؤالی که به ذهنت میرسه رو توش جستجو کن.
وبسایت Tutorialspoint (http://www.tutorialspoint.com/) هم مثالهای خیلی خیلی زیادی داره که میتونی توش جستجو هم بکنی. برای نمونه اینجا (http://www.tutorialspoint.com//java/java_strings.htm) در مورد رشتهها توضیح داده.
در نهایت مهمترین چیز اینه که جستجو کردن رو یاد بگیری؛ در اونصورت با یه جستجوی کوتاه توی گوگل یا یکی از وبسایتایی که گفتم خیلی سریع به جوابت میرسی.
سینا اکبری77
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 13:14 عصر
خیلی ممنون از پاسختون.
فقط لینک مستندات و آموزش های اوراکل رو دارید تا بدید ببینم؟ حتما من اشتباهی چیزای دیگه ای رو دیدم.
ممنون
محمد فدوی
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 13:21 عصر
برای همهی محصولات این شرکت میتونید توی آدرس docs.oracle.com (http://docs.oracle.com) اقدام کنید و مشخصا برای جاوا در آدرس docs.oracle.com/javase (http://docs.oracle.com/javase/8). مثلا اینجا (http://docs.oracle.com/javase/8/docs/api/java/lang/String.html) در مورد رشتهها میتونی مستندات اوراکل رو ببینی.
سینا اکبری77
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 14:10 عصر
خیلی ممنون.
پس من اشتباه رفته بودم.
فقط یک چیزی.
شما در یکی از تاپیک ها گفته بودید که هیچ کتابی برنامه نویسی رو به شما کامل یاد نمیده چون بسیار زیاده و نمیشه این همه مطلب رو تو یک کتاب گنجوند.
من اگر کتاب java how to programs دیتل رو بخونم و تمرین کنم و بعد بیام سراغ همین اسناد اوراکل میتونم زیر و بمش رو یاد بگیرم؟
منظور همه کد ها و دستورات و کلاس های موجود در جاوا در این اسناد موجوده؟ و طرز استفاده و کاراییشون هست؟
قول میدم آخرین سوالم باشه:لبخند:
محمد فدوی
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 15:49 عصر
نه مطمئن باش هیچوقت نمیتونی به همهی فریمورکها و همهی کدها مسلط بشی! اصلا قرار هم نیست اینطور باشه. شما میتونی توی حیطهای که انتخابش میکنی سوادت رو زیاد کنی.
برای مثال ممکنه شما برنامهنویسی دسکتاپ در جاوا رو انتخاب کنی و تا جای خیلی خوبی هم توش پیش بری (یا مثلا Java EE یا اندروید یا چیزای دیگه...)
اما یه جنبهی دیگه هم داره یادگیریت. بعد از مدتی مطالعه، سرعت یادگیریت در مورد چیزهای خیلی جدید هم بالا میره!
در واقع فقط کافیه که درک برنامهنویسی رو پیدا کنی. بفهمی برنامهنویسی ساختیافته، شیءگرا و فانکشنال اصلا چرا بهوجود اومدن؟ استانداردهاشون چیه؟ از چه الگوهایی توشون استفاده میشه؟ و... بعد از اون برای ورود به یه فریمورک جدید، یا حتی یه زبان جدید به مطالعهی خیلی کمی نیاز داری.
مثلا یه نفر که مدت زیادیه با Java EE سر و کله زده، برای یادگیری برنامهنویسی اندروید (که کاملا از Java EE جداست) به مطالعهی خیلی کمی نیاز داره و احتمالا با خوندن چندتا سند اینترنتی بتونه بهش وارد بشه! یا حتی برای یادگیری یه زبان جدید خیلی بیربط به جاوا، مثل پایتون یا پرولوگ یا لیسپ هم چندان مشکلی نداره، چون برنامهنویسی رو درک کرده.
سینا اکبری77
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 18:30 عصر
واقعا ممنون. خیالم رو راحت کرددید من فکر میکردم همه برنامه نویسا تمام فریمورک ها رو بلدن و منم باید بلد باشم.
ممنون از این همه محبتتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.