رهنورد2
دوشنبه 23 مرداد 1385, 15:45 عصر
من بااستفاده ازاین کد یکی ازفیلدهای جدول رابه صورت متحرک درmarqueeنمایشداده تاکاربربتواند بارفتن روی گزینه موردنظرخود وکلیک ان درصفحه بعد ان رکوردانتخابیخود رابه طورکامل ببیند
ولی دومشکلدارد
1-راه دیگری دارد که من بتوانم خط زیرنوشته هاراان هم بخاطراستفاده ازلینک بردادرم
2-طبق این کدتعدادرکوردهایی که دارای این فیلدباشند به جای اینکه پشت سرهم نشان داده بشوند به طورعمودی وروی هم نشان داده میشوندبرای اینکه پشت سرهم باشندچه بایدکرد
echo "<marquee onmouseover='this.stop()' onmouseout='this.start()' direction='right' scrollAmount='2' height='10' width='200'scrolldelay='80' style='font-size:20; font-style:italic; font-weight:900; color:maroon;background-color:green;margin-left:100 ;'>";
if ($k1r>0)
{
while($k1t=mysql_fetch_assoc($k1e))
{
echo "<a href='k2.php?m1=".$k1t['m1']."'><br>";
echo "..$k1t[m7]";
echo "</a>";
}}
echo "</marquee>";
echo "</form>";
ولی دومشکلدارد
1-راه دیگری دارد که من بتوانم خط زیرنوشته هاراان هم بخاطراستفاده ازلینک بردادرم
2-طبق این کدتعدادرکوردهایی که دارای این فیلدباشند به جای اینکه پشت سرهم نشان داده بشوند به طورعمودی وروی هم نشان داده میشوندبرای اینکه پشت سرهم باشندچه بایدکرد
echo "<marquee onmouseover='this.stop()' onmouseout='this.start()' direction='right' scrollAmount='2' height='10' width='200'scrolldelay='80' style='font-size:20; font-style:italic; font-weight:900; color:maroon;background-color:green;margin-left:100 ;'>";
if ($k1r>0)
{
while($k1t=mysql_fetch_assoc($k1e))
{
echo "<a href='k2.php?m1=".$k1t['m1']."'><br>";
echo "..$k1t[m7]";
echo "</a>";
}}
echo "</marquee>";
echo "</form>";