View Full Version : مشورت در کسب درآمد
Navid92
سه شنبه 27 مرداد 1394, 12:01 عصر
با سلام بنده چند سالی هست که هم طراحی وب و هم برنامه نویسی تو شهر خودم انجام میدم و حتی چند تا شهرستان اونورتر ولی الان بصورت جدی برای کسب درآمد یا اصطلاحا بازاری کار کردن تجربه کمی دارم تقریبا 1 سال، میخواستم از دوستان مشورت بگیرم با توانایی هایی که دارم برای درآمد بیشتر چیکار کنم :
توانایی هایی هم که دارم : در زمینه دسکتاپ : سی شارپ ، wpf ، entity framework و در حدی خوبی هم هستن در زمینه موبایل هم آشنایی دارم و چند تا اپ هم ساختم و در طراحی وب و سیستم های تحت وب asp mvc کار میکنم و آشنا با تکنولوژی های مربوط بهش هستم و یه پروژه خوب دولتی هم داشتم و واسه سایت هایی معمولی از جوملا یا وردپرس استفاده میکنم و آشنا با تکنولوژی های سمت کلاینت هم هستم.
حالا به نظر شما چه جوری درآمدمو بیشتر کنم :
یه چندتا نظر خودم دارم ... یکیش مهاجرته! یکیش قیمت مناسب واسه مشتری !! که تو این یکسال فهمیدم اصلا خوب نیس! الانم مجبوری امدم تو یه شرکت با یه حقوق ناچیز (البته فقط واسه اینکه متاهلم)
ممنون از کمکتون
pbm_soy
سه شنبه 27 مرداد 1394, 13:42 عصر
سعی کنید کاری انجام دهید که آینده داشته باشد
سعی کنید پروژه های سفارشی کم انجام بده یا حداقل پروژه هایی که ارزش داشته باشند ویا بتونی چندجا بفروشی درغیراینصورت قیمت بالاتر بده
سعی کنید محصول تولید کنید بجای کار سفارشی
در وضعیت فعلی کارکردن برای دیگران و یا همون استخدام شذن بهتر است و مسولیتش هم کمتر است
همه این موارد بخاطر نبود نظام مهندسی است!!!!!!
Navid92
سه شنبه 27 مرداد 1394, 17:46 عصر
سعی کنید کاری انجام دهید که آینده داشته باشد
سعی کنید پروژه های سفارشی کم انجام بده یا حداقل پروژه هایی که ارزش داشته باشند ویا بتونی چندجا بفروشی درغیراینصورت قیمت بالاتر بده
سعی کنید محصول تولید کنید بجای کار سفارشی
در وضعیت فعلی کارکردن برای دیگران و یا همون استخدام شذن بهتر است و مسولیتش هم کمتر است
همه این موارد بخاطر نبود نظام مهندسی است!!!!!!
ممنون از اینکه مشورت داده اید،حق با شماست ، با این وضع افسردگی گرفتم ، همه ما با عشق وارد این کار شدیم ، اگه به قصد فقط پول بود الان مثل بقیه دوستانی که دارم کامپیوتر و نرم افزار خوندن می زدیم تو کار آزاد...
کارهای سفارشی که تا کارفرما بخواد پول بده جونو ادم میگیره! فکر میکنم باید به یک مشاور مراجعه کنم چون انگیزه و حوصله ای برام نمونده، ایده و طرح هام همه نصفه و نیمه مونده!
pbm_soy
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 02:31 صبح
اگه مشاور خوبی پیدا کردید و نتیجه گرفتید لطفا دریغ کنید و به من هم بگید
stabesh
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 14:48 عصر
سلام
اول اینکه یه سایت هست اینترنتی سفارش پروژه میگیره میتونید به عنوان برنامه نویس عضوش بشید نمیدونم چقدر کارشون درسته ولی امتحانش کنید
http://ponisha.ir/
دوم اینکه تهران یه مشاور خوب میشناسم پیام خصوصی بدید معرفی کنم
موفق و شاد باشید
Navid92
سه شنبه 10 شهریور 1394, 10:14 صبح
سلام
اول اینکه یه سایت هست اینترنتی سفارش پروژه میگیره میتونید به عنوان برنامه نویس عضوش بشید نمیدونم چقدر کارشون درسته ولی امتحانش کنید
http://ponisha.ir/
دوم اینکه تهران یه مشاور خوب میشناسم پیام خصوصی بدید معرفی کنم
موفق و شاد باشید
ممنون مرسی ولی به نظر شما این نوع سایت ها به ضرر ما برنامه نویس ها نیست؟
کامبیز اسدزاده
یک شنبه 15 شهریور 1394, 00:40 صبح
با سلام بنده چند سالی هست که هم طراحی وب و هم برنامه نویسی تو شهر خودم انجام میدم و حتی چند تا شهرستان اونورتر ولی الان بصورت جدی برای کسب درآمد یا اصطلاحا بازاری کار کردن تجربه کمی دارم تقریبا 1 سال، میخواستم از دوستان مشورت بگیرم با توانایی هایی که دارم برای درآمد بیشتر چیکار کنم :
توانایی هایی هم که دارم : در زمینه دسکتاپ : سی شارپ ، wpf ، entity framework و در حدی خوبی هم هستن در زمینه موبایل هم آشنایی دارم و چند تا اپ هم ساختم و در طراحی وب و سیستم های تحت وب asp mvc کار میکنم و آشنا با تکنولوژی های مربوط بهش هستم و یه پروژه خوب دولتی هم داشتم و واسه سایت هایی معمولی از جوملا یا وردپرس استفاده میکنم و آشنا با تکنولوژی های سمت کلاینت هم هستم.
حالا به نظر شما چه جوری درآمدمو بیشتر کنم :
یه چندتا نظر خودم دارم ... یکیش مهاجرته! یکیش قیمت مناسب واسه مشتری !! که تو این یکسال فهمیدم اصلا خوب نیس! الانم مجبوری امدم تو یه شرکت با یه حقوق ناچیز (البته فقط واسه اینکه متاهلم)
ممنون از کمکتون
پیشنهاد من اینه در کنار تمامی توصیه هایی که دوستان کردند حتما در Startup Weekend هایی که در سراسر کشور اجرا میشوند شرکت کنید خیلی مفید و موقعیت های خوبی رو در اختیارتون خواهد گذاشت.
محمد آشتیانی
یک شنبه 15 شهریور 1394, 12:36 عصر
ممنون مرسی ولی به نظر شما این نوع سایت ها به ضرر ما برنامه نویس ها نیست؟
سلام
به نظر بنده هم فعالیت در این سایت ها برای توسعه دهنده ها جز ضرر چیزی نداره ، قیمت های بسیار پایین و غیر واقعی و همچنین سر و کار داشتن با یک سری توسعه دهنده تازه کار که فقط مشغول خراب کردن قیمت ها هستن باعث شده هیچ وقت به فعالیت به این روش اصلا فکر هم نکنم.
در واقع عده ای که تعدادشون کم هم نیست ، به هر قیمتی حاضر میشن هر کاری رو انجام بدن ، بدون اینکه متوجه عواقب این مدل کار کردن باشن برای کل جامعه توسعه دهنده ها و خودشون حتی.
بنده فکر میکنم بهترین راه ، همونطور که جناب pbm_soy (http://barnamenevis.org/member.php?20034-pbm_soy) هم اشاره فرمودند ، توسعه محصول و تمرکز روی فروش و پشتیبانی از اون هست. این روش در بلند مدت فکر میکنم بهترین بازدهی رو داشته باشه از لحاظ مالی و همچنین ثبات درآمد.
موفق باشید.
Navid92
دوشنبه 16 شهریور 1394, 07:46 صبح
سلام
به نظر بنده هم فعالیت در این سایت ها برای توسعه دهنده ها جز ضرر چیزی نداره ، قیمت های بسیار پایین و غیر واقعی و همچنین سر و کار داشتن با یک سری توسعه دهنده تازه کار که فقط مشغول خراب کردن قیمت ها هستن باعث شده هیچ وقت به فعالیت به این روش اصلا فکر هم نکنم.
در واقع عده ای که تعدادشون کم هم نیست ، به هر قیمتی حاضر میشن هر کاری رو انجام بدن ، بدون اینکه متوجه عواقب این مدل کار کردن باشن برای کل جامعه توسعه دهنده ها و خودشون حتی.
بنده فکر میکنم بهترین راه ، همونطور که جناب pbm_soy (http://barnamenevis.org/member.php?20034-pbm_soy) هم اشاره فرمودند ، توسعه محصول و تمرکز روی فروش و پشتیبانی از اون هست. این روش در بلند مدت فکر میکنم بهترین بازدهی رو داشته باشه از لحاظ مالی و همچنین ثبات درآمد.
موفق باشید.
با تشکر منم با نظر شما موافقم این سایت برخلاف گفته خود اصلا رقابتی سالم رو ایجاد نمی کنند، بیشتر باعث عدم اعتماد به توسعه گر و برنامه نویس ها میشه!دوستان ما چه تازه کارا مثل من چه حرفه ای ها نباید ارزش کار خودشونو پایین بیارن، خیلی روش های بهتری واسه جذب مشتری هست ، ما برنامه نویسا باید یکم روانشاسی هم بلد باشیم.
راستی من هنوز مشاوره نرفتم قراره برم! رفتم حتما نتایج رو اعلام میکنم.:لبخند:
پیشنهاد من اینه در کنار تمامی توصیه هایی که دوستان کردند حتما در Startup Weekend هایی که در سراسر کشور اجرا میشوند شرکت کنید خیلی مفید و موقعیت های خوبی رو در اختیارتون خواهد گذاشت.
اره مفیده اتفاقا رفتم خوبه ! ولی نمیشه گفت عالیه ... مثلا طرف ایده داره میگه برنامه نویس موبایل میخوام من و دوستمم میگیم ما هستیم، شمارمونو هم میگیره ، ولی خبری نمیشه ولی بازم مرسی.
به نظرم حرف هایی که تو استارت آپ گفته میشه هرکسی می تونه اونو عنوان کنه! مثلا سایت برنامه نویس می تونه واسه خودش یه ایونت "برنامه نویس استارت آپ" بزاره همین دوستان حرفه ای و اساتید بیان این روش ها و این مدیریت ایده رو انجام بدن. اتفاقا بهترم هست :متفکر::چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.