ورود

View Full Version : فیلتر کردن تمام پروسیجرها و جدول و view های نوشته شده از قبل با اضافه کردن یک فیلد جدید به جدول ها

karimi.ali2005
چهارشنبه 11 شهریور 1394, 22:35 عصر
من یک دیتابیس از قبل طراحی کردم برای یک شرکت هست و الان قرار هست برای چندین شرکت استفاده شود قرار هست همه رکوردهای چندین شرکت در همان جدول ها و در یک دیتابیس واحد ذخیره شود برای این کار یک ستون به نام شرکت به تمام جدول ها اضافه کردم که براساس ان فیلتر شود حال مشکل این است که تعداد زیادی پروسیجر و جدول و view از قبل ایجاد کردم که کل رکوردها را نشان میدهد در صورتی که باید برای هر شرکت به صورت فیلتر شده نشان دهد برای این کار مجبور هستم تمام پروسیجرها را ویرایش کردم و شرط فیلتر بگذارم
ایا روشی هست که هنگام ورود تمام جدول ها به صورت فیلتر شده برای ان شرکت دراید و دیگه تمام پروسیجرها صحیح نمایش دهد واحتیاج نباشد شرط فیلتر بگذارم؟

SabaSabouhi
پنج شنبه 12 شهریور 1394, 09:13 صبح
من یک دیتابیس از قبل طراحی کردم برای یک شرکت هست و الان قرار هست برای چندین شرکت استفاده شود قرار هست همه رکوردهای چندین شرکت در همان جدول ها و در یک دیتابیس واحد ذخیره شود برای این کار یک ستون به نام شرکت به تمام جدول ها اضافه کردم که براساس ان فیلتر شود حال مشکل این است که تعداد زیادی پروسیجر و جدول و view از قبل ایجاد کردم که کل رکوردها را نشان میدهد در صورتی که باید برای هر شرکت به صورت فیلتر شده نشان دهد برای این کار مجبور هستم تمام پروسیجرها را ویرایش کردم و شرط فیلتر بگذارم
ایا روشی هست که هنگام ورود تمام جدول ها به صورت فیلتر شده برای ان شرکت دراید و دیگه تمام پروسیجرها صحیح نمایش دهد واحتیاج نباشد شرط فیلتر بگذارم؟

سلام
نه دوست من، در ضمن بهت بگم که کار سختی در پیش داری. باید تک تک جدول‌ها، Viewها و SPها رو بازنگری و در صورت نیاز بازنویسی کنی.
وقتی از روز اول این مساله رو در نظر نگرفتی، زحمتی که الان باید بکشی تا این رو اضافه کنی خیلی بیشتر می‌شه.
درست مثل این می‌مونه که یه خونه‌ای رو ساخته باشی بعد تصمیم بگیری جای آشپزخونه و اتاق خواب رو عوض کنی. قضیه فقط سرامیک و کمد دیواری نیست. بعضی وقت‌ها زمان و هزینه از این که اون رو از نو بسازی بیشتر می‌شه.

صبا صبوحی

karimi.ali2005
یک شنبه 15 شهریور 1394, 18:40 عصر
این که خیلی سخته
یعنی هیچ راه حلی نداره ؟
مثلا من داخل #C از entity framework استفاده کردم برای insert و update مشکلی ندارم به راحتی میشه یه فیلد به دیتابیس ها اضافه کرد و یک فیلد به کلاس ها اضافه میشه که میشه با interface به راحتی مشکل insert و update داخل #C حل میشه