View Full Version : فناوری اطلاعات مهندسی یا کارشناسی؛ علوم کامپیوتر یا چیز دیگر؛ مسئله این است
tam563
سه شنبه 27 مرداد 1394, 16:56 عصر
خب طی تحقیقی که روی رشته نرم افزار و آی تی و تعاملاتشون با هم میکردم برخوردم به عناوین و دانشکده های این رشته در دانشگاه های معتبر خارجی. قضیه از این قراره که عموماً این رشته بدون عنوان مهندسی و در دانشکده هایی جدا از علوم کامیپوتر یا به طور کل مجزا ارائه شده. البته در ایران که با عنوان مهندسی و دور و ور علوم کامپیوتر میپلکه. حالا جای سوال داره که کارشناس های مهندسی این رشته در ایران با توجه به این اختلاف عنوان مدرک و وضعیت دانشکده های این رشته در ایران، چقدر در خارج از ایران برای کار و همچنین ادامه تحصیل قابل قبول هستند
اگر به سرفصل های این رشته های آی تی و نرم افزار دانشگاه های معتبر دسترسی پیدا کردید لینک کنید.
tam563
سه شنبه 27 مرداد 1394, 18:29 عصر
راستی آیا موقعیت شغلی کم گلایه قابل قبولی از مهندسین آی تی حال حاضر هست که میگند کاش نرم افزار میخواندیم؟ من فکر نمیکنم صحت داشته باشد.
و یک نکته مهم تر در رابطه با مشکلات استخدامی اش؛ در رشته های استخدامی سال های قبل وزارت نفت در علوم مربوطه تنها مهندسی کامپیوتر ذکر شده حال سوال این است آیا با توجه به اینکه آی تی در ایران با عنوان "مهندسی کامپیوتر - فناوری اطلاعات" تحصیل میشود شامل این استخدامی میشود یا خیر.
deragonpc
سه شنبه 27 مرداد 1394, 19:30 عصر
درود برای کار چه اینجا و چه خارج هیچ ربطی به مدرک ندارند فقط باید بلد باشید که 100% توی دانشگاه به شما هیچی یعنی به معنای واقعی هیچی یاد نمیدن ........
فقط کارهای دولتی ایران هست که به مدرک نیاز داره که اونم من و شما استخدام نمیشیم چون پارتی میخواد کار هم همیشه هست فقط در صورتی که متخصص باشید .....
tam563
سه شنبه 27 مرداد 1394, 19:36 عصر
درود برای کار چه اینجا و چه خارج هیچ ربطی به مدرک ندارند فقط باید بلد باشید که 100% توی دانشگاه به شما هیچی یعنی به معنای واقعی هیچی یاد نمیدن ........
فقط کارهای دولتی ایران هست که به مدرک نیاز داره که اونم من و شما استخدام نمیشیم چون پارتی میخواد کار هم همیشه هست فقط در صورتی که متخصص باشید .....
اگر اطلاعاتی در خصوص سوالات و مسائل بنده دارید تنها به سوالات پاسخ دهید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.