PDA

View Full Version : راه اندازی یک سرویس Dial-up

un4given
یک شنبه 22 مرداد 1385, 16:26 عصر
سلام دوستان .
من میخوام مثلا یک ISP ‌راه اندازی کنم . موارد زیر رو هم فرض کنیم بصورت نو تهیه کردم :

1- روتر Cisco با پشتیبانی E1
2- مودم لیزلاین Leased Line
3- دو تا مودم مخصوص E1
4- یک خط دیتای 512
5-نرم افزار اکانتینگ NTTac Plus
6- چهار تا سیستم یکی اکانتینگ - یکی CASH - یکی Firewall - و یکی برای WEB
روی هر چهار تا سیستم ویندوز سرور 2003 نصبه و ISA Server هم بعنوان CASH و Firewall روی دو تا از سیستم ها نصب شده و روی یکی از سیستم ها هم NTTac PLus برای اکانتینگ نصبه و برای وب هم از IIS می خوام استفاده کنم .

از اینجا به بعد یکی بگه باید چیکار کنم :لبخند:

mhjb
یک شنبه 22 مرداد 1385, 16:41 عصر
چه لزومی داشته 4 تا سرور راه اندازی کنید؟
به نظر من یه دونه کفایت می کرده.

Identifier
یک شنبه 22 مرداد 1385, 17:33 عصر
چه لزومی داشته 4 تا سرور راه اندازی کنید؟

Performance بالا تر است ، البته بستگی به سیستم های هم که انتخاب می شود دارد.

nothing.

un4given
دوشنبه 23 مرداد 1385, 02:55 صبح
ممنون . یعنی اگه همه ی این ها رو بهم وصل کنم دیگه شبکه راه میفته :لبخند: و نیازی به کانفیگ روتر و تنظیمisa server و nttacplus ندارم؟

looooooool:متفکر:

yalan_oghlan
دوشنبه 23 مرداد 1385, 13:37 عصر

حالا همشون رو با هم روشن کن.

un4given
جمعه 27 مرداد 1385, 13:07 عصر
بابا اینا رو روشن هم کردم . ولی کار نمی کنه . مبحث مربوط به تنظیم روترهای سیسکو رو هم تو همین سایت خوندم . اگه یکی از همون کانفیگها رو استفاده کنم دیگه مشکلی وجود نداره ؟ و مثلا کاربرای من می تونن به شبکه وصل بشن ؟

ضمنا من یه روتر Cisco AS 5300 نو با یکماه گارانتی تعویض خریدم به قیمت 4 میلیون . خوب خریدم یا نه ؟

Identifier
شنبه 28 مرداد 1385, 06:51 صبح
بابا اینا رو روشن هم کردم . ولی کار نمی کنه . مبحث مربوط به تنظیم روترهای سیسکو رو هم تو همین سایت خوندم . اگه یکی از همون کانفیگها رو استفاده کنم دیگه مشکلی وجود نداره ؟ و مثلا کاربرای من می تونن به شبکه وصل بشن ؟

ببین دوست عزیز بستگی به ساختار و مشخصات شبکه شما روتر و دیگر اجزاء پیکربندی می شوند . و به طور کلی نمی توان یک کانفیگ برای همه شبکه های ارائه داد.

موفق باشید.