View Full Version : آموزشگاه معتبر برای طراحی سایت و برنامه نویسی ؟
mbabaee90
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 17:52 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
میخواستم تو زمینه طراحی سایت و برنامه نویسی آموزش ببینم . دنبال آموزشگاه مناسبی در این زمینه هستم اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی کنه . ممنونم.
sinoser
چهارشنبه 28 مرداد 1394, 20:57 عصر
سلام
واسه این علاقت تبریک می گم و امیدوارم توی راه پیش روت موفق باشی.
تا امروز 4 کارگاه آموزش طراحی و برنامه نویسی وب رو تدریس کردم. این تبلیغ نیست بلکه شاید یه جور سند برای حرفای مهمی هست که می خوام بزنم و باید بگم اگر واقعا قصدت وبی شدن داری وقت بذار و تجربیات منو بخون (چون یکم پر حرفم ).
.
.
.
.
.
من سال 86 حسی که الان داشتی رو داشتم و خب مثل شما خیلی این ور اون ور رفتم و توی نت (البته اون زمان داغووون بود :) ) گشتم. هر جور ادمی که بگی توی این مسیر 7-8 ساله دیدم و انواع روش ها رو برای یادگیری وب آزمایش کردم ... از خوندن وبلاگ های فارسی پر از غلط تازه کار های وب بگیر تا خوندن مستندات زبان اصلی فریم و ویدیو و کلاس و .... .توی این زمانم خب به طبع با خیلی ها که هم دوره و همکلاسیم بودن آشنا شدم. شاید آمار دقیقی نتونم بگم ولی اینو مطمعنم که بالای 70% اون همکلاسی های گاه عاشق وب اخرش وب کار نشدن و امروز که میبینمشون توی زمینه های دیگه کار می کنن (البته بعضیاشونم الاف و بیکارن :) ).
درس 1 : جوگیر نباش , طراح وب شدن که نه هر کاری (بهتره بگم هر تخصصی) باید علاقه داشته باشی (من خودم صد بار زور زدم اندروید بنویسم ولی اخرش دیدم علاقه ای بش ندارم و واسه همین توش چیزی نشدم).
خیلی از هم دوره ای هام یه تفکر جالب و البته جذاب داشتن. طراحی وب توش پوله , فلانی میلیونی درامد داره , یه ماه وقت میذاری فول میشی بعد پروژه میگیری خدا تومن . اینا تفکرات بچه ها بود. باید بگم امروز همشون به این نتیجه رسیدن که اینا مشتی خیال باطل هست و توی بازار فقط کسی پول پارو میک نه که تخصص داره و این کارس و کسی این کارس که علاقه داشته باشه چون بعضی وقتا این کد ها یه گیرای مسخره ای پیدا می کنن که باید حسابی علاقه داشته باشی که بیخیالش نشی. البته باید اینم اعتراف کنم یه عده که نه اکثر کسایی که لیبل طراح وب دارن اگر بخوای بشون از 10 نمره بدی به زور 2 میشن ولی چون روابط عمومی و رابطه و به قول معروف بازاریابی بلد هستن فرت و فرت پروژه ها رو می گیرن ولی خب نه پروژه های توپ و بزرگ هر چی میگیرن از یه مشت خل و چل تر از خودشون میگیرن و سر هم بندی می کنی و اونا هم خوشحال که سایت دارن (ولی با این تفکر بری جلو اگر این فن خدا دادی رو نداشته باشی سریع زمین می خوری و البته باید تحمل فحش و ناسزاهای حرفه ای ها که همیشه هست رو داشته باشی :D ).
درس 2 : اگر برای پول می خوای یادبگیری هیچ وقت یک طراح وب حرفه ای نخواهی شد و اگر علاقه مند باشی امکان پولدار شدنت هست.
راه های آموزشی رو هم که گفتم خیلی راه ها هست. من شاگرد هامو توی کلاس هام بررسی روانی می کنم , یه برگه میدم که توش یکسری سوال هست و اخر کلاس هم با نتایج ازمون بررسی می کنم. چیزی که فهمیدن اینه که اصولا کار آموزا 3 تیپ هستن (البته منظورم اونایی هست که بخاطر علاقه امدن نه پول). بعضی ها متن محور هستن , اینا اخرش که بخوان گرایش خاص انتخاب کنن میبینی رفتن تو کارای سرور و دیتا بیس. اگر تو متن محوری (یعنی توی دانشگاه و مدرسه سر کلاس کم می فهمی و باید حتما جزوتو بعد بخونی تا خوب ِ خوب بفهمی ) پیشنهاد می کنم الویت اولت رو کلاس آموزشی , ویدیو و این جور چیزا نذاری و اول بری و کتاب (رفرنس و مستندات) ش رو بخونی و بعد بیای مشکلات رو توی فروم و یا از یک استاد بپرسی . بت قول میدم این جور نتیجه بهتری بگیری .
اما نه اگر از اون تیپایی که حال و حوصله خوندن رو نداری و وقت خوندن می خوابی یا همش می خوای فرار کنی من پیشنهاد می کنم بری کلاس آموزشی و یا ویدیو ببینی.
درس 3 : اگر متن محور هستی برو کتاب و رفرنس بخون و اگر نیستی برو آموزشگاه یا ویدیو ببین.
خب سوال میشه کدوم کتاب , چه رفرنسی. همه میدونم میلیون ها کتاب و ... موجوده ولی باید اول دید کدوم تیپی هست. اگر حتی دست و پا شکسته هم اینگلیسی بلدی یا با ترجمه گوگل و اینا می تونی گلیمتو از اب بکشی خب معلومه منابع زبان اصلی رو بخون این جور همیشه تو یک قدم جلو تر از بقیه خواهی بود. سایت زیر واسه شروع طراحی وب زبان اصلی عالی هست , یعنی بهترینه.
w3schools.com
اما نه اگر اهلش نیستی کتاب باید بخری , این pdf ها و مطالب پراکنده اموزشی توی سایت ها فقط تو رو نا امید می کنه من اصلا پیشنهاد نمی دم. برای شروع کتاب ها زیر رو پیشهاد می دم.
http://www.naghoospress.ir/bookview.aspx?bookid=1486291
و برای جی کوئری که عشق خودمه هم کتاب مرجع کاربردی جی کوئری از انتشارات کیان رایانه :
http://www.naghoospress.ir/bookview.aspx?bookid=1486218
.
اما واسه آموزشگاه و ویدیو. خب سایت سون لرن توی زمینه ویدیوهای آموزشی بهتر از بقیه جا ها هست هر چند خودم کلی نقد بشون دارم ولی خب کاچی به از هیچ چی. واسه آموزشگاه هم خب باید دید شهرتون کجاس. تو هر شهر فرق داره مثلا تهران , شیراز , اصفهان , یزد , قم , مشهد و اینا هستن افرادی که آموزش خصوصی میدین و صدتا اموزشگاهم بشون نمیرسه. ولی به طور عمومی بین اموزشگاه های موجود من مجتمع فنی تهران رو پیشنهاد می کنم هر چند شهر به شهر کلی فرق توی کیفیت آموزشش ولی خب میشه گفت توی اون شهر سعی کرده بهترین استاد رو پیدا کنه.
درس 4 : اگر می تونی از پس زبان بر بیای حتما برو سراغ منابع و کتاب های زبان اصلی چون دنیایی تفاوت داره با منابع فارسی. اما اگر واقعا میونه خوبی با زبان نداری منابع فارسی انتشارات ناقوق خیلی بهتر از بقیه انتشارات هست. ویدیو اموزشی هم سایت سون لرن بدک نیست از بقیه بهتره و برای آموزشگاه هم الو باید تحقیق کنی چون شهر به شهر فرق داره و اگر متخصص شهر خودت رو پیدا کنی برای آموزش خصوصی شانست بیشتره ولی اگر نشد مجتمع فنی تهران بهتر از بقیس.
|||||||||||||||-- ببخشید وقت ویرایش نگارشی و املایی نداشتم اگر سوتی ای پیدا کردین به بزرگواری خودتون ببخشین. :)
fr_sdgh
پنج شنبه 29 مرداد 1394, 12:32 عصر
http://onliner.ir/
با مباحث خوب آشنات میکنه ولی کافی نیست و ایراداتی توی آموزشش دیده میشه کلا موسسه معتبری وجود نداره که متد آموزشی داشته باشه و شما نمیتونی به شخص و کلاسی تکیه کنی. اول و آخر فعالیت در زمینه وب، زبان انگلیسی هست اونم در حد قابل قبول. شاید در ابتدای راه w3school با زبان سادش کفایت کنه ولی...
من خودم میخوام رشته کامپوترم رو به زبان انگلیسی تغییر بدم :دی والا اگه رفته بودم زبان الان یه چیزی شده بودم
اگه میخواید css رو به عنوان کار اصلیتون انتخاب کنبد پیشنهاد میکنم اول برید رشته هنر و زبان تون رو هم تقویت کنید بعد وارد مبحث طراحی وب شید. به قول گفتی باید دستش قوی باشه (یعنی کاغذ و قلم بهش میدی میتونه یه چیز خلاق بکشه) واسه طراحی وب چند چیز واجبه؛ اول طرف تو خونش زیبایی شناسی داشته باشه دوم در زمینه هنر توان مند باشه یعنی آموزش دیده باشه. والا واسه برنامه نویسی همون آشنایی با css و زبان انگلیسی کفایت میکنه. برای همینه که نسبت طراح وب به برنامه نویس وب ، 1 به 3 هست تازه اگه درست و حسابی حساب کنیم از هر 3 نفر هم نمیشه یک نفر درآورد.
fr_sdgh
پنج شنبه 29 مرداد 1394, 12:43 عصر
برای شروع کتاب ها زیر رو پیشهاد می دم.
http://www.naghoospress.ir/bookview.aspx?bookid=1486291
و برای جی کوئری که عشق خودمه هم کتاب مرجع کاربردی جی کوئری از انتشارات کیان رایانه :
http://www.naghoospress.ir/bookview.aspx?bookid=1486218
لینک گزیده کتاب کار نمیکنه؛ مبشه لطف کنید بگید این کتاب ها؛ آیا اسم ها رو فارسی کرده؟ مثلا المنت=عنصر ، کلا تجربه خوبی از این شکل آموزش ندارم.
آیا کتاب css ، در آخر به تحلیل وبسایت های روز میپردازه؟ یعنی طراحی وب رو آموزش میده یا فقط اصول css رو.
آیا کتاب جی کوئری به مباحث شی گرایی و نوشتن پلاگین میپردازه؟
sinoser
پنج شنبه 29 مرداد 1394, 13:37 عصر
لینک گزیده کتاب کار نمیکنه؛ مبشه لطف کنید بگید این کتاب ها؛ آیا اسم ها رو فارسی کرده؟ مثلا المنت=عنصر ، کلا تجربه خوبی از این شکل آموزش ندارم.
آیا کتاب css ، در آخر به تحلیل وبسایت های روز میپردازه؟ یعنی طراحی وب رو آموزش میده یا فقط اصول css رو.
آیا کتاب جی کوئری به مباحث شی گرایی و نوشتن پلاگین میپردازه؟
چرا کار نمی کنه رو به سایت انشارات گزارش بدین مال من نیست :لبخند:
کتاب جی کوئری رو ورق به ورق خوندم و هر روزم سری بش میزنم. یعنی بهترینه .... مثالهاش و صفحات کارگاهی همراش معرکس ولی خب من فقط خودمو محدود به اون نکردم و نمی کنم و مطمعنا برای حرفه ای شدن باید رفرنس اصلی رو خوند و زیاد هم تمرین کرد.
در مورد کتاب طراحی وب باید بگم توی رده خودش بهترینه و اره علاوه بر توضیح نقطه به نقطه ای مفهومی هم توضیح میده هم این هم کتاب جی کوئری .
اگر می خوای حرفه ای بشی و با انگلیسی میونه خوبی نداری این دو کتاب عالی هستن.
shakerii40
دوشنبه 02 شهریور 1394, 15:47 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
میخواستم تو زمینه طراحی سایتو برنامه نویسی آموزش ببینم . دنبال آموزشگاه مناسبی در این زمینه هستم اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی کنه . ممنونم.
سلام دوست عزیزم
من آذر ماه 93 دنبال آموزشگاه مناسبی در زمینه طراحی سایت و برنامه نویسی بودم با توجه زیادی آموزشگاه ها سر در گم شدم خلاصه حدود 1 هفته وقت گذاشتم و حضوری تمام آموزشگاه هارو سر زدم و بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که انفورماتیک پارسه واقع در میدان انقلاب بهترین گزینه انتخابی هست اونجا ثبت نام کردم اساتید خوب و دلسوزی داشتند و مدرک معتبری پایان دوره گرفتم در حال حاضر در بازار کار مشغول هستم و واقعا راضی بودم .
Peyman27
دوشنبه 16 شهریور 1394, 15:31 عصر
سلام
من کلا با آموزشگاه موافق نیستم ولی پسر عموم رفته بود انفورماتیک پارسه و واقعا راضی بود . یا علی
mbabaee90
چهارشنبه 18 شهریور 1394, 14:01 عصر
سلام
از پاسخ همه دوستان ممنونم با توجه به بررسی خودم و اضحار نظر دوستان به این نتیجه رسیدم که برم انفورماتیک پارسه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.