View Full Version : پیدا کردن نام یک کنترل بر روی Client
azam2005
سه شنبه 24 مرداد 1385, 15:21 عصر
سلام
من یک datalist دارم که یک جدول درون خود است یکی از سطر های این جدون حاوی یک lable runat =server است که بر روی Client با اسمهای متفاوتی نشان داده میشود
مثلا سطر اول ستون اول _ctl2_DListEcom08__ctl0_LC0804
سطر دوم ستون دوم _ctl2_DListEcom08__ctl2_LC0804
من میخواهم اطلاعات هر کدام از این lable ها هنگامی که روی یه نقطه ای میروم داخل یک div نمایش داده شود اما چون اسمها بر روی client متفاوت میشود نمیدانم طرف دوم عبارت زیر چی باشد
(LToolTip درون div قرار دارد)
=LToolTip.innerText
tabib_m
سه شنبه 24 مرداد 1385, 17:49 عصر
با این که یه خورده سخت بود مفهوم سوالتون ، ولی فکر کنم this.name بتونه کمکتون کنه
یعنی توی قسمت onmouseover در tr مورد نظر ، کافیه یک تابع (که خودتون ساختیدش) صدا کنید ، که ورودی اون this.name و یا this.id باشه. در این صورت ، معلوم میشه که کاربر ، روی کدوم یکی از ردیف ها رفته ، و کار اون تابع هم که ریختن یک متن در اون div مورد نظر ، بر اساس نام اون TR که ارسال شده ، است.
امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم.
azam2005
چهارشنبه 25 مرداد 1385, 11:38 صبح
ببین من یه label درون Trدارم اگر ومی خواهم متن lable را که در سطر پایین این
aligh662000
چهارشنبه 25 مرداد 1385, 11:55 صبح
ببین من یه label درون Trدارم اگر ومی خواهم متن lable را که در سطر پایین این
سؤالتون نامفهومه!
البته ببخشید! یکم بد تایپ کردین!
azam2005
چهارشنبه 25 مرداد 1385, 12:04 عصر
من یک جدول دارم با مثلا دو سطر در یکی از سطر ها یک hyperlink دارم در دیگری یک lable
می خواهم هر گاه بر روی hyperlink میروم متن lable به یه تابع javascript که بر روی onMouseover ستون مربوط به hyperlink قرار ارسال شود تابع سبز رنگ
<asp:datalist id="DListEcom08" runat="server" RepeatColumns="3" Width="600px">
<ItemTemplate>
<table id="TBLData" style="FONT-SIZE: 9pt; FONT-FAMILY: tahoma">
<tr>
<td onMouseover="fixedtooltip(LC0804.text, this, event, '150px')">
<asp:HyperLink ID="Img" Runat=server ImageUrl='<%#"~/Image/Category/" + Ctype(container.dataitem("I0801"),string)+ "S1.jpg" %>' NavigateUrl='<%# Request.CurrentExecutionFilePath + "?ID=Category&I0801=" + Ctype(container.dataitem("I0801"),string)%>' >
</asp:HyperLink>
</td>
<tr>
<td>
<asp:label ID="LC0803" Runat=server text='<%#container.dataitem("C0803")%>'>
</asp:label>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<asp:label ID="LC0804" Runat=server text='<%#container.dataitem("C0804")%>' Visible=False >
</asp:label>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<asp:LinkButton ID="LBEdit" Runat="server" text='ویرایش' CommandName="Edit"></asp:LinkButton>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<asp:LinkButton ID="LBDelete" Runat="server" text='حذف' CommandName="Delete"></asp:LinkButton>
</td>
</tr>
</table>
</ItemTemplate>
</asp:datalist>
البته میتوانم <%#container.dataitem("C0804")%> را قرار دهم اما راه دیگری نیست
tabib_m
چهارشنبه 25 مرداد 1385, 13:15 عصر
شما در همه ی ردیف ها ، تنها یک تابع رو صدا بزنید
در اون تابع چک کنید که اون ردیف مختص چی هست. و بر اساس اون ، اونوقت اون تابعی که دلتون میخوات رو صدا کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.