ورود

View Full Version : چگونگی طراحی جداولی که تا چندین جدول به هم مرتبطند

mmbguide
دوشنبه 09 شهریور 1394, 09:27 صبح
سلام به همه دوستان

من یه جدول دارم که ممکنه برای هر رکورد موجود که دارای یک شناسه است جزئیاتی رو در جدول دیگر برای آن رکورد ثبت کنم. جدول دوم هم ممکنه لازم باشه برای هر رکورد آن در جدول دیگر جزئیات ثبت بشه و... من نمیدونم که کاربر تا چند جدول برای ثبت جزئیات هر رکورد در جدول بالایی نیاز دارد. راه حل چیست؟ آیا باید با فرض اینکه این روند تا 10 جدول ادامه پیدا میکنه جدول طراحی کنم یا راه حل دیگه ای وجود داره؟

ممنون

SabaSabouhi
دوشنبه 09 شهریور 1394, 14:57 عصر
سلام به همه دوستان

من یه جدول دارم که ممکنه برای هر رکورد موجود که دارای یک شناسه است جزئیاتی رو در جدول دیگر برای آن رکورد ثبت کنم. جدول دوم هم ممکنه لازم باشه برای هر رکورد آن در جدول دیگر جزئیات ثبت بشه و... من نمیدونم که کاربر تا چند جدول برای ثبت جزئیات هر رکورد در جدول بالایی نیاز دارد. راه حل چیست؟ آیا باید با فرض اینکه این روند تا 10 جدول ادامه پیدا میکنه جدول طراحی کنم یا راه حل دیگه ای وجود داره؟

ممنون

سلام
خوب اگه واقعاً ارتباط وجود داره اشکالش چیه؟
با فرض بر این که شناخت شما از صورت مساله جامع و کامل باشه و تحلیل درستی هم انجام داده باشی.
اگه واقعاً نیاز هست که 10 جدول به صورت پی‌درپی با هم در ارتباط باشن هیچ اشکالی نداره، انجامش بده.

البته این رو هم اضافه کنم که بعضی وقت‌ها هست، که اگه ذهنت رو خالی کنی و از دیدگاه دیگه‌ای به مساله
نگاه کنی، بتونی راه حل به‌تری پیدا کنی. ( البته همیشه اینطور جواب نمی‌ده )

صبا صبوحی

Sharif Lotfi
جمعه 01 آبان 1394, 14:27 عصر
يه سوال. اگه با اين شرايطي كه نقل شد ده تا جدول فرزند اندر فرزند بسازيم . اگه بخوايم كليد خارجي تعريف كنيم يه دونه كليد خارجي توي جدول 2 (اولين فرزند) به جدول 1 (جد بزرگ ) بديم كافيه ؟ بقيه ي ارتباطا برقرار مي شه ؟ يا بايد از هر جدول زيرمجموعه (فرزندها و نوه و ...) يه دونه كليد خارجي تو جدولمون بذاريم؟ ممنون ميشم راهنمايي كنين؟

mmbguide
جمعه 01 آبان 1394, 23:41 عصر
سلام

باید در هر کدام از جداول یک کلید خارجی تعریف کنید تا مشخص بشه ردیف های اضافه شده در جدول فرزند متعلق به کدام رکورد از جدوا والد هستند.