ورود

View Full Version : درخواست راهنمایی برای جدول و چک باکس در جاوا

alisafari
یک شنبه 01 شهریور 1394, 10:40 صبح
با سلام
برای یه پروژه ای به دو مشکل برخوردم ، و تمنا دارم دوستان راهنمایی کنند چون از وقت پروژه داره میگذره

1 - من 3 تا چک باکس دارم ، و سه تا div میخوام وقتی چک باکس اول تیک خورد یه دیو رو بیاره ، چک باکس دوم یه دیو دیگر و سوم هم همینطور ، دوتا از دیو ها محتواشون مثل همه ولی دیو سوم دو تا input بیشتر از از اون دو تا دیو داره ، میخوام وقتی مثلا دیو اول و سوم رو زد دو تا اینپوت دیو سوم هم به محتوای صفحه اضافه بشه

2 - یه گرید ویو میخوام که کلی اطلاعات توش قرار میگیره ، مشکلم اینجاست اطلاعات که زیاد میشه از تو دیو میره بیرون ، دوستان jqxgrid رو معرفی کردند که با اسکرول خوردن داخل تیبل مشکل حل میشه ولی نمیدونم چطور ازش استفاده کنم.

لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

sinoser
یک شنبه 01 شهریور 1394, 12:12 عصر
وقتی یه چیزایی مثل اینا رو که اصول پایه ای هستن رو نمی دونی کی می گه اخه پروژه بگیری .. همین شما ها هستین پروژه ها رو با قیمتای مفت از دست ما می گیرن کار فرما های محترمم که فقط فکر جیبشونن نه فکر کیفیت. هیییی ....

alisafari
یک شنبه 01 شهریور 1394, 12:40 عصر
وقتی یه چیزایی مثل اینا رو که اصول پایه ای هستن رو نمی دونی کی می گه اخه پروژه بگیری .. همین شما ها هستین پروژه ها رو با قیمتای مفت از دست ما می گیرن کار فرما های محترمم که فقط فکر جیبشونن نه فکر کیفیت. هیییی ....

مهندس ، این پروژه پولی نیست ، این برای دانشگاه هست و باید از وضعیت دانشگاه ها مطلع باشید که چجوری تدریس میکنن. :)

FluxIr
دوشنبه 09 شهریور 1394, 14:42 عصر
علی جان باید برای پرسیدن سوال های برنامه نویسی کد اولیت رو بگذاری تا بقیه اصلاح کنند. با اینحال سعی می کنم کمی راهنمایی کنم:

۱. اگه از jquery مجاز هستی که استفاده کنی کارت خیلی راحته. کافیه سه تا دیو رو توی html ات داشته باشی و با هر رویداد کلیک دو تا رو hide و یکی رو show کنی. اینطوری:

$('.div-one').show();
$('.div-two').hide();
$('.div-three').hide();

برای شرط آخرت هم کافیه از یک متغیر global استفاده کنی تا بفهمی کدوم دیو ها کلیک شدن و در آخر با متد append توی jquery اینپوت هارو اضافه کنی.

۲. برای اینکه از دیو بیرون نزنه کافیه css دیو مورد نظر رو اینطوری تنظیم کنی:

overflow: visible;

موفق باشی