ورود

View Full Version : گفتگو: بررسی زبان جاوا

hadikhani
پنج شنبه 12 شهریور 1394, 00:42 صبح
سلام
من دانشجو کارشناسی نرم افزار هستم و علاقه بسیار زیادی به برنامه نویسی دارم تا الان سی شارپ کار کردم اما وقتی می بینم که با جاوا میشه برای سیستم عامل های مختلف از جمله اندروید برنامه نویسی کرد این سوال برام پیش میاد که آیا برای آینده شغلی (در ایران یا خارج از ایران) به یادگیری سی شارپ ادامه بدم یا جاوا؟
اینم بگم الان بشدت و بصورت فشرده درحال یادگیری زبان انگلیسی هستم و برای چند سال آینده می خوام برنامه ریزی کنم.
لطفا بدون تعصب جواب بدید چون برام خیلی مهمه؟
ممنون

pbm_soy
پنج شنبه 12 شهریور 1394, 01:00 صبح
فرق چندان زیادی ندارد البته با توجه به اینکه هر زبانی را انتخاب میکنید باید بصورت اصولی یادبگیرید مخصوصا شئ گرا و تکنیکهای برنامه نویسی چند لایه و مخصوصا برنامه نویسی تیمی را باید خوب یادبگیرید

از لحاظ اصولی ایندو زبانی که گفتید زیاد فرق چندانی باهم ندارند و کسی که سی شارپ بلد باشد خیلی راحت میتواند جاوا را یادبگیرد ظرف چند هفته کوتاه
البته ناگفته نماند با توجه به اینکه جاوا رایگان است در کشورهای خارجی جاوا مقبولتر است البته دات نت هم گویا متن باز است ولی محیطهای برنامه نویسی آن معمولا رایگان نیستند مثلا ویژوال استودیو و یا دلفی دات نت
البته ویژوال استودیو نسخه اکسپرس یا کامیونیتی آن رایگان است و یا میتوانید از mono برای محیطهای لینوکسی استفاده کنید
منظورم از این چند خط آخر این بود که انتخاب ابزار وابسطه به شرایط مختلف است

star-m2
پنج شنبه 12 شهریور 1394, 19:32 عصر
سلام دوستان خسته نباشین یه سوال داشتم توی جاوا از کجا بدونیم یه کاری که میخوایم انجام بدیم کلمه مرتبطش( فانکشن یا متد یا....) چی میشه؟ یا یه کلمه که توی کد ها میبینیم از کجا میشه منبعی پیدا کرد که اونو خوب توضیح داده باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین:گریه: