ورود

View Full Version : سوال: سوال درباره ایجاد درگاه پرداخت...

violet_b
چهارشنبه 11 شهریور 1394, 22:10 عصر
سلام به تمام دوستان
من 4 سال پیش یک سایت تمام html ساختم که تا الان پشتیبانی سایت و برعهده داشتم.حالا اون سایت احتیاج به یک سیستم پرداختی برای فروش مقاله پیدا کرده.و نمیدونم دقیقا چه کاری انجام بدم بهتره
میخوام طراحی انجام بدم که افرادی که به سایت مراجعه کردن بتونن انلاین هزینه و پرداخت کنن و بعد از پرداخت یا لینک دانلود آن مقاله به شخص نشون داده بشه و یا مقاله به صورت اتوماتیک برای فرد ایمیل شود یا لینک دانلود آن براش ایمیل بشه.تقریبا مثل این
134858
حالا میخواستم بدونم اصلا امکان همچین کاری در سایتی که کاملا html هست؟چون احتمالا احتیاج به php...هست؟

violet_b
چهارشنبه 11 شهریور 1394, 23:07 عصر
اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم کمکم کنه
چون اگه واقعا هیچ راحی وجود نداشته باشه باید بررسی کنم و با شرکت صحبت کنم که کلا سایتو تبدیل به سایت وردپرسی کنم و براشون سایت ووکامرسی بزنم.که خب اونجوری هزینه زیادی برای اون شخص داره.برای همین ترجیح میدم با همین اگه میشه براشون کار انجام بدم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید اگه راه حلی هست:چشمک:

pbm_soy
پنج شنبه 12 شهریور 1394, 01:19 صبح
احتمالا که چه عرض کنم شما حتما باید از یکی از زبانها یا تکنولژیهای سمت سرورمانند PHP و یا ASP باید استفاده کنید

ساده تر حالت کار مراحل زیر را دارد:
برای اینکار باید تمام محصولات را در یک دیتابیس ذخیره کنید
سپس برنامه ای باید بنویسید که محصولات را از دیتابیس بگیرد و برای کاربر نمایش دهد
در صورت انتخاب خرید یک محصول خاص شما باید صفحه پرداخت را نمایش دهید و در آن گزینه ای باید بدهید که کاربر را به درگاه پرداخت بانک راهنمائی کند
همینطور باید صفحه ای را بنویسید که پذیرای تائید پرداخت از طرف بانک باشد و این صفحه پس از دریافت باید آن اطلاعات را جائی ذخیره کنید و به کاربر کالا را بفرستید و یا تحویل دهید

اگر تجربه برنامه نویسی ندارید میتوانید از سیستمهای آماده استفاده کنید که خودتان نام بردید و یا از فروشگاههای پولی و غیر رایگان استفاده کنید که البته زیاد گران هم نبودند (زمانی که من بررسی کرده بودم)

mostafae
پنج شنبه 12 شهریور 1394, 08:24 صبح
سلام. من چند وقت پیش یه نمونه سرویس آنلاین دانلود به ازای پرداخت دیدم.
متاسفانه اسمشو یادم نمیاد ...
میتونی یکم سرچ کنی شاید پیدا کردی

violet_b
پنج شنبه 12 شهریور 1394, 10:29 صبح
ممنون از پاسخ دوستان
اون سیستم های دانلود به ازای پرداخت افزونه هستن و برای سایت ها وردپرسی هستش
دوستان کسی هست که بتونه اون کار با زبان php برام انجام بدن؟و هزینه دریافتیشون برای انجام این کار چه قیمت؟
میخوام یک براورد کنم که هزینه انجام چقدره که ارزش داره برای اون شخص با php این کارو بکنم یا نه کلا سایتشون به وردپرس ارتقاء بدم.

پیام حیاتی
پنج شنبه 12 شهریور 1394, 15:42 عصر
ممنون از پاسخ دوستان
اون سیستم های دانلود به ازای پرداخت افزونه هستن و برای سایت ها وردپرسی هستش
دوستان کسی هست که بتونه اون کار با زبان php برام انجام بدن؟و هزینه دریافتیشون برای انجام این کار چه قیمت؟
میخوام یک براورد کنم که هزینه انجام چقدره که ارزش داره برای اون شخص با php این کارو بکنم یا نه کلا سایتشون به وردپرس ارتقاء بدم.
از فروشگاه ساز اپن کارت استفاده کن.رایگان هست.
ماژول بانک های مختلف رو هم داره.
تستش کردم جواب میده.
پرستا شاپم خست اما هنوز این مورد رو داخاش تست نکردم بچه های انجمنش میگن داره این امکان رو.