ورود

View Full Version : انتشار رایگان بازی در گوگل پلی به همراه تبلیغات

ESMAIL.PERFECT
سه شنبه 03 شهریور 1394, 22:07 عصر
سلام دوستان و اساتید محترم

قصد دارم بازیم رو به صورت رایگان در گوگل پلی منتشر کنم.

حالا تا جایی که من فهمیدم برای انتشار رایگان نیاز به وریفای و اینجور چیزا نیستش و فقط نیاز به پرداخت 25 دلار هستش. درسته؟

البته سوال اصلیم این هست:

حالا اگه بخوام در بازیم از تبلیغات استفاده کنم چه طور؟؟ تبلیغات admob مثلا. یک جایی خوندم که اگه از admob استفاده کنم باید حساب وریفای شده داشته باشم!!
این admob کلا از گوگل پلی جدا هستش؟ یا مثلا یکی از سرویس های گوگل پلی هست.

ESMAIL.PERFECT
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 16:59 عصر
up /

reza.dev
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 17:26 عصر
admob هم مال خود گوگله و حتما به مشکل می خوری
البته سرویس های دیگه مشابهی هم وجود داره ولی ممکنه با اونا هم به مشکل بخوری چون سیستم پرداخت همشون شبیه همه.
در کل دو راه مطمئن وجود داره:
1- یه دوستی اشنایی چیزی اونور اب داشته باشی تا از طریق اون بتونی حساب باز کنی و پرداخت ها رو از این طریق انجام بدی.
2- منتظر باشی تا تحریم ها برداشته بشه و با خیال راحت برنامه رو بذاری تو گوگل:لبخند:

از نظر من راه اول بهتره چون دومی وعده سر خرمنه:قهقهه:

ESMAIL.PERFECT
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 20:21 عصر
خب اگه تبلیغات هم نزارم چطور؟ نه تبلیغات نه پولی نه پرداخت درون برنامه ای .

بازم دردسر داره؟

reza.dev
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 22:48 عصر
خب اگه تبلیغات هم نزارم چطور؟ نه تبلیغات نه پولی نه پرداخت درون برنامه ای .

بازم دردسر داره؟
نه اگه همینطوری بذاری مشکلی پیش نمیاد.
خودت یه سرچ تو اینترنت بکن مطمئنم غیر از admob سرویس های دیگه ای هم برای تبلیغات موبایلی باشه.
یه نگاهی هم به سیستم پرداختشون بکن ببین چطوریه.
در ضمن یه سری سایت ها هم تو ایران فعالیت می کنند که می تونند به عنوان واسطه پول رو برات از paypal یا سیستم های پرداختی که ما تحریمیم جا به جا کنند.

ESMAIL.PERFECT
جمعه 06 شهریور 1394, 11:04 صبح
خیلی ممنون.

بله. آشنایی دارم با این جور سایت ها و چند بار هم ازشون استفاده کردم. فقط نمیدونم بر عکس هم کار میکنن یا خیر. یعنی مثلا بیان پولی که تو یک اکانت خارجی هست رو واسطه بشن و به ریال به حسابم بریزن.

یه سوال دیگه: سایت ایرانی در این زمینه وجود نداره؟ مشابه عدد فقط تبلیغاتش خارجی و انگلیسی باشه؟؟ ویدئو هم اگه داشته باشه مثل admob خیلی خوب میشه.

این 2 تا سایت خارجی رو پیدا کردم: http://home.tapjoy.com --- http://www.vdopia.com/mobile

ESMAIL.PERFECT
دوشنبه 16 شهریور 1394, 14:49 عصر
سلام.

الان من اومدم ثبت نام کنم باید 25 دلار پرداخت کنم. بره انتشار بازی های رایگان هم 25 دلار لازمه؟

اگه پرداخت 25 دلار برای انتشار برنامه های رایگان هم لازمه: 25$ گیفت کارت گوگل پلی دارم. اگه همونو بریزم تو اکانتم (redome) اوکی میشه؟ یا اون 25 ساخت اکانت developer با گیفت کارت فرق داره؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

keyhan.taktaz
سه شنبه 17 شهریور 1394, 11:21 صبح
یه کلام : برای استفاده پولی از گوگل پلی باید آدرس خارج از کشور + حساب خارج از کشور + شماره تلفن خارج از کشور داشته باشی
من اکانت دارم خواستی بده بذارم روش.

Apriliyaa
سه شنبه 17 شهریور 1394, 11:46 صبح
یه کلام : برای استفاده پولی از گوگل پلی باید آدرس خارج از کشور + حساب خارج از کشور + شماره تلفن خارج از کشور داشته باشی
من اکانت دارم خواستی بده بذارم روش.
شما برنامه ای در گوگل پلی انتشار دادی؟
اگه ممکنه لینکشو بده ممنون

darkhah1
چهارشنبه 18 شهریور 1394, 12:53 عصر
يعني براي انتشار فقط حساب و ادرس و تلفن مي خواد واقعا؟؟؟؟؟ اين كه خيلي خوبه هر سه تاش را دارم ولي 25 دلارشو ندارم :گریه:

aryana_b
شنبه 21 شهریور 1394, 21:07 عصر
برای هر برنامه باید 25 دلار بدی یا فقط بار اول برای ثبت نام؟

arashk.h
دوشنبه 21 تیر 1395, 13:14 عصر
سلام همون بار اول ولی فک کنم هر سال باید تمدید بشه