ورود

View Full Version : VFPServer

binyaz2003
سه شنبه 24 مرداد 1385, 15:06 عصر
VFPServer is the #1 client/server database for Visual Foxpro DBC, build with Visual Foxpro 9 SP1.

Features

It works with the native DBC of VFP and native code

It admits stored procedures and functions, reason why all the processes can execute in the server, being the client a mere frontal of entrance of data
It works in real time with remote connections with TCP/IP network

It is not necessary to share a folder in the network

The tables are not opened by the users. Single by VFPServer

ODBC is not necessary. Single a IP direction of the VFPServer

Greater security and stability in the tables

The data do not travel by the network in each query. Single the result is sent by VFPServer

The data are encryipted for a greater security

It is not necessary to learn to use other programs or databases, we continued developing
With VFP. But in client/server enviroment

Queries great is executed much more fast give VFPServer

Queries small is executed but slow that in VFP

Distribution

VFPServer is royaltee free distribution

VFPServer 1.0 is free. Contact Us

http://www.vfpserver.com

kia1349
چهارشنبه 25 مرداد 1385, 10:24 صبح
ممنون جناب بی نیاز . من دارم دانلودش میکنم ببینم چیه. شما هم اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیار دوستان قرار بدهید

binyaz2003
سه شنبه 28 شهریور 1385, 16:51 عصر
سلام
بالاخره سرور و کلاینت رو هر جوری بود دانلود و امتحان کردم.
تا اونجایی که من فهمیدم این برنامه در واقع میخواد SQL Server رو شبیه سازی کنه همانطور که از اسمش پیداست دو تا فایل داره یکی سرور که باید روی سرور شما اجرا بشه همچنین دیتابیس شما در یک پوشه خاص که Share هم نیست روی سرور قرار داده میشود و یک کلاینت کاربر ها همانند لوگین ها در اس کیو ال تعریف میشوند
حال با استفاده از کلاینت در ابتدای برنامه شما در برنامه خودتان یک نمونه از اون میسازید و با دادن اطلاعاتی از قبیل پورت ، آی پی سرور و نام کاربری و اسم رمز به سرور متصل میشید.
حال همانند دستور SQLEXEC با یک دستور شبیه به آن دستورات TSQL رو اجرا میکنید.
این روال کلی برنامه بود حالا پشت پرده چه اتفاقی میافتد؟
تا اونجایی که من فهمیدم این برنامه با استفاده از یک OCX همانند Winsock جهت برقراری ارتباط استفاده میکنه که فکر کنم باعث کندی کار میشه اما من این رو امتحان نکردم اما اگر واقعا با حجم بالا خوب کار کنه به استفاده اش می ارزه اما نظر آخرم اینه که بهتره از ODBC استفاده بشه.

mehran_337
چهارشنبه 29 شهریور 1385, 12:39 عصر
این برنامه رو دانلود کردم 7 مگاباته جالبه از dbf بعنوان بانکی در سرور استفاده می کنه و بدون shar کردن کلاینتها بهش متصل می شن یه چیزی شبیه sql اما با dbf.
مثال هم داره
http://www.universalthread.com/wconnect/wc.dll?2,54,33,31125

binyaz2003
چهارشنبه 29 شهریور 1385, 13:27 عصر
این رو هم که معرفی کردید همانند vfpserver عمل میکنه اما نسخه رایگانش تنها اجازه اتصال یک کلاینت رو میده در حالی که vfpserver چهار کاربر هم چنین عملیات کد گزاری و بقیه تنظیمات آزاد هست در حالی که در محصول SunLine محدودیتهای زیادی هست.

rezaTavak
پنج شنبه 30 شهریور 1385, 15:16 عصر
اینها خوبه اما چرا از یه چیزی مثل mySql استفاده نشه؟