ورود

View Full Version : برنامه پرسنلی نسخه شماره 2

Ali_Fallah
دوشنبه 23 مرداد 1385, 18:28 عصر
با سلام مجدد
این برنامه رو ببینید و...
این برنامه نسبت به برنامه قبلی که شاید عزیزان ندیده باشند یه مقدار فرق کرده و باصطلاح نسخه دومش هست
فکر کنم جالب باشه
و اگر خواستید به سوالم جواب بدین اگرهم نخواستین که هیچ و خیلی مهم نیست...
موفق باشید.

سنبله کار
سه شنبه 24 مرداد 1385, 08:18 صبح
سوالتون کجاست ؟
آیا شما از این به عنوان یک برنامه پرسنلی استفاده می کنید ؟

Ali_Fallah
سه شنبه 24 مرداد 1385, 09:42 صبح
البته برنامه پرسنلی به این شکل خیلی ساده نیست و این فقط یک فرم و یه جدول ساده هست من برنامه پرسنلی که با SQL و دلفی نوشته شده دیده و دارم والبته چند برنامه دیگر...
اینو به جهت سوالی که داشتم نوشتم
سوالم روی گزارش هست ... روی دکمه گزارش کلیک کنید مشاهده می کنید.
ممنون وموفق باشید.

سنبله کار
سه شنبه 24 مرداد 1385, 10:33 صبح
فکر کنم در مورد cmdGo_Click نظر خواستید .
به فرض درست بودن حدسم عرض می کنم :
همونطور که مستحضرید اساسا کاربرد progress bar در مواقعی است که انجام یک عملیات نیاز به گذشت زمان داره در نتیجه برای جهت دهی به ذهن کاربر و منتظر نگه داشتنش از اون استفاده می شه تا درعین حال که روند پیشرفت عملیات رو به آگاهی کاربر برسونیم به زیبایی ها و جذابیت برنامه اضافه کنیم .
اما در اینجا چیزی که به چشم می خوره فقط استفاده از جذابیت و زیبایی کاره که در جای خودش قابل تحسینه ولی به نظر من اگر هر چیزی رو سر جای خودش استفاده کنیم و برای ایجاد جذابیت از انیمیشنهایی که معرف عملیات و کنشها هستند ( مثل Assistant ) بهره بگیریم کارمون خیلی حرفه ای تر می شه .
ضمنا یادآوری میکنم تجربه نشان داده استفاده زیاد از Progress bar به دلیل زمانی که از کاربر میگیره در استفاده دراز مدت اثرات روانی منفی و احساس خستگی ناخودآگاه بوجود میاره
با عرض ارادت به جناب کامران کامرانی

Ali_Fallah
سه شنبه 24 مرداد 1385, 10:42 صبح
با تشکر
من سوالم در مورد progress bar نبود
در همین فرم 2 تا دکمه بنام گزارش هست شما اون گزارشی که مربوط به اسامی پرسنل نیست بخوبی مطالعه کنید سوالم همانجاست اگر دکمه های فرم کار نکرد از طریق خود ابجکت رپورت ملاحظه کنید.
2تا رپورت هم بیشتر نیست .
ممنون

سنبله کار
سه شنبه 24 مرداد 1385, 11:37 صبح
TRANSFORM Count(personel.fName) AS CountOffName
SELECT personel.ozviat, Count(personel.fName) AS [Total Of fName]
FROM personel RIGHT JOIN amar ON personel.cod = amar.cod
WHERE (((amar.TarikhAmar)="85/05/10"))
GROUP BY personel.ozviat
PIVOT amar.hozor;

Ali_Fallah
سه شنبه 24 مرداد 1385, 12:15 عصر
آقای سنبله کار بهتر توضیح بده !
این کد رو من در یک کوئری استفاده میکنم ببینم جواب میده یا نه...

سنبله کار
سه شنبه 24 مرداد 1385, 12:22 عصر
بله درسته یک Crosstab هست که می تویند با درست کردنش و گرفتن Report همون اطلاعات رو بدست بیارید .

amir5670
جمعه 27 مرداد 1385, 00:58 صبح
آقا سلام
این bar توی اکسس چجوری درست کردی

سنبله کار
شنبه 28 مرداد 1385, 08:54 صبح
آقا سلام
این bar توی اکسس چجوری درست کردی
من که نفهمیدم

baran_m
دوشنبه 08 شهریور 1389, 14:30 عصر
با سلام مجدد
این برنامه رو ببینید و...
این برنامه نسبت به برنامه قبلی که شاید عزیزان ندیده باشند یه مقدار فرق کرده و باصطلاح نسخه دومش هست
فکر کنم جالب باشه
و اگر خواستید به سوالم جواب بدین اگرهم نخواستین که هیچ و خیلی مهم نیست...
موفق باشید.

دوست عزیز این برنامه ای که شما به عنوان نمونه گذاشتید به من خیلی کمک کرد فقط یک سوال اگه در این گزارش یک ستون اعداد باشه مثل معدل هر دانش آموز و ما بخواهیم معدل کل کلاس رو داشته باشیم چطور می تونیم به عنوان آخرین سطر گزارش از فیلد معدل استفاده کنیم؟ اگه ممکنه برای این مورد هم یک راهنمایی بفرمایید ممنون میشم