ورود

View Full Version : دانلود وب سایت

sepidehhhhhhh
سه شنبه 03 شهریور 1394, 15:38 عصر
با سلام آیا راهی یا نرم افزاری وجود داره که ما بتونیم وب سایت رو دانلود کنیم خصوصا بخش مدیریتش رو؟چون من تو طراحی سایت مبتدی ام و با قسمت مدیریت سایت ها آشنا نیستم ، اصلا نمی دونم چطوریه؟

mohammad425
سه شنبه 03 شهریور 1394, 16:01 عصر
سمت سرور رو که عمرا بتونی دانلود کنی, اگه همچین امکانی بود که هکر نمیرفت اون همه کدنویسی و اینارو بخونه :|
سمت کاربر هم نیازی به نرم افزار نداره, برو سایت مورد نظر ctrl+u رو بزن بعد کدهاشو کپی کن بعد هم برو css ها و جکوئری هاشم کپی کن براز کنارش و...

ولی توصیه میکنم این کارو نکنی و خودت از صفر کد بزنی تا همه چی دستت بیاد و حرفه ای بشی
با کپی کردن تاحالا کسی طراح نشده
موفق باشید

sepidehhhhhhh
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 11:11 صبح
با سلام
ممنون از راهنمایی خوبتون،ولی من منظورم این بود که شکل ظاهری و امکاناتی که باید توی قسمت مدیریت بزارم رو نمی دونم و نه کد نویسی ها شو .شما گفتید میشه css ها و جی کوئری ها رو کپی کرد ، میشه طریقه کپی کردنش رو بگید ؟
و یه سوال دیگه به قالب سایتی که توی همه ی صفحه ها ازش استفاده میشه(توی php) و دیگه لازم نیست برای هر صفحه یک قالب طراحی کرد چی میگن ؟ و چطوری میشه این کارو کرد؟(همونی که توی asp.net بهش میگن master page رو میگم)
با تشکر

mohammad425
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 12:32 عصر
شما منظورتون چه سیستمیه؟ وردپرس؟
اگه وردپرس منظورتونه که "آموزش ساخت تنظیمات برای قالب وردپرس" رو جستوجو کنید به نتایج خوبی میرسید و همچنین فریم ورک هایی هم برای این کار موجوده
برای قسمت ظاهری هم میتونید این عبارت رو جستوجو کنید: admin dashboard ui
کپی کردن css و جی کوئری هم که خیلی راحته, بعد اینکه ctrl+u رو زدین آدرس فایلهای css جی کوئری اونجا کاملا مشخصه و شما فقط باید روش کلیک کنی تا بتونی کدهاشو ببینی
از طریق inspect element هم به راحتی قابل دسترس هستن

درمورد سوال دومتون دقیقا متوجه نشدم, ولی اگه میخواین که هدر و فوتر و ساید بار رو فقط توی یه فایل طراحی کنید و درصفحات دیگه ازش استفاده کنید فک کنم با اینکلود کردن اونا در صفحه مرد نظر به نتیجه برسید.
دقیقا مطمئا نیستم چون خودمم توی php مبتدی هستم:لبخند:

mohammad425
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 12:41 عصر
درسته با اینکلود کردن کار میکنه, الان امتحان کردم
مثلا اینجوری:

<?php include('header.php'); ?>