ورود

View Full Version : سوال: معرفی یک منبع مناسب برای یادگیزی زبان جاوا

SasanHB
سه شنبه 03 شهریور 1394, 16:13 عصر
لطفا اگه دوستان کتاب مناسبی برای یادگیری جاوا که این زبانو خیلی روان از سطح میتدی تا پیشرفته همراه با ترجمه خوب توضیح داده باشه سراغ دارن معرفی کنند
و اینکه دوتا سوال از شما دوستان دارم"
1) من سابقه کار با هیچ زبان برنامه نویسی ندارم و برای شروع زبان جاوا رو انتخاب کردم. آیا بهتر نبود قبل از جاوا زبان ساده تری واسه شروع انتخاب می کردم؟ اگه آره چه زبانی؟
2)کلا پیشنهادتون واسه یه تازه کار که میخاد شروع کنه چیه؟

persianshadow
سه شنبه 03 شهریور 1394, 16:30 عصر
جاوا برای شروع یادگیری زبان برنامه نویسی اتفاقآ زبان مناسبی هست. کتاب ترجمه شده معرفی کردن یه کم کار رو سخت میکنه چون بهتره به زبان مرجع مطالعه کنید. دنبال کتاب های جدید انتشارات ناقوس باشید.

yoozsoft
یک شنبه 08 شهریور 1394, 00:21 صبح
باسلام

به نظر من برای شروع به برنامه نویسی , زبان جاوا یکی از بهترین گزینه هاست و جواب به سوال شما که برای شروع به نظر من برای شروع یه نیم نگاهی به این فایل پی دی اف (http://download.sokanacademy.com/java/1To60Tutorials.zip) که توسط سایت نردبان و استاد بهزاد مرادی تهیه شده بنداز.

بعدکتابی که من پیش نهاد میکنم_

نام کتاب : چگونه با جاوا برنامه بنویسیم
نویسنده : دیتل اند دیتل(ditel&ditel)
مترجم : ابراهیم قزلم

البته کتاب خوبی میباشد با مثال های فراوان البته نظر شخصی بنده میباشد و لطفا قبل تهیه گذینه های دیگر را مشاهده کنید تا بسته به نیازتون بهترین گذینه رو انتخاب کنید . سایت های خارجی هم فایل پی دی اف این کتابو واسه دانلود دارن البته به زبان اصلی میباشد.

در آخر هم در دنیای برنامه نویسی تنها چیزی که باعث موفقیتت خواهد شد تلاش و پشتکار میباشد.

یاعلی

[younes]
یک شنبه 08 شهریور 1394, 20:59 عصر
) من سابقه کار با هیچ زبان برنامه نویسی ندارم
بهتره از یک زبان با سینتکس ساده تری مثلا پایتون شروع کنید تا با مفاهیم اولیه برنامه نویسی مثل (حلقه ها- شرط-متغییر و غیره-) آشنا بشید بعد به راحتی میتونید به هر زبانی سوییچ کنید.

pbm_soy
دوشنبه 09 شهریور 1394, 01:28 صبح
اگر به هیچ عنوان با برنامه نویسی آشنایی ندارید من هم پیشنهاد میکنم زبان ساده تری مانند بیسیک و یا پایتون را پیشنهاد میکنم
پایتون جدیدتر و قابل قبولتر است ولی شاید از لحاظ منابع با مشکل روبرو شوید
ولی زبانهای خانواده بیسیک از لحاظ منابع و متخصص فوق العاده زیاد است و شاید قابل حضمتر هم باشد مخصوصا با ویژوال بیسیک برنامه های تحت ویندوز بنویسید البته با پایتون هم میتوانید ولی محیط و ide برای اینکار جای حرف دارد