View Full Version : راهنمایی درباره استفاده از Zxing برای استفاده از خواندن بارکد
Behnam6670
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 09:43 صبح
سلام
دوستان خسته نباشید.
من میخوام یه اپلیکیشنی بنویسم که بشه باهاش بارکد رو خوند.
از کتابخونه Zxing استفاده کردم ولی نمیتونم باهاش کار کنم.یه آموش ازش دیدم اینجا (http://blog.dihaw.com/integrating-zxing-in-your-android-app-as-standalone-scanner/)
هرکاری میکنم نمیشه ازش استفاه کنم.از دوستان کسی کار نکرده بحث خوندن بارکد رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی با این کتابخونه کار کرده لطفا راهنمایی کنه
gjmkdyttyhujk
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 10:24 صبح
شما لایبرری zxing رو باید اول تو پروژه ات ایمپورت کنی(فایل jar). بعد باید بارکد اسکنر رو گوشیت نصب باشه. بعد تو اون راهنمایی که گذاشتی هم هست که باید کدهای قسمت finishing the code رو هم باید به برنامه ات اضافه کنی و بعد permission های camera و internet رو هم باید اضافه کنی.
Behnam6670
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 10:50 صبح
شما لایبرری zxing رو باید اول تو پروژه ات ایمپورت کنی(فایل jar). بعد باید بارکد اسکنر رو گوشیت نصب باشه. بعد تو اون راهنمایی که گذاشتی هم هست که باید کدهای قسمت finishing the code رو هم باید به برنامه ات اضافه کنی و بعد permission های camera و internet رو هم باید اضافه کنی.
ممنون دوست عزیز
مشکل من هم فقط با این بارکد اسکنری هستش که گفتی باید رو گوشی نصب باشه!!!!!!!من الان این بارکد اسکنر رو نصب کردم و اپلیکیشن هم داره کار میکنه ولی من میخوام به اون بارکد اسکنره وابسته نباشه.یعنی بدون اون بارکد اسکنر بصورت مستقل کار کنه.
به سوال دیگه.چون من مبتدی هستم دارم میپرسم.چرا وقتی گوش رو میچرخونی محتویات TextView خالی میشه؟؟؟؟؟:افسرده::افسرده:
gjmkdyttyhujk
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 14:28 عصر
ممنون دوست عزیز
مشکل من هم فقط با این بارکد اسکنری هستش که گفتی باید رو گوشی نصب باشه!!!!!!!من الان این بارکد اسکنر رو نصب کردم و اپلیکیشن هم داره کار میکنه ولی من میخوام به اون بارکد اسکنره وابسته نباشه.یعنی بدون اون بارکد اسکنر بصورت مستقل کار کنه.
من از بارکد اسکنر استفاده کردم. حجم زیادی نداره(780KB) هست.
به سوال دیگه.چون من مبتدی هستم دارم میپرسم.چرا وقتی گوش رو میچرخونی محتویات TextView خالی میشه؟؟؟؟؟:افسرده::افسرده:
این به خاطر این هست که اکتیویتی دوباره استارت میشه. یعنی متد oncreate دوباره فراخوانی میشه. می تونی orientation رو برای اکتیویتی یکی از landscape یا portrait تنظیم کنی و دیگه این مشکل رو نداشته باشی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.