View Full Version : افزایش درآمد در بازار به آسانی !!
mnakhaeipoor
دوشنبه 02 شهریور 1394, 20:53 عصر
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی برنامه نویسای عزیز
سلام به همه ی برنامه نویسایی که مثل من از مشکل کاهش و افت تعداد نصب و بالطبع کاهش درآمد در بازار خسته شدن
خودتون هم خوب میدونید که مشکل از زمانی شروع شد که کافه بازار لیست تازه ها رو از صفحه اش پاک کرد و به جاش یه لیست تازه های برگزیده قرار داد و گفت اگه میخواید نرم افزارهاتون دیده بشن باید پول تبلیغات بدید :عصبانی:
راه حل ساده است !
اما نیازمند تعهد و اتحاد از سمت شما رفقاست :لبخندساده:
با یه بررسی که من کردم اگر نرم افزاری در روز اول عرضه حداقل 30 تا نظر 5 ستاره کسب کنه توی لیست تازه های برگزیده قرار میگیره و همه ی کاربرا اونو به نحو احسن میبینن :تشویق:
حالا نظر من اینه که ما برنامه نویس ها هم بیایم و هر نرم افزاری که توی بازار قرار میدیم لینکش رو تو همین تاپیک بذاریم تا بر و بچ دست جمعی بریم و 5 ستاره بدیم :شیطان: :شیطان: :شیطان:
اینجوری ما در واقع لیست تازه ها رو به حالت قبلش برگردوندیم :تشویق: :تشویق:
من که مطمئنم این ایده میگیره
تازه یه مدت که بگذره بازار مجبور میشه لیست تازه ها رو برگردونه :قهقهه:
در سایه اتحاد هر کاری ممکنه :چشمک:
ما برنامه نویسای ایرانی چوب متفرق بودنمون رو میخوریم
برید ببینید جوامع متن باز تو اروپا و آمریکا چقدر هوای همدیگه رو دارن :متفکر:
پس بیاین و امتحانش کنیم
امتحان که ضرر نداره
اولین نرم افزار رو هم خودم قرار میدم که همین چند دقیقه پیش منتشر شده
mnakhaeipoor
دوشنبه 02 شهریور 1394, 20:56 عصر
خب بسم الله !
نرم افزار اول که وعده اش رو داده بودم
یک ربع پیش منتشر شد
نام : بروس لی ایران
لوگوش عکس یک مشت هست تو بازار بروس لی ایران رو سرچ کنید میاد
بقیه دوستان هم علاوه بر 5 ستاره دادن نرم افزارای تازه منتشر شده خودشون رو هم بزارن تا ما 5 ستاره بدیم !
reza.dev
دوشنبه 02 شهریور 1394, 21:57 عصر
من نمی دونم کی بعضی از برنامه نویس(!؟) ها می خوان متوجه بشن که دیگه عمر برنامه های محتوایی و کتابی شکل تموم شده.
دیگه انقدر از این برنامه هایی که طرف رفته از چند تا سایت متن کپی گرفته بعد ریخته توی برنامه و منتشرش کرده توی بازار زیاده که مردم اعتمادشون رو نسبت به بازار و برنامه ها از دست دادند و نه کسی میاد برنامه دانلود کنه نه پول به برنامه بده.
جالبه باز میان اینجا میگن بیاین همدیگرو حمایت کنیم
به جای این برنامه های محتوایی اگه بعضی ها وقت میذاشتند یه برنامه کاربردی خوب بیرون میدادند الان اعتماد کاربرا از دست نمی رفت، امار دانلود ها و خرید ها بهتر نبود بدتر نبود و کسی هم نمیومد اینجا بگه چرا دانلود کمه و ابراز نگرانی بکنه.
pbm_soy
سه شنبه 03 شهریور 1394, 00:01 صبح
تازه جالبه این برنامه های محتوای همه محتواشون کپی است و هیچ حقوق پدیدآورنده رعایت نشده!
و همینطور مطالب کاملا ناقص و یا قاطی است!
ویا اینکه متن کتاب ویا صفحات کتاب را اسکن کردن!
برای اولین و آخرین بار برای امتحان کردن سرویسهای بازار یک نرم افزار محتوای درست کردم و . . . .
وقتی نوبت به ما میرسه که متن کتاب را با اجازه مولفش و با ذکر منابع دربرنامه استفاده کردیم بازار میگه حق کپی رایت را رعایت نکردی!
تا حالا هرچی کار کردم سفارشی بوده ولی نظری که دارم اینه که نرم افزارهای اندرویدی را هم سعی کنید آروم آروم مثل نرم افزارهای دیگر از طرق دیگه هم ارایه کنید مانند از طریق وب سایت وحتی سعی کنید از آن طریق پشتیبانی هم بدید!
میشه برای تبلیغات از نرم افزارهای رایگانی که مینویسید در بازار و بقیه مارکتها استفاده کنید!
ناگفته نماند من از بازار بخاطر خوب بودن کیفیت نرم افزارش و وب سایتش خوشم میاد و فکر میکنم دلیل اصلی موفقیتش همین باشد چون مارکتهای دیگر نه وب سایت روانی دارند و نه نرم افزار جالبی دارند!
ولی قوانین بازار دست وپاگیر زیادی دارد که البته خوبه که باشند ولی برخی از سیاستهاش جالب نیست
pbm_soy
سه شنبه 03 شهریور 1394, 00:23 صبح
تازه جالبه این برنامه های محتوای همه محتواشون کپی است و هیچ حقوق پدیدآورنده رعایت نشده!
و همینطور مطالب کاملا ناقص و یا قاطی است!
ویا اینکه متن کتاب ویا صفحات کتاب را اسکن کردن!
برای اولین و آخرین بار برای امتحان کردن سرویسهای بازار یک نرم افزار محتوای درست کردم و . . . .
وقتی نوبت به ما میرسه که متن کتاب را با اجازه مولفش و با ذکر منابع دربرنامه استفاده کردیم بازار میگه حق کپی رایت را رعایت نکردی!
تا حالا هرچی کار کردم سفارشی بوده ولی نظری که دارم اینه که نرم افزارهای اندرویدی را هم سعی کنید آروم آروم مثل نرم افزارهای دیگر از طرق دیگه هم ارایه کنید مانند از طریق وب سایت وحتی سعی کنید از آن طریق پشتیبانی هم بدید!
میشه برای تبلیغات از نرم افزارهای رایگانی که مینویسید در بازار و بقیه مارکتها استفاده کنید!
ناگفته نماند من از بازار بخاطر خوب بودن کیفیت نرم افزارش و وب سایتش خوشم میاد و فکر میکنم دلیل اصلی موفقیتش همین باشد چون مارکتهای دیگر نه وب سایت روانی دارند و نه نرم افزار جالبی دارند!
ولی قوانین بازار دست وپاگیر زیادی دارد که البته خوبه که باشند ولی برخی از سیاستهاش جالب نیست
djtrex
سه شنبه 03 شهریور 1394, 01:58 صبح
خب بسم الله !
نرم افزار اول که وعده اش رو داده بودم
یک ربع پیش منتشر شد
نام : بروس لی ایران
لوگوش عکس یک مشت هست تو بازار بروس لی ایران رو سرچ کنید میاد
بقیه دوستان هم علاوه بر 5 ستاره دادن نرم افزارای تازه منتشر شده خودشون رو هم بزارن تا ما 5 ستاره بدیم !
منبع مطالبی که تو اسکرین شات برنامه هست:
معرفی کنگفو:
https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%88%D9%86%DA%AF%E2%80%8C%D9%81%D9%88_%D8% AA%D9%88%D8%A2
اصطلاحات در کنگفو:
http://www.kungfutoairi.com/estelahat/estelahat.htm
سوگندنامه کنگفو:
http://www.kungfutoairi.com/sogandnameh/sogandnameh.htm
تاریخچه کنگفو:
http://www.kungfutoairi.com/tarikhcheh/tarikhcheh.htm
و ...
همه اینا با یه سرچ ساده توی گوگل توی همون صفحه اول پیدا میشه!
-------------
من به عنوان برنامه نویس اصلا هیچ! کاربرارو مسخره کردین؟! من نمیدونم بازار چه جوری اینارو تایید کرده! بعد شما انتظار دارین بیاد صفحه اول پرفروش/پر بازدید های هفته بشه؟!
گذشت دوران اون زمان! الان فقط باید اپ با کیفیت ساخته بشه براش کمپین تبلیغاتی هدفمند ساخته بشه و ... کاملا اصولی.
در ضمن گوگل پلی و اپل استور هم چیزی به اسم تازه ها ندارند!
mnakhaeipoor
سه شنبه 03 شهریور 1394, 10:29 صبح
اینجور که reza.dev و pbm_soy دارن میگن دیگه من بعد هیچکس نباید اپ کتابی بیرون بده!!
حتم دارم این دو نفری که گفتم از بچه های همین کافه بازارن...
فهمیدن این تاپیک به ضررشون هست این دوتا رو فرستادن بلوا به پا کنن...
mnakhaeipoor
سه شنبه 03 شهریور 1394, 10:43 صبح
منبع مطالبی که تو اسکرین شات برنامه هست:
معرفی کنگفو:
https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%88%D9%86%DA%AF%E2%80%8C%D9%81%D9%88_%D8% AA%D9%88%D8%A2
اصطلاحات در کنگفو:
http://www.kungfutoairi.com/estelahat/estelahat.htm
سوگندنامه کنگفو:
http://www.kungfutoairi.com/sogandnameh/sogandnameh.htm
تاریخچه کنگفو:
http://www.kungfutoairi.com/tarikhcheh/tarikhcheh.htm
و ...
همه اینا با یه سرچ ساده توی گوگل توی همون صفحه اول پیدا میشه!
-------------
من به عنوان برنامه نویس اصلا هیچ! کاربرارو مسخره کردین؟! من نمیدونم بازار چه جوری اینارو تایید کرده! بعد شما انتظار دارین بیاد صفحه اول پرفروش/پر بازدید های هفته بشه؟!
گذشت دوران اون زمان! الان فقط باید اپ با کیفیت ساخته بشه براش کمپین تبلیغاتی هدفمند ساخته بشه و ... کاملا اصولی.
در ضمن گوگل پلی و اپل استور هم چیزی به اسم تازه ها ندارند!
اینجور که تو داری میگی هر نرم افزار کتابی باید از بیخ تالیف بشه
اخه مرد حسابی هر کس وقتی داری درمورد یه موضوعی تحقیق میکنه اول از اینترنت شروع میکنه نمیاد که خودش بشینه از اول کتاب تالیف کنه
بعدشم این 200 مگ فیلم و عکسی که تو این نرم افزار قرار گرفته رو هم میشه با یه سرچ ساده یکجا دانلود کرد؟
من امثال تورو خوب میشناسم
تا میبینید یکی میخواد پیشرفت کنه زیر پاشو با تکنیک های مختلف خالی میکنید از آخرشم خودتون ضرر میکنید
reza.dev
سه شنبه 03 شهریور 1394, 11:03 صبح
اینجور که reza.dev و pbm_soy دارن میگن دیگه من بعد هیچکس نباید اپ کتابی بیرون بده!!
حتم دارم این دو نفری که گفتم از بچه های همین کافه بازارن...
فهمیدن این تاپیک به ضررشون هست این دوتا رو فرستادن بلوا به پا کنن...
اینی که میگی بعد از من نباید هیچکی برنامه محتوایی بزاره رو تقریبا درست گفتی.
من نمی گم دیگه هیچ کی نباید برنامه محتوایی بزاره ولی این رو هم نمی گم که هر مطلبی دم دستشون بود کپی کنند بزارند تو بازار.
یه نگاه به برنامه های تازه بازار بندازی می فهمی که اکثر برنامه ها محتوایی هستن و دانلود انچنانی هم ندارن چه برسه به خرید اونایی هم که دانلود یا فروششون خوب بوده یا واقعا به درد بخور و سرگرم کننده بودن یا اینکه به زور تبلیغات تونستن بهش دست پیدا کنن.
اما اینی که میگی ما از طرف بازار اومدیم داریم باهات بحث میکنیم بدون سخت در اشتباهی.
بازار و تیمش اونقدر ها هم بیکار نیستند بیان اینجا جواب تو رو بدن که قانعت کنن برنامه با کیفیت بذاری هر چند من هم بیکار نیستم که بیام با شما کل کل کنم.
فقط چون دیدم یه تاپیکی با این عنوان باز شده برام جالب بود و خواستم تجربه هامو با بقیه در میون بذارم.
و گرنه شما هر چقدر دوست داری برنامه محتوایی بذار ولی اونی که اخرش ضرر میکنه خودتی و کسانی که مثل شما فکر میکنند.
kamal_s67
سه شنبه 03 شهریور 1394, 13:53 عصر
اینجور که تو داری میگی هر نرم افزار کتابی باید از بیخ تالیف بشه
اخه مرد حسابی هر کس وقتی داری درمورد یه موضوعی تحقیق میکنه اول از اینترنت شروع میکنه نمیاد که خودش بشینه از اول کتاب تالیف کنه
بعدشم این 200 مگ فیلم و عکسی که تو این نرم افزار قرار گرفته رو هم میشه با یه سرچ ساده یکجا دانلود کرد؟
من امثال تورو خوب میشناسم
تا میبینید یکی میخواد پیشرفت کنه زیر پاشو با تکنیک های مختلف خالی میکنید از آخرشم خودتون ضرر میکنید
من به عنوان یه کاربر و یکی که دوست داره برنامه نویسی اندروید یاد بگیره عاجزانه از همه توسعه دهندها خواهش میکنم که بابا یه کم خلاقیت از خودتون داشته باشین والا شما از چین تو کپی کردن گذشتین.
بابا بسه دیگه چقد کپی و دزدی ایده های دیگران .
skkhossein
سه شنبه 03 شهریور 1394, 15:15 عصر
سلام دزدی ایده های دیگران چیز بدی نیست ، بد نیست به این لینک (http://hive.ir/%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D8%AF/) سر بزنید
چیزی هم که چین رو رقیب سرسخت در دنیای تجارت کرده همین کپی هست
کپی محتوا به نظرم اگه با هدف ترویج کتاب خوانی در بین اقشار مردم باشه مثلا برای مدارس و دانشگاه باشه عالیه
خیلی برای همه ماها پیش اومده دنبال کتابی باشین که درسترس نباشه اینجاست که وجود یه اپ با کیفیت کمک شایانی خواهد کرد
فرض بگیرید که همین اپ(کتاب الکترونیکی) بدون کیفیت مثلا هنگام اجرا با کلی نوتیفکشن و تبلیغات روبرو بشیم قطعا بعد از چند بار دیگه طرف اون اپ نخواهیم رفت
برای اپ های کاربردی هم و بازی هم همین کیفیت مبنا باید قرار بگیره تا مخاطب خودشون رو جذب کنن تا با فرار مخاطب روبرو نشن
برای این دوستمون هم همچین تاپیکی رو آغاز کردن هم به مقصد رسید تا به اینجا ، چون کلا تاپیک از هدف خودش منحرف شد هر چند تبلیغی واسه اپ خودشون شد
mnakhaeipoor
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 07:28 صبح
من به عنوان یه کاربر و یکی که دوست داره برنامه نویسی اندروید یاد بگیره عاجزانه از همه توسعه دهندها خواهش میکنم که بابا یه کم خلاقیت از خودتون داشته باشین والا شما از چین تو کپی کردن گذشتین.
بابا بسه دیگه چقد کپی و دزدی ایده های دیگران .
اخوی چرا تهمت میزنی
کی کپی برداری کرد؟
من خودم 4 پنج ساله دارم با مطالب اون نرم افزار سر و کله میزنم چون کارمه
حالا یه چند قسمتیش رو هم به جای اینکه خودم بنویسم از سایت یکی از دوستان کپی کردم که تازه اون هم با ذکر منابع هست
بعدشم شما فقط نیمه ی خالی لیوان رو نبینید اون همه عکس و فیلمی که تو نرم افزار هست هم کپی برداری شده؟!
mnakhaeipoor
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 07:34 صبح
اقا ما اومدیم یه کار خیر بکنیم
اومدیم صواب کنیم کباب شدیم!!
نمیدونم ما ایرانی ها چرا اینطوری هستیم
من انتظار داشتم به جای این حرف و حدیث ها و بحث های الکی دوستان باهم متحد بشن و بزارن بازار بفهمه ما برنامه نویس ها هم حق و حقوقی داریم
نه اینکه بخوایم به همدیگه سیخ بزنیم!
اما هنوزم دیر نشده دوستان نرم افزارای تازه عرضه شده شون رو اینجا لینک بدن ما هم 5 ستاره میدیم
به خدا به نفع خودمونه
خودمون پیبشرفت میکنیم
حالا درسته از دوستان عزیز برنامه نویس حتی یک نفر هم به نرم افزار من 5 ستاره نداد :گریه: ولی اشکالی نداره من کماکان این تاپیک رو ادامه میدم و خیلی مایلم دوستان اینجا نرم افزار هاشون رو قرار بدن تا با کمک همدیگه ببریمش بالا
موفق باشید دوستان
shs1377
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 10:55 صبح
اقا ما اومدیم یه کار خیر بکنیم
اومدیم صواب کنیم کباب شدیم!!
نمیدونم ما ایرانی ها چرا اینطوری هستیم
من انتظار داشتم به جای این حرف و حدیث ها و بحث های الکی دوستان باهم متحد بشن و بزارن بازار بفهمه ما برنامه نویس ها هم حق و حقوقی داریم
نه اینکه بخوایم به همدیگه سیخ بزنیم!
اما هنوزم دیر نشده دوستان نرم افزارای تازه عرضه شده شون رو اینجا لینک بدن ما هم 5 ستاره میدیم
به خدا به نفع خودمونه
خودمون پیبشرفت میکنیم
حالا درسته از دوستان عزیز برنامه نویس حتی یک نفر هم به نرم افزار من 5 ستاره نداد :گریه: ولی اشکالی نداره من کماکان این تاپیک رو ادامه میدم و خیلی مایلم دوستان اینجا نرم افزار هاشون رو قرار بدن تا با کمک همدیگه ببریمش بالا
موفق باشید دوستان
دوست عزیز برنامه تون رو نصب کردم و خیلی خوب بود مخصوصا انیمیشن های قشنگش
یک پنج ستاره خوشگل هم تقدیم تون کردم
دوستان فقط میخوام بگم که این برنامه کاملا رایگانه نه تبلیغی داره نه...
حالا برنامه هر چیزی هم باشه دوستمون زحمت کشیدن ساختنش بدون اینکه مزدی بابت بگیرن! حالا اگه برنامه پولی باشه یک چیزی! ولی این رایگانه!
شما بهتون بگن یک ماه برید کاری بکنید چند ساعت در روز بدون حقوق قبول میکنید؟
البته این برنامه خیلی هم خوبه!
از شما بابت ساختن این برنامه ممنونم :-)
reza.dev
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 11:21 صبح
دوست عزیز برنامه تون رو نصب کردم و خیلی خوب بود مخصوصا انیمیشن های قشنگش
یک پنج ستاره خوشگل هم تقدیم تون کردم
دوستان فقط میخوام بگم که این برنامه کاملا رایگانه نه تبلیغی داره نه...
حالا برنامه هر چیزی هم باشه دوستمون زحمت کشیدن ساختنش بدون اینکه مزدی بابت بگیرن! حالا اگه برنامه پولی باشه یک چیزی! ولی این رایگانه!
شما بهتون بگن یک ماه برید کاری بکنید چند ساعت در روز بدون حقوق قبول میکنید؟
البته این برنامه خیلی هم خوبه!
از شما بابت ساختن این برنامه ممنونم :-)
ما هم نگفتیم این برنامه خیلی بد و به درد نخوره.
فقط میگیم به جای وقت گذاشتن رو برنامه های محتوایی که بازار پر شده ازش یه برنامه کاربردی یا یه چیزی غیر از این برنامه ها درست کنن بعد بیان اینجا بگن پنج ستاره بدین.
شما یه برنامه کاربردی بذار من خودم اولین کسی هستم که میرم نظر پنج ستاره میدم. ما که قصد تخریب همدیگرو نداریم....
reza_web
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 12:20 عصر
من اين برنامه كاربردي را نوشته ام و بنظر خودم بدرد بخور هم هست
https://cafebazaar.ir/app/ghazalina.sabad/?l=fa
ولي اصلا استقبال نشد
(نميگم بريد بخريد ولي ديدن لينك بالا ضرر نداره)
reza.dev
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 13:45 عصر
من اين برنامه كاربردي را نوشته ام و بنظر خودم بدرد بخور هم هست
https://cafebazaar.ir/app/ghazalina.sabad/?l=fa
ولي اصلا استقبال نشد
(نميگم بريد بخريد ولي ديدن لينك بالا ضرر نداره)
به نظر من اگه با پرداخت درون برنامه ای میذاشتی بهتر بود.
من یه مدتی برای یه گروهی برنامه می نوشتم . جالب بود اصلا برنامه هاشون رو پولی نمی ذاشتن.
برنامه های زیادی هم طی دو سال منتشر کرده بودند و می گفتند برامون تجربه شده که مردم به برنامه های درون پرداخت علاقه بیشتری نشون میدند تا پولی.
یه توصیه دوستانه:
این برنامه رو از بازار حذف کن و برنامه رو درون پرداخت کن مثلا یه بخشی رو رایگان بذار بقیه قسمت هارو هم با قابلیت اپگریت.
بعد با یه پکیج جدید تو بازار اپلود کن تا به عنوان یه برنامه جدید تو بازار قرار بگیره.
در ضمن به فکر تبلیغاتش هم باش یعنی یا توی برنامه های دیگه خودت تبلیغ کن یا از همین عدد استفاده کن تا یه کم دیده بشه.
Abbas Naghdi
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 15:54 عصر
سونامی اومده این هفته من یه ایده نو دادم تو ایران نیست روز اول رفت زیر کتاب ... شبی که من برنامه دادم 90 برنامه اومد بازار کلا شورشو در آورده با فروش سورس ها و ... به آدمایی که برنامه نویس نیستن
تو همه گروه های تلگرام و سایت های برنامه نویسی بحثه ظاهرا امروز هم بازار کلا از کار افتاده و برنامه ها رفتن به حالت یکی دو روز قبل . برنامه 999 تومنی من شده 2000 اوضاع کلا خرابه اوضاع اندروید توی یک سال گذشته اینطوری من ندیدم تا الان و شدیدا به مشکل بر خورد کردیم . خواهش میکنم فعلا بزنامه ندین کلا بازار رو اشبا کردین . بسته دیگه . حتی گروه ها و افرادی که معروف هستن هم برنامه های جدیدشون فروش نداشته . آخه این چه وضعشه نوتا برنامه نو یه روز هیچ کسیم به بازار اعتراض نمیکنه هیچ صنفی مثل برنامه نویس ها بدبخت نیست همه فکر خودشونن اصلا به آینده فکر نمیکنید . یه فکر اساسی کنید .
mnakhaeipoor
دوشنبه 09 شهریور 1394, 09:48 صبح
بازار کلا شورشو در آورده با فروش سورس ها و ... به آدمایی که برنامه نویس نیستن
!!
یعنی بازار سورس برنامه های مارو میفروشه؟؟
alrezaa
سه شنبه 10 شهریور 1394, 20:22 عصر
دعای خمس العشر
https://cafebazaar.ir/app/service.xzn.ir_doa15/?l=fa
لطفا حمایت کنید
mnakhaeipoor
چهارشنبه 11 شهریور 1394, 08:07 صبح
دعای خمس العشر
https://cafebazaar.ir/app/service.xzn.ir_doa15/?l=fa
لطفا حمایت کنید
چشم.......!
parhizkari
دوشنبه 16 شهریور 1394, 12:56 عصر
https://cafebazaar.ir/app/com.marjae.ussd/?l=fa
مرجع کدهای ussd
godofphp
دوشنبه 23 شهریور 1394, 15:02 عصر
بس کنید دیگه
شورشو در آوردید
انجمنی که مدیر نداشته باشه همینه :عصبانی:
مسحره کردید دیکه
کافه بازار و مارکت ها و سایت ها که به گند کشیده شده الانم نوبت انجمن برنامه نویسانه ؟
مثلا اهمیت و بازدهی این تاپیک چیه که حذف نمیشه ؟ نکنه مدیرهای گروه خابه ؟
بس کنید دیگه اخه تورو خدا
هر کی باید راه درآمد خودش رو بشناسه کاری کردید که دیگه برنامه نویس ها هم شغل و کار و تخصص خودشون رو ول کردند
بابا گند نزنید دیگه به همه چی بسه دیگه یه ذره خجالت بکشید:عصبانی:
اومده تاپیک زده تازه شرم نمیکنه حمایت هم میخاد :عصبانی:
mnakhaeipoor
دوشنبه 23 شهریور 1394, 23:19 عصر
بس کنید دیگه
شورشو در آوردید
انجمنی که مدیر نداشته باشه همینه :عصبانی:
مسحره کردید دیکه
کافه بازار و مارکت ها و سایت ها که به گند کشیده شده الانم نوبت انجمن برنامه نویسانه ؟
مثلا اهمیت و بازدهی این تاپیک چیه که حذف نمیشه ؟ نکنه مدیرهای گروه خابه ؟
بس کنید دیگه اخه تورو خدا
هر کی باید راه درآمد خودش رو بشناسه کاری کردید که دیگه برنامه نویس ها هم شغل و کار و تخصص خودشون رو ول کردند
بابا گند نزنید دیگه به همه چی بسه دیگه یه ذره خجالت بکشید:عصبانی:
اومده تاپیک زده تازه شرم نمیکنه حمایت هم میخاد :عصبانی:
این تاپیک چه ربطی به ول کردن شغل و تخصص داره! :متفکر:
لابد باز از کسی کتک خوردی اومدی اینجا عقده خالی کنی؟؟
خخخخخخ :قهقهه:
Shut Down
دوشنبه 23 شهریور 1394, 23:30 عصر
این تاپیک چه ربطی به ول کردن شغل و تخصص داره! :متفکر:
لابد باز از کسی کتک خوردی اومدی اینجا عقده خالی کنی؟؟
خخخخخخ :قهقهه:
متاسفانه مغز شما درک پایینی داره و نمیتونه چیزی رو که خلاف عقیدش هست قبول کنه , تقصیر شما نیست تقصیر مغزتونه
یعنی شما کاری کردید که برنامه نویس ها کاملا نا امید شدن از بازار و یک برنامه هم نمیدن
یعنی شغل و تخصصشون که برنامه نویسیه به خاطر افرادی مثل شما ول کردند
ایشون از کسی کتک نخورده شما لازم نیست نگران ایشون باشید , شما نگران خودتون باشید کافیه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.