View Full Version : دعوت به همکاری از یک متخصص پایگاه داده
dreams-boy
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 18:30 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
ما یک تیمی را راه اندازی کردیم که داریم پروژه هایی را انجام میدهیم و تا الان هم که چندین پروژه بزرگ را که انجام دادم خداروشکر موفق بودیم
برای افزایش کیفیت پروژه ها نیار به یک فردی داریم که در زمینه دیتابیس و آنالیز و نحوه پیاده سازی دیتابیس اینکاره باشد
اگر تمایل به همکاری دارید لطفا در همین تاپیک یا به صورت خصوصی با بنده در تماس باشید
با تشکر
dreams-boy
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 20:31 عصر
از دوستان کسی نیست؟
sajjad_kochekian
جمعه 06 شهریور 1394, 17:28 عصر
کدوم شهر؟؟؟
mehdisardar
شنبه 07 شهریور 1394, 08:10 صبح
با سلام
بنده تخصص بر روی بانک اطلاعاتی MS SQl Server دارم که تا اندازه ای با بانک Oracle 11gR2 کار کرده و در حال حاظر در شرکت گروه صنعتی کارشناس تحلیل و بانک اطلاعاتی هستم
با تکنولوژی جدید MS Sql Server و همچنین مباحث OLAP,OLTP و BI,DW ,Optimize,SSIS,SSAS ,و دستورات TSQL به صورت کامل آشنایی دارم و در حال حاظر در این شرکت مسول پیاده سازی و تحلیل بر روی بانک و بهینه کردن دستورات و ایجاد گزارش ساز دارم
فقط ذکر کنید که محل کار کجاست و رزومه خود را برای چه کسی ارسال کنم
dreams-boy
شنبه 07 شهریور 1394, 16:21 عصر
با سلام
بنده تخصص بر روی بانک اطلاعاتی MS SQl Server دارم که تا اندازه ای با بانک Oracle 11gR2 کار کرده و در حال حاظر در شرکت پلیمر بوشهر کارشناس تحلیل و بانک اطلاعاتی هستم
با تکنولوژی جدید MS Sql Server و همچنین مباحث OLAP,OLTP و BI,DW ,Optimize,SSIS,SSAS ,و دستورات TSQL به صورت کامل آشنایی دارم و در حال حاظر در این شرکت مسول پیاده سازی و تحلیل بر روی بانک و بهینه کردن دستورات و ایجاد گزارش ساز دارم
فقط ذکر کنید که محل کار کجاست و رزومه خود را برای چه کسی ارسال کنم
کدوم شهر؟؟؟
ممنون از دوستان عزیز
شهر مهم نیست، دور کاری هم میتونه باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.