View Full Version : مفهوم و هدف اصلی برنامه نویسی
توحید م
سه شنبه 27 مرداد 1394, 19:34 عصر
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
حقیقتش بنده تازه عضو شدم
//////////////////////////////////////
بنده یه مشکل فوق اساسی دارم اونم اینه که درک درستی از برنامه نویسی ندارم .
یعنی مثلا استادمون میومد پا وایتبورد ++c درس میدادو میگفت به برنامه بگید تو خروجی نمایش بده که مثلا 2+2 چند میشه:افسرده:
خوب من الان موندم که مثلا طرف میاد فتوشاپ میسازه اینا به چه دردش میخوره
البته میدونم واستون شاید خنده دار بیاد این حرفای من اما چون اینجا یه انجمن تخصصیه لذا امیدوارم شما بنده رو روشن کنید چون واقعا به شدت به برنامه نویسی علاقه مندم اما چه کنم که درکی ازش ندارم و متاسفانه انگلیسیم هم نه اینکه بده اما خوب نیست خیلی معمولیه
ممنون میشم اگه این برادرتون رو راهنمایی کنید تا بتونم وارد دنیای بزرگ برنامه نویسی بشم.
با تشکر
reza_noei
یک شنبه 01 شهریور 1394, 12:50 عصر
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
حقیقتش بنده تازه عضو شدم
//////////////////////////////////////
بنده یه مشکل فوق اساسی دارم اونم اینه که درک درستی از برنامه نویسی ندارم .
یعنی مثلا استادمون میومد پا وایتبورد ++c درس میدادو میگفت به برنامه بگید تو خروجی نمایش بده که مثلا 2+2 چند میشه:افسرده:
خوب من الان موندم که مثلا طرف میاد فتوشاپ میسازه اینا به چه دردش میخوره
البته میدونم واستون شاید خنده دار بیاد این حرفای من اما چون اینجا یه انجمن تخصصیه لذا امیدوارم شما بنده رو روشن کنید چون واقعا به شدت به برنامه نویسی علاقه مندم اما چه کنم که درکی ازش ندارم و متاسفانه انگلیسیم هم نه اینکه بده اما خوب نیست خیلی معمولیه
ممنون میشم اگه این برادرتون رو راهنمایی کنید تا بتونم وارد دنیای بزرگ برنامه نویسی بشم.
با تشکر
سلام
بنده هم بعنوان یک دانشجوی هم رشته ای نظرم رو میگم امیدوارم به دردتون بخوره.
برای تولید یک نرم افزار شما باید زبان کار با کامپیوتر را بلد باشید. مثلا نمیشه که شما آلمانی تایپ کنید و بنده هم به زبان عربی جواب شما را بدهم پس
نیازه که برای برقراری ارتباط با کامپیوتر الفبای صحبت کردن با کامپیوتر را بدانیم.
زبان های سی و سی پلاس پلاس زبان های غول پیکری هستند که اکثر سیستم عامل ها و برنامه های بزرگ را با آنها طراحی میکنند. علت اینکار هم رابطه
خوب این زبان ها با سخت افزار و زبان ماشین است.
ولی اینکه چرا کسی مثلا میاد فتوشاپ میسازه اینها به چه دردش میخوره سوال بسیار خطرناکیه.
کسی که هدفی برای یک نرم افزار بزرگ داره اول باید زبان بدونه یعنی نمیشه یک نفر انگلیسی هنوز فارسی یاد نگرفته بیاد و بنشینه و غزل و قصیده فارسی بگه.
زبان شروع کار برنامه نویسه؛ شما وقتی که سی و سی پلاس پلاس یا زبان هایی به این قدرت را یاد میگیرید درک شما نسبت کامپیوتر تغییر میکنه.
در ضمن هدف شما برای نوشتن یک برنامه زمانی مشخص میشه که شما به بلوغ فکری در رشته خودتان بشوید. توانایی های خودتان را بشناسید و ببینید
کسانی که این راه ها را رفته اند و موفق هم بوده اند چه کرده اند.
برای طراحی یک نرم افزار بزرگ خیلی چیزها نیاز است؛ اینطور نیست که یک نفر چند تا فرم به برنامه اضافه کنه و چند خط کد بزنه تا فتوشاپ کارش تموم بشه.
طراحی یک نرم افزاری مثل فتوشاپ به علم پردازش تصویر نیاز داره و پیش از آن به ریاضیات و مخصوصا آمار و احتمالات، طراحی این نرم افزار به مهندسی نرم افزار و اصول تولید یک نرم افزار نیاز داره و
اینها تازه شروع کاره یک فتوشاپ من درآوردیه. نرم افزاری با این قدرت حتما توانایی بهره گیری از تکنولوژی های سخت افزاری مثل CUDA و ... را دارد این برنامه حتما نیاز به برقراری ارتباط هرجه نزدیکتر با سخت افزار دارد تا بتواند بهینه کار کند.
پس مسائل به همین راحتی ها نیست که بشود به سادگی از کنارشون رد شد. من همکلاسی های زیادی داشتم و دارم که میگن ریاضی به چه درد کامپبوتر میخوره و ... .
این صحبت ها خیلی رایجه و نتیجه ی این حرف ها هم این میشه که صادرات نرم افزاری کشور هند از صادرات نفت ما بیشتر میشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.