View Full Version : تفاوت های بین IDE های اندوید
ali-sezar
شنبه 31 مرداد 1394, 15:14 عصر
سلام دوستان من بین چند برنامه نمیتونم انتخاب درستی داشته باشم.
برنامه های مد نظرم eclipse و android studio و mono android هستش ولی چند روزه با برنامه اکلیپس خیلی مشکل دارم و چون خودم با c# اشنا هستم بیشتر mono android مد نظرم است.لطفا کمکم کنین چون خیلی علاقه به برنامه نویسی اندروید دارم:لبخندساده::لبخندساده:
amin_lni
یک شنبه 01 شهریور 1394, 12:45 عصر
ببین اندروید بیشتر یه پلتفرم هست . و فرقی بین اکلیپس و استودیو وجود نداره در نتیجه کار . اکلیپس قدیمیه و دیگ پستیبانی نمیشه ضمن این قابلیت های خیلی کمتری هم داره . استودیو خیلی بهتره ولی در مورد مونو ! کلا داشتانش فرق داره چون شما با نتیو خود گوگل برنامه نوی نویسید ولی از طرفی میفرمایید با c# آشنا هستید . برای شروع سریع میتونید برید با مونو کار کنید ولی پیشنهاد من اینه که برید از اول جاوا رو یابد بگیرید و بعد پلتفرم اندروید رو یاد بگیرید و بعد با استفاده از ابزار استودیو برنامه نویسی کنید .
دقت کنید که استودیو و یا اکلیپس فقط یه ابزاره شما باید پلتفرم اندروید رو یاد بگیرید.
ali-sezar
دوشنبه 02 شهریور 1394, 12:05 عصر
ببین اندروید بیشتر یه پلتفرم هست . و فرقی بین اکلیپس و استودیو وجود نداره در نتیجه کار . اکلیپس قدیمیه و دیگ پستیبانی نمیشه ضمن این قابلیت های خیلی کمتری هم داره . استودیو خیلی بهتره ولی در مورد مونو ! کلا داشتانش فرق داره چون شما با نتیو خود گوگل برنامه نوی نویسید ولی از طرفی میفرمایید با C# آشنا هستید . برای شروع سریع میتونید برید با مونو کار کنید ولی پیشنهاد من اینه که برید از اول جاوا رو یابد بگیرید و بعد پلتفرم اندروید رو یاد بگیرید و بعد با استفاده از ابزار استودیو برنامه نویسی کنید .
دقت کنید که استودیو و یا اکلیپس فقط یه ابزاره شما باید پلتفرم اندروید رو یاد بگیرید.
ممنون دوست عزیز.فقط ایا مونو اندروید هم نیاز به sdk ,adt اینجور چیزا داره؟
amin_lni
دوشنبه 02 شهریور 1394, 15:23 عصر
نمیدونم من کار نکردم . ولی فکر کنم داره
png_92
سه شنبه 03 شهریور 1394, 11:42 صبح
بنظر من محیط اندروید استادیو کد نویسی رو هم سریع تر هم آسون تر میکنه ینی خیلی کدهارو با ساخت پروژه تو استادیو به صورت آماده دارید ولی این یک مزیت واسه برنامه نویسای تازه کار نیست. البته من با اکلیپس چندان کار نکردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.