ورود

View Full Version : خطای ERROR: x86 emulation currently requires hardware acceleration

بیتا حکمت
جمعه 30 مرداد 1394, 22:57 عصر
سلام ، من IntelliJ IDEA 14.1.4 رو نصب کردم ، تو اخرین مرحله که ایمولاتور رو لانچ می کنم ، این خطا بروز می کنه :

emulator: ERROR: x86 emulation currently requires hardware acceleration!
Please ensure Intel HAXM is properly installed and usable.
CPU acceleration status: HAX kernel module is not installed!

طبق جست و جویی که داشتم باید

1- از تنظیمات BIOS ، گزینه Hardware Virtualization برابر true قرار می دم (این کار انجام شده )

2- از پوشه های \extras\intel فایل intelhaxm-android نصب کنم

اما موقع نصب این خطا بروز کرد :

از اینجا به بعدش رو از شما دوستان راهنمایی میخوام

بیتا حکمت
جمعه 30 مرداد 1394, 23:05 عصر
پ ن : تو مطالبی که میخوندم به یک فایل Zip رسیده بودم که ظاهرا" این مشکل رو حل می کرد (البته مطمئن نیستم ) ، این فایل تو سایت اینتل بود و با Ip ایران اجازه دانلود نمی داد ، اگر کسی اون فایل رو داره ممنون میشم اینجا اتچ کنه (اسم فایل هم یادم نیست )

بیتا حکمت
شنبه 31 مرداد 1394, 11:47 صبح
دوستان از راهنمایی اتون ممنونم ، تنظیماتی رو که برای ایجاد شبیه ساز لازم بود تغیییر دادم مشکل بالا ظاهر حل شد ، الان برنامه تو ایمولاتور بالا میاد ولی دکمه ها و پیغام هایی که استفاده کردم دیده نمیشه ، این پیغام هم صادر میشه

emulator window was out of view and was recentered

دو پیشنهادی که تو این لینک (http://stackoverflow.com/questions/15652311/emulator-emulator-window-was-out-of-view-and-was-recentered)ارائه شده ، تست کردم اما جواب نگرفتم

1- پیشنهاد اول این بود که مقدار اختصاص داده شده Ram رو کمتر کنم (تست شد ، جواب نداد )

2- پیشنهاد دوم هم این بود(تست شد و جواب نداد ) :

_
Check this path C:\Users\Username.android\avd** in this edit the file **emulator-user & set the window.x = 0 window.y = 0 it works for me.

farhadhp
سه شنبه 07 اردیبهشت 1395, 09:47 صبح
منم این مشکل رو دارم ...

کسی هست راهنمایی کنه ؟

این مطلب تو گوگل ایندکس شده ولی راه حلی براش ارائه نشده ...

Help Me plz ...

enekas
شنبه 20 شهریور 1395, 16:17 عصر
یکی بیاد و این مشکل را حل کنه..................................

enekas
یک شنبه 11 مهر 1395, 11:18 صبح
منم این مشکل را داشتم
رزولیشن گرافیک را بردم بالا و برنامه نصب شد
رزولیشن را از propertis در my computer باید ببری بالا

شاید برای شما هم درست بشه