View Full Version : نحوه گزارشگیری از دو جدول که با هم رابطه ندارند چگونه است؟
hassan_kahrizy
یک شنبه 22 مرداد 1385, 16:15 عصر
بسمه تعالی
با سلام
من دو تا جدول دارم که هیچ ارتباط با هم ندارند،وقتی هر دو را داخل گزارش می یارم قاطی می کنه مثلا اگر در جدول مورد نظرم 1 رکورد هست 3 تا یا بیشتر چا÷ می کنه
ببینید من 2 تا جدول دارم که می خواه یک گزارش بگیرم که جمع ستون اولی از جدول 1 را از جمع ستون 1 در جدول 2 کم کنه تا انتها
چه روشی را پیشنهاد می کنید
با تشکر
reza_rad
یک شنبه 22 مرداد 1385, 16:21 عصر
من دو تا جدول دارم که هیچ ارتباط با هم ندارند،وقتی هر دو را داخل گزارش می یارم قاطی می کنه مثلا اگر در جدول مورد نظرم 1 رکورد هست 3 تا یا بیشتر چا÷ می کنه
خب این به این دلیله مه ضرب برداری رکوردهای دو تا جدول رو براتون لیست می کنه. شما باید با join و شرط محدودش کنید...
از aggregate function ها برای جمکع ستونها استفاده کندی و بعد مقادیر رو از هم کم کنید.
البته توی strored procedure باشه بهتره
hassan_kahrizy
یک شنبه 22 مرداد 1385, 16:31 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و تشکر از لطفتون
خب این به این دلیله مه ضرب برداری رکوردهای دو تا جدول رو براتون لیست می کنه. شما باید با join و شرط محدودش کنید...
از aggregate function ها برای جمکع ستونها استفاده کندی و بعد مقادیر رو از هم کم کنید.
البته توی strored procedure باشه بهتره
ببینید همون فیلد جدول رو نشون می ده ولی با تکرار زیاد
لطفا درباره راه حلتون بیشتر توضیح بدید چون اطلاعاتم سطحیه
با تشکر
reza_rad
یک شنبه 22 مرداد 1385, 16:53 عصر
شما با این کوئری می تونید مجموع مقادیر یک فیلد از یک جدول رو بگیرید:
select sum(field1) from table1
حالا شما باید همین کار رو برای جدول دوم تکرار کنی...
بعد این دو تا مقدار فقط با یک منها از هم کم میشن.
برای اینکه واسه ی تمام یلدها این کار رو بکنید می تونید از دستور while استفاده کنید.
و برای این کار باید از stored procedure استفاده کنید.
در مورد تمام اینها توی msdn توضیحات هست. چون اینجا توضیح همه شون خیلی طول می کشید من خلاصه گفتم.
موفق باشید.
In_Chan_Nafar
سه شنبه 31 مرداد 1385, 13:56 عصر
دوست عزیز بسته ساختاری که مورد نیاز شما است می توانید ازSubreport استفاده کنید در منوی insert کریستال دنبال آن بگرد کار کردن با اون خیلی ساده است
hassan_kahrizy
سه شنبه 31 مرداد 1385, 16:59 عصر
بسمه تعالی
با سلام
از لطفتون ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.