ورود

View Full Version : جلوگیری از DDOS

lz20cracker
شنبه 31 مرداد 1394, 22:25 عصر
با سلام
من میخوام یه پروژه بزرگ بنویسم و قراره که روس سرور مجازی باشه؟ حالا راه حلی واسه جلوگیری از حملات DDOS هست؟

HOSSEINONLINE7
یک شنبه 01 شهریور 1394, 00:09 صبح
با سلام
من میخوام یه پروژه بزرگ بنویسم و قراره که روس سرور مجازی باشه؟ حالا راه حلی واسه جلوگیری از حملات DDOS هست؟

سلام برای جلوگیری از این حمله معمولا توی قسمتهای ورودی از کپچا استفاده میکنن .

آنتی ویروس سرور هم میتونه این نوع حملات را تشخیص بده و جلوگیری کنه .

pbm_soy
یک شنبه 01 شهریور 1394, 01:03 صبح
حملات DOS و DDOS مختص هر سرویس جداست پس سرویسهایی که مربوط به سیستم عامل است معمولا توسط خود سیستم عامل باید امن شوند و یا با اضافه کردن نرم افزاری مانند ویروس یاب و یا فایروال میتوانید اینکار را انجام دهید
و یا اگر خودتان سرویس را مینویسید باید آن سرویس را در مقابل چنین حملاتی امن کنید که یک نمونه را برای وب دوستمون در پست بالا فرمودند
من یک مثال دیگر میزنم اگر سرویس شما با استفاده از سوکت نویسی انجام شده باشد معمولا در سمت سرور برنامه شما به یک پورت گوش میدهد و هرگاه درخواست اتصالی رسید در سمت سرور یک thread ایجاد میکنید و این thread وظیفه سرویس دهی به آن اتصال را دارد حالا شما اینکار را به هیچ قید و شرطی انجام دهید امکان چنین حمله ای را فراهم میکنید چون حمله کننده درخواستهای بیشمار اتصال به سمت سرور شما ارسال کند سرور شما هم در جواب برای تکتک آن درخواستها thread ایجاد میکند و پس از مدتی و تعدادی باز کردن thread سرویس شما دچار مشکل خواهد شد.!
ااین مثال را صرفا برای درک بهتر موضوع گفتم.