ورود

View Full Version : یادگیری برنامه نویسی

p30online
جمعه 13 شهریور 1394, 09:20 صبح
دوستان بهترین روش برای یادگیری برنامه نویسی چیست که بهتر کدنویسی کرد؟فیلم آموزشی ، تمرین ،کلاس کدم روش بهتر جواب میده ؟؟؟

پیام حیاتی
جمعه 13 شهریور 1394, 09:53 صبح
سلام قبلا در انجمن بحث شده، بستگی به خودتون داره که از کدام رسانه می توانید نتیجه بهتری بگیرید.
برخی با کتاب راحت تر می اموزند برخی حتمن باید کلاس بروند و....

p30online
جمعه 13 شهریور 1394, 11:03 صبح
شما کدهای پیچیده را چه طوری یاد می گیرید یه مثال ساده بزنم مثل کد روبه رو

border-style: solid;
border-color:#006;
border-width:1px;

این کد پائین خلاصه شده بالیی هست چه طور این تو ذهن شخص بمونه که هر کدوم کجا قرار بگیره

border:1px solid #006;

از چه تکنیک های یادگیری در برنامه نویسی استفاده می کنید؟؟؟ممنون

پیام حیاتی
جمعه 13 شهریور 1394, 12:55 عصر
شما کدهای پیچیده را چه طوری یاد می گیرید یه مثال ساده بزنم مثل کد روبه رو

border-style: solid;
border-color:#006;
border-width:1px;

این کد پائین خلاصه شده بالیی هست چه طور این تو ذهن شخص بمونه که هر کدوم کجا قرار بگیره

border:1px solid #006;

از چه تکنیک های یادگیری در برنامه نویسی استفاده می کنید؟؟؟ممنون
تمرین ، تمرین ، انجام پروژه.
فرض کنید امروز 10 دستور یاد گرفتیم حالا شروع به یک طراحی قالب ساده می کنیم که این 10 دستور رو داخلش پیاده سازی کنیم.
این مثالی که زدید هر دو یک کار را انجام می دهند اما اگر بخواهیم یک property تعریف کنیم مثلا" فقط بگیم border باشه دیگه قطعه کد قسمت دوم به کار نمیاد چون در قطعه کد دوم ما چند property را باید مشخص کنیم (نوع حاشیه ، ضخامت و رنگ).

شهرام فرخنده
دوشنبه 16 شهریور 1394, 23:39 عصر
با سلام
به نظر من ازهمه چیز بهتر کتابه (یار مهربان ) ، و از همه مهمتر کتاب با مرجع اصلی

reza_noei
سه شنبه 17 شهریور 1394, 00:27 صبح
با سلام
به نظر من ازهمه چیز بهتر کتابه (یار مهربان ) ، و از همه مهمتر کتاب با مرجع اصلی

سلام

من هم با شما موافقم ولی به نظر من چیزی که میتواند مکمل این کار باشد اینست که کسی که در حال مطالعه کتاب است در کنار آن در ذهن خود پروژه هایی طراحی کند و سعی کند آنرا پیاده کند. اینکار هم جذابیت یادگیری را بالا میبرد و همچنین اگر کم و کاستی در کتاب وجود داشته باشد فرد میتواند آنها را از طریق اینترنت فرا بگیرد در عین حال که این نوع یادگیری ماندگاری بسیار بیشتری نسیت به مطالعه صرف دارد.

و اگر (بقول دوستمان آقای پیام حیاتی) تمرین و تکرار را چاشنی کار کند دستورات ملکه ذهنش خواهد شد.

vahid989
سه شنبه 17 شهریور 1394, 12:13 عصر
سلام دوستان خسته نباشيد ببخشيد يه سوال داشتم
نميدونستم كجا بپرسم مجبور شدم اينجا مطرح كنم
اين سايت خريد و فروش خودرو (http://www.jocar.ir/) با چه برنامه هايي برنامه نويسي شده؟
من تازه دارم برنامه نويسي ياد ميگيرم پيشاپيش از راهنمايي هاتون ممنونم

rezafeiz
سه شنبه 17 شهریور 1394, 15:41 عصر
دوستان بهترین روش برای یادگیری برنامه نویسی چیست که بهتر کدنویسی کرد؟فیلم آموزشی ، تمرین ،کلاس کدم روش بهتر جواب میده ؟؟؟

بنده ترجیح می دهم که ورود به دنیای برنامه نویسی را به ورود به کار ساختمان تشبیه کنم.
اگر می خواهید که در برنامه نویسی جایگاه یک گارگر یا حداکثر یک اوستا را داشته باشید، می توانید همینطوری با ور رفتن با چند خط کد یا خواندن چند ترفند نکاتی را بیاموزید ولی اینگونه هیچ وقت پیشرفت نخواهید کرد.
اگر دوست دارید در برنامه نویسی جایگاه یک مهندس یا حتی یک نظریه پرداز را داشته باشید، باید برنامه نویسی را مانند هر علم دیگری از اصول و مبانی آن یاد بگیرید، مانند فیزیک یا شیمی که اگر الفبای ریاضیات را بلد نباشید هیچ وقت نمی توانید یک فیزیکدان یا شیمیدان شوید.

پیشنهاد من به شما وب سایت پرانتز باز (http://parantezbaz.ir) است، که برای اولین بار در ایران به صورت تخصصی به آموزش اصول و مبانی برنامه نویسی پرداخته است.

mohammad0773
جمعه 20 شهریور 1394, 13:14 عصر
سلام.
من زمانی که مبتدی بودم(چیزی از برنامه نویسی نمیدونستم)به دنبال یه کلاس برنامه نویسی گشتم که متأسفانه تشکیل نشد!برای همین رفتم سراغ مقالات اینترنتی ولی حتی نمیدونستم چی سرچ کنم چه برسه به این که چیزی فهمیده باشم!بعدش رفتم سراغ کتاب که متأسفانه کتاب مناسبی هم برای من در اون تو شهرمون موقع پیدا نشد:-|اما خدارو شکر تونستم یه کتاب آموزش ++c گیر بیارم ولی برای مبتدی ها اصلا پیشنهادش نمیکنم ولی واقعا مثال های حرفه ای و پیشرفته ای داره.(نوشته برایان اورلن،ترجمه امیر احسان رضایی).تئوری هاش خوب بود ولی بازم نتونستم برناممو کامپایل کنم.در آخر با راهنمایی های پسر داییم تونستم برنامه بسازم و کم کم پیشرفت کردم.الآنم با کمک دیگران و فیلم های آموزشی و مقالات تونستم تا وراثتو یاد بگیرم...
اینارو گفتم تا بدونید چقدر کمک افراد با تجربه و کلاس رفتن میتونه خوب باشه مخصوصا برای تازه کارا،خوبیش اینه که هیچ وقت سر در گم نمیشی،اگر کلاس میرفتم خیلی زود تر فرآیند آموزشیم طی میشد.تمرین هم خیلی تأثیر گذاره تا اونجا که هر وقت بخوام یه مبحث جدیدیو شروع کنم با یک مثال کاربردی میرم جلو مثلا برای شی گرایی ->معادلات کسری .وسعی میکنم با چیزای جدیدی که یاد میگیرم برنامه مثالو کامل تر کنم.این کار باعث میشه تا روون تر بشم و خودمو تو پیاده سازی کد مهک بزنم و در این زمینه پیش رفت کنم.اما بعضی موقع ها یه چیزیو نمیگیرم برای همین میرم سراغ فیلم های آموزشی مثلا من موقعی مفهوم دقیقی از کلاسو متوجه شدم که فیلم آموزشی رو دیدم.
در کل بخوام بگم همشون لازمه ولی تا اونجایی که میشه بهتره کلاس رفت ولی اگر تشکیل نشد یا پولشو ندارید فیلم های آموزشی در کنار کتاب خیلی خوبه.البته به نظرم راهنمایی افراد باتجربه همیشه لازم هست.

Salar Ashgi
سه شنبه 24 شهریور 1394, 08:00 صبح
درود.

مهم اینه با اصولش یاد بگیرید ، ینی مثلا فصل به فصل و از صفر تا 100 برید نه مثل

بعضی ها که یکم از آخر یکم از اول یکم از وسط !

حالا دیگه فرق نمیکنه کتاب ، فیلم آموزشی ، اینترنت و ...

ولی اگه تجربه شخصی بنده رو میخواین اینه که

یادگیری از طریق اینترنت و بعد فیلم آموزشی فوق العاده تاثیر گذار و نتیجه بخشه.

موفق باشید./