ورود

View Full Version : کامپال نشدن پروژه QT برا اندروید و ارور دادن

md3848
دوشنبه 09 شهریور 1394, 18:07 عصر
سلام
قبل این که سوالم و بگم دوستان میدونن چیکار باس بکم تا ارور زیر بر طرف بشه؟

http://s6.picofile.com/file/8209477018/11.png

حالا سوال اصلی من : من برنامه های نمونه خود QT رو که باز میکنم به صورت زیر هستش...

http://s6.picofile.com/file/8209477042/2.PNG

و بعد میخوام پروژه و اجرا کنم ارور زیر رو میده.....مشکل کار کجاس؟:متفکر:

http://s6.picofile.com/file/8209477200/3.png

================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ========================================

کامبیز اسدزاده
دوشنبه 09 شهریور 1394, 18:55 عصر
مشکل شما مربوط هستش به همون خطای اول.

در اندروید که به سیستم یونیکس بر میگرده به هیچ عنوان Space و کاراکتر های کوچیک و بزرگ یکسان ارزیابی نمیشوند.
خطایی که داده مشخصه که داره میگه NDK مورد نظر قابل نصب بر روی مسیری که شامل فضای خالی هستش نمیباشد و طبق تصویری که من بهش توجه میکنم مشکل بر میگرده به فضای بین Program Files بنابراین شما NDK رو کپی کنید به یک پوشه ای که فضای خالی نداره و همچنین هنگام کامپایل هم خطا مربوط هست به همین مورد برای حل اون مشکل هم پروژه ای ایجاد کنید و سعی کنید مسیری رو بهش بدین که شامل کاراکتر های عادی باشه و دارای فضای خالی نباشه.

درضمن QT اشتباهه درستش Qt هست.

md3848
دوشنبه 09 شهریور 1394, 19:30 عصر
ممنون کاکو---درست شد:تشویق:
ولی یه مشکل دیگه:لبخند:
این چرا تو همین قسمت کامپایل(وسطش) گیر میکنه؟؟؟؟؟؟؟

==============

در ضمن دفه اول که پروژه رو تو شبیه ساز(که در زیر میبینی میخوام اجرا کنم)----هنگام انتخاب دستگاه شبیه ساز، دستگاه شبیه ساز تو مجموعه Compatible devices هستش ولی وقتی شبیه ساز رو میبندم و میخوام دوباره اجرا کنم شبیه ساز مورد نظر میره تو قیمت InCompatible devices ........چرا؟؟؟؟؟

http://s6.picofile.com/file/8209491426/1111.png

کامبیز اسدزاده
دوشنبه 09 شهریور 1394, 20:23 عصر
گیر نمیکنه ذاتا استفاده از شبیه ساز این دنگو فنگ رو داره باید منتظر باشی کامل کامپایل بشه و بعد اجراش کنی اگه نمیتونی منتظر بمونی بهتره فقط کامپایلش کنی و رو دستگاه واقعی یا شبیه سازهای دیگه تستش کنی.
در رابطه با مشکل InCompatible هم تنظیمات رو بر اساس نوع سیستم و نوع API ها بررسی کن که هیچ مشکلی نداشته باشه.

md3848
دوشنبه 09 شهریور 1394, 21:20 عصر
تو قسمت کامپایل OUTPUT متن زیر رو نوشته---که تو خط آخرش میگه یه فایل رو باس دانلود کنی----این فایل برا چیه؟کارش چیه؟---میتونه مشکل از این باشه؟
چون زمان اجرا تا 15 دقیقه هم تست کردم اجرا نمیشه و برنامه تو شبیه ساز ساخته و اجرا نمیشه.

من این فایل رو دانلود کردم ولی کجا بریزم و چطور به نرم افزار معرفیش کنم؟

Generating Android Package
Input file: C:/Qt/Qt5.5.0_Android/Examples/Qt-5.5/designer/build-calculatorbuilder-Android_for_armeabi_GCC_4_8_Qt_5_5_0-Debug/android-libcalculatorbuilder.so-deployment-settings.json
Output directory: C:/Qt/Qt5.5.0_Android/Examples/Qt-5.5/designer/build-calculatorbuilder-Android_for_armeabi_GCC_4_8_Qt_5_5_0-Debug/android-build/
Application binary: C:/Qt/Qt5.5.0_Android/Examples/Qt-5.5/designer/build-calculatorbuilder-Android_for_armeabi_GCC_4_8_Qt_5_5_0-Debug/libcalculatorbuilder.so
Android build platform: android-8
Install to device: No
Downloading https://services.gradle.org/distributions/gradle-2.2.1-all.zip

حامد مصافی
سه شنبه 10 شهریور 1394, 10:12 صبح
ظاهرا gradle روی sdk شما نصب نیست. (دانلود و نصبش کمی طول میکشه) اگر از امکاناتی که فقط در gradle وجود دارند استفاده نمی‌کنید به تنظیمات make پروژه رفته و gradle رو غیر فعال کنید
134809

md3848
سه شنبه 10 شهریور 1394, 10:36 صبح
فایلش رو دانلود کردم ولی نصبی نبود.....یه فایل زیپ که توش پر فایل فولدر و... هستش
اینو کجا باید کپی کنم؟

md3848
چهارشنبه 20 مرداد 1395, 18:36 عصر
دوستان یه مشکل جدید:لبخند:

نسخه 5.7 Qt برا اندروید فقط برا نسخه 32 بیتی موجوده - و سیستم من 64 بیتی هستش و Qt ویندوز رو هم 64 بیتیش و سازگار با ویژوال 2013 اش رو دانلود و نصب کردم - الان این نسخه Qt ّرا اندروید رو نصب کنم مشکلی رخ نمیده؟
و این که اگه همون نسخه رو دانلود کنم و در همون محل نصب Qt ویندوز نصب کنم - مشکلی رخ میده؟

کامبیز اسدزاده
چهارشنبه 20 مرداد 1395, 19:10 عصر
دوستان یه مشکل جدید:لبخند:

نسخه 5.7 Qt برا اندروید فقط برا نسخه 32 بیتی موجوده - و سیستم من 64 بیتی هستش و Qt ویندوز رو هم 64 بیتیش و سازگار با ویژوال 2013 اش رو دانلود و نصب کردم - الان این نسخه Qt ّرا اندروید رو نصب کنم مشکلی رخ نمیده؟
و این که اگه همون نسخه رو دانلود کنم و در همون محل نصب Qt ویندوز نصب کنم - مشکلی رخ میده؟

روی نسخه 64 بیتی از نسخه 32 بیتی استفاده کنید هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.

md3848
چهارشنبه 20 مرداد 1395, 19:33 عصر
http://s6.picofile.com/file/8209477042/2.PNG

یه سوال اساسی - نخندیدا - این 3 تا گزینه اندروید موجود در بالا چی هستن و چه فرقی با هم دارن و انواع دیگه ای هم هستش؟

در ضمن ممنون از شما - نصب کردم - مشکلی رخ نداد- البته تو پوشه Qt برای Windows اجازه نصب اصلا نداد چه برسه به این که بخواد مشکلی رخ بده:لبخند: