View Full Version : لینوکس در مک بوک پرو
arya-m
یک شنبه 01 شهریور 1394, 08:25 صبح
من میخواستم بدونم اینکه اگر یکی از سیستم عامل های لینوکس مثل اوبونتو رو توی مک بوک بریزم مثل ریختن ویندوز توی مک لپتاپ کند میشه یا نه ( آخه انگاری توی مک بوک پرو ویندوز بریزی بازدهی لپتاپ 60% میشه میخواستم بدونم اگر لینوکس بریزیم همین اتفاق میفته یا نه ؟ )
ممنون میشم هر چه سریعتر پاسخ من رو بدهید :لبخندساده:
محسن شامحمدی
دوشنبه 02 شهریور 1394, 07:38 صبح
چون مک از ویندوز خیلی سریع تره(بخاطر استفاده زیاد از cache) .به این خاطره که شما چنین کندی ای حس کردید و ربطی به این نداره که اپل کاری کنه ویندوز رو دستگاهش اذیت کنه یا ویندوز خوشش نیاد روی مک بشینه :)
من روی سیستم خودم تفاوت سرعت رو کاملا حس می کنم.البته مک بوک نیست :)
کاری نداره شما اوبونتو رو بصورت live بالا بیار.بدون هیچ تغییری توی سیستم می تونی ببینی چطوره
arya-m
دوشنبه 02 شهریور 1394, 14:25 عصر
پس یعنی کندی که اگر ویندوز بریزم معلوم میشه رو وقتی لینوکس بریزم ( مثل اوبونتو ) معلوم نمیشه ؟
reza_noei
دوشنبه 02 شهریور 1394, 15:48 عصر
پس یعنی کندی که اگر ویندوز بریزم معلوم میشه رو وقتی لینوکس بریزم ( مثل اوبونتو ) معلوم نمیشه ؟
شما اگه بصورت live لینوکس را اجرا کنید قطعا میگید که لینوکس کنده چون برای بارگزاری هر برنامه ای به سی دی یا فلش شما مراجعه میکنه.
اگر میخواهید این بررسی را انجام دهید آبونتو یا هر نسخه دیگر از لینوکس را روی سیستم تان نصب کنید. (امکان نصب لینوکس در کنار ویندوز وجود دارد)
arya-m
دوشنبه 02 شهریور 1394, 16:03 عصر
آهان پس اگر خواستم اوبنتو را نصب کنم به صورت مجازی نصب نکنم و به صورت BOOT CAMP نصب کنم ؟
به هر دست شما درد نکنه
reza_noei
دوشنبه 02 شهریور 1394, 17:40 عصر
آهان پس اگر خواستم اوبنتو را نصب کنم به صورت مجازی نصب نکنم و به صورت BOOT CAMP نصب کنم ؟
به هر دست شما درد نکنه
اگه میخواهید فقط با لینوکس آشنا بشوید میتوانید یک فلش 4 یا 8 گیگ را به سیستم تان وصل کنید و نرم افزار unetbootin را نصب کنید و فایل iso توزیع لینوکس تان را به آن بدهید تا لینوکس را برروی فلش شما نصب کند. و جستجو کنید که چطور میشه در mac book pro از روی فلش بوت شد.
اگر هم میخواهید در کنار سیستم عامل های مختلف نصبش کنید گوگل را جستجو کنید روش ها ممکنه بر اساس نوع بوت شدن سیستم عامل فعلی شما متفاوت باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.