ورود

View Full Version : حقوق یه UI کار چقدره؟

HttpRequest
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 09:46 صبح
سلام.من فردا باید برم مصاحبه توی یه شرکتی.در خواست UI کار مسلط به jquery,javascript,css3,html5,sass و آشنا به php داده بودن.حقوق درخواستی رو چقد بگم که نه کار رو از دست بدم نه خرحمالی کنم.لطفا نظرات احساسی هم ندید.هر چیزی که هست.مثال از دوستانتون و خودتون.مساله برام مهمه.
متشکرم

golbafan
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 11:13 صبح
برای شروع 1.5

HttpRequest
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 12:24 عصر
خدا وکیلی؟ یعنی 1.5 میدن؟ شما الان تو کاری یعنی جایی مشغولی؟فک نمی کنم چنین دستمزدایی رو بدن حتی اگه کارت خوب باشه.

golbafan
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 13:12 عصر
خدا وکیلی؟ یعنی 1.5 میدن؟ شما الان تو کاری یعنی جایی مشغولی؟فک نمی کنم چنین دستمزدایی رو بدن حتی اگه کارت خوب باشه.

خسته نباشی...
الان 1.5 هم میشه گفت پول؟

hamid_diablo
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 15:15 عصر
درسته 1.5 پولی نیست اما شرکتهای خصوصی معمولا بین 800 تا 1 تومن میدن

fr_sdgh
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 15:35 عصر
فکر نمیکنم فریلنسری (الیته پونیشا) 1.5 بتونی دربیاری اصلا بگو نیم :قهقهه:
الیته اگه شما واقعا اینا رو بلد باشی مثلا توی envato بیشتر از اینها رو میتونی دربیاری اگه بتونی

من اصلا نمیفهمم شما قراره توی شرکت چیکار کنید؟ آخه ui یه امر دوره ای هست و تمام

سعید کشاورز
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 15:38 عصر
درسته 1.5 پولی نیست اما شرکتهای خصوصی معمولا بین 800 تا 1 تومن میدن
اگه واقعا کارت خوب باشه و بلد باشی 1.5 به بالا

HttpRequest
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 19:14 عصر
الیته اگه شما واقعا اینا رو بلد باشی مثلا توی envato بیشتر از اینها رو میتونی دربیاری اگه بتونی

والا تو روزنامه زده طراح مسلط به ui . یکی دیگه هم زده مسلط به front-end.نیازشون هم css , html , jquery , javascript , آشنا به php هست.بین 800 تا 1 تومن میدن؟ پایه حقوق رو 800 بدم؟

mostafae
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 20:20 عصر

ui یه امر دوره ای هست و تمام؟؟

fr_sdgh
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 21:05 عصر
ui یه امر دوره ای هست و تمام؟؟

آره دیگه شما نرم افزار IDM رو نگا کن کلا یکبار ui شده البته اونم خیلی تعریفی نداره :لبخند:. مثلا musiXmatch واسه اپش هر بار یه شخص، کار میکنه. یعنی هر وقت نیاز پیدا کردن به آپدیت میرن سراغ طراح که البته لزوم هم نیست یه شخص باشه. این چیزیه که من میبینم حالا دیگه دقیقا چجوریاست رو نمیدونم. میشه شما بگی چجوریاست!؟

والا تو روزنامه زده طراح مسلط به ui . یکی دیگه هم زده مسلط به front-end.نیازشون هم css , html , jquery , javascript , آشنا به php هست.بین 800 تا 1 تومن میدن؟ پایه حقوق رو 800 بدم؟
من که گفتم نمیدونم چه خبره! ولی واسه شما که جای بهتری نداری چرا تریپ ورمیداری! من بودم 800 میزاشتم رو سرم :لبخند:

mostafae
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 21:42 عصر
آره دیگه شما نرم افزار IDM رو نگا کن کلا یکبار ui شده البته اونم خیلی تعریفی نداره :لبخند:. مثلا musiXmatch واسه اپش هر بار یه شخص، کار میکنه. یعنی هر وقت نیاز پیدا کردن به آپدیت میرن سراغ طراح که البته لزوم هم نیست یه شخص باشه. این چیزیه که من میبینم حالا دیگه دقیقا چجوریاست رو نمیدونم. میشه شما بگی چجوریاست!؟

توی یه شرکت طراحی سایت موقعی که سایت طراحی میکنن اگه بخوان طراحی اون اختصاصی باشه نیاز به طراح هست و این امر، امری دوره ای نیست بلکه واسه هر پروژه ای میشه گفت لازمه.

pbm_soy
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 01:18 صبح
البته ناگفته نماند که مبلغی مثل 1.5 را به کسی میدن که تجربه و سابقه رسمی داشته باشد نه کسی که اول کارش است هرچند که کارش خوب باشه و بلد باشه!
اگه سابقه کار درجای دیگر را نداشته باشید و یا اینکه نتوانید سابقه و یا چند نمونه کار ارائه بدید در اینصورت با یک مبلغ پایین بصورت آزمایشی شروع به کار میکنید مثلا به مدت سه ماه یا بیشتر و پس اتمام دوره قرارداد جدید با مبلغ و شرایط جدید میبندید

HttpRequest
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 09:48 صبح

من که گفتم نمیدونم چه خبره! ولی واسه شما که جای بهتری نداری چرا تریپ ورمیداری! من بودم 800 میزاشتم رو سرم :لبخند:

شرکتها فقط رو یه سایت کار نمی کنن که وقتی کار طراحی UI سایتشون تموم شد طرف رو بندازن بیرون.طرز فکر جالبی بود.پس شما خیلی هم از چیزی سر در نمیاری.لازم نیست نظر بدی.

hamzeh241
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 15:58 عصر
اینجا یه بحث هایی رو دیدم که روم نمیشه بگم UIکارم! عزیزم زیر 1.5 اصلا حرفشم نزن بزار شرکت های الکی قیمت الکی بدن شماها قدر خورتونو بدونید. من خودم ماهی 3 میگیرم فقط اینجام نیست هرجا رفتم زیر 2تومن نگفتن چون گول بزرگی یه شرکت رو نمی خورم اصل کار خودمم! در ضمن UIیه کار پیوسته و همیشگیه اگر کسی یا جایی گفتن یه کار مقطعیه باید.... البته منWeb کار میکنم ویندوز رو اگر برم بخوام یه چیزی مثل IDM بزنم ماهی 4میگیرم چون ویندوز همیشه یه کار مقطعیه!!!

hamzeh241
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 16:02 عصر
به قاطعیت میگم ندید شما یه تازه کارید! شاید شما 800 رو بزارید رو سرتون چون در همون حد کار بلدید! من که سر 1900 تا 2200 به توافق نرسیدم گفتم کمه!!! بهتر به UIکارها احترام بزارید که یه برنامه خوب حتما یه ظاهر خوب می خواد همنطور که یه آدم خوب یه تیپ خوب داره!

HttpRequest
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 19:28 عصر
به قاطعیت میگم ندید شما یه تازه کارید! شاید شما 800 رو بزارید رو سرتون چون در همون حد کار بلدید! من که سر 1900 تا 2200 به توافق نرسیدم گفتم کمه!!! بهتر به UIکارها احترام بزارید که یه برنامه خوب حتما یه ظاهر خوب می خواد همنطور که یه آدم خوب یه تیپ خوب داره!

در مورد اینکه آدم باید ارزش کار خودش رو بدونه حق با شماست.بر منکرش لعنت.من خواستم حدود قیمت دستم بیاد که کم یا زیاد نگفته باشم که کار رو بگیرم.اگر این هم نشد یکی دیگه.نمی خوام مفت کار کنم.
ممنون که نظر دادی